Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 57
  1. #16
    Bronze Member
    Points: 990, Level: 8
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 160
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered500 Experience Points

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    23
    Points
    990
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by zlonny View Post
    Hi,
    I can't upgrade my 47PFL6877T/12 software to the newest version via the internet.
    My current version is: QF1EU-0.150.48.13.
    Here exactly the same. Trying to online update but nothing found. I bought this TV last friday (28 december 2012) and firmware is the same: QF1EU-0.150.48.13 and I see at internet that
    47pfl6877h_12_fus_nld.zip is available which is 000.150.082.000.

    I updated the firmware by using an USB Stick so my current firwmare is now QF1EU-0.150.82.0

    Why can't I update this by using the online update feature with other words why cann't I use the software update feature at my TV?
    Last edited by ni_hao; 12-31-2012 at 07:20 AM.

  2. #17
    Silver Member
    Points: 755, Level: 7
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 195
    Overall activity: 9.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    100
    Points
    755
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    3
    The TV-Update feature works, but not every update is available. Above all not equally fast.

    I think it will come next year.

  3. #18
    New Member
    Points: 50, Level: 1
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 60.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    sweden
    Posts
    1
    Points
    50
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Bought myself my first flat screen tv less than a week ago. A philips 42PFL6067T.
    I was happy to discover the app for viaplay (guess only in scandinavia), it worked fine with movies and sports. After just one day a message urging me to update the FW. And so I did, no problem with the update over the internet. Then when I tried to watch sports again I get a new message saying:

    "If you recently updated your FW, you might have problem watching sport, a working FW can be updated from viaplay.se/devices/philips"

    Downloaded the FW (autorun.upg) on a USB stick due to instructions but nothing happens, the tv can´t find the file.

    Anyone else have the same problem.

    Basuel

  4. #19
    Bronze Member
    Points: 990, Level: 8
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 160
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered500 Experience Points

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    23
    Points
    990
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by burnhoven View Post
    The TV-Update feature works, but not every update is available. Above all not equally fast.
    I think it will come next year
    DO not write such rubbish please. Update does NOT work properly (mind the last word) !!! The update is available because you can download it. However when you use the update feature at your TV (type mentiones above) then you are stucked to a very very old update and more releases should also be available.

    As written when updating manually, everything works fine. So there is a file (including the links to the new update files) at the Feed not properly updated.

  5. #20
    Bronze Member
    Points: 990, Level: 8
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 160
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered500 Experience Points

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    23
    Points
    990
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by basuel View Post
    Downloaded the FW (autorun.upg) on a USB stick due to instructions but nothing happens, the tv can´t find the file.l
    Did you unzip the file correctly? How is the USB Stick formatted, should be FAT32. Does the TV recognize your USB Stick (so not the file)? Be sure you have the right file downloaded!

  6. #21
    Silver Member
    Points: 3,210, Level: 16
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 240
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Overdrive1 year registered1000 Experience PointsTagger First ClassNew Achievement!
    Awards:
    Master Tagger

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    72
    Points
    3,210
    Level
    16
    Thanks
    28
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    3
    Quote Originally Posted by ni_hao View Post
    DO not write such rubbish please. Update does NOT work properly (mind the last word) !!! The update is available because you can download it. However when you use the update feature at your TV (type mentiones above) then you are stucked to a very very old update and more releases should also be available.

    As written when updating manually, everything works fine. So there is a file (including the links to the new update files) at the Feed not properly updated.
    If you search this forum, you'll find a perfectly valid piece of information:
    not all updates are pushed to the automatic feed, since for some updates the risk is to big to push them to people who didn't have major problems in the first place.

    If something goes wrong with the update, not only people who 'know what they are doing' are affected, but also 'mom and pop users', who did not want to update in the first place, but were just doing what their TV suggested.

    Therefore, two types of updates exist:
    a) updates which get pushed to automatic update immediately
    b) updates which are put out there for the expert crowd, but no for everybody at once

    It is your right to not like this - but to others this is normal behavior. Please know what you are talking about first, and stop calling other peoples posts 'rubbish'.

  7. #22
    Diamond Member
    Points: 55,051, Level: 72
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 499
    Overall activity: 62.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,173
    Points
    55,051
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    as from now, firmware 150.82 is available via the integrated update function... just connect your TV to the internet...

    Toengel@Alex

  8. The Following User Says Thank You to Toengel For This Useful Post:

    abaekgaard (01-06-2013)

  9. #23
    New Member
    Points: 12, Level: 1
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    1
    Points
    12
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    My Smart TV 42PFL5007 is the software version L12M11L_1.3.04 and tried to update to version L12M11L_1.5.06 via USB stick.
    The TV had reported that the new software, the loading progress bar was completed and asked to reboot. It happened that the TV rebooted but got stuck, no longer responds to the remote control or any key on the rear panel. To turn it off must disconnect the power cord.
    As I no longer have access to your commands, I wonder if there is any procedure to return to factory configuration? Thank you.

  10. #24
    New Member
    Points: 753, Level: 7
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 197
    Overall activity: 6.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Trieste - Italy
    Posts
    9
    Points
    753
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    It is the same from the "Update software user manual" of TV ?
    Last edited by gbpedro; 03-27-2013 at 09:42 AM.

  11. #25
    Bronze Member
    Points: 1,130, Level: 8
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 20
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    10
    Points
    1,130
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by thepaddo View Post
    Recently updated my tv (32PFL5507)...
    096 seems to be last SW. Nothing happened since 12/2012. FF is still defective with DLNA and flickering is not totallu gone with the last update.

    Is there still a new SW coming?

  12. #26
    Bronze Member
    Points: 1,382, Level: 10
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 168
    Overall activity: 99.2%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience PointsTagger Second Class

    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    17
    Points
    1,382
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    the link is dead >>> http://www.supportforum.philips.com/...es-are-missing

    same ass if i want to view profile from a forum member its also dead

  13. #27
    New Member
    Points: 18, Level: 1
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    2
    Points
    18
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    The new software is very buggy and my CAM module doesnt work anymore... How do I revert to the previous software..?

  14. #28
    Diamond Member
    Points: 55,051, Level: 72
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 499
    Overall activity: 62.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,173
    Points
    55,051
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    go to the software firmware thread for your TV and post your problem there.

    Toengel@Alex

  15. #29
    Bronze Member
    Points: 1,130, Level: 8
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 20
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    10
    Points
    1,130
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    DLNA stream not having subtitles is still a problem.

  16. #30
    New Member
    Points: 413, Level: 4
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 37
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    9
    Points
    413
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Is there a problem with updating via the internet?
    I am trying to update from version QF2EU-0.173.42.0
    I start the update, software starts downloading and after the download the tv reboots and that's it.
    I am going to try to update via usb now...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •