Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 356, Level: 4
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 94
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    2
    Points
    356
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    DTS to multichannel

    I just bought a BDP 7700, connected and turned on.
    When I first tested it, I used a BD with DTS-Audiotrack, but my AV-Receiver just shows "multichannel". I also use a Multimediaplayer for streaming, but it has a BD too. When I play the same track, the receiver shows the correct content, DTS.
    I cannot find the mistake in the 7700, but there is no mistake in the receiver either.
    Do you have a hint to solve the problem?

    Thanks

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 50,420, Level: 69
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 730
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,974
    Points
    50,420
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    how do you connect your BDP to your receiver? Via HDMI? Then try all the audio setting for HDMI!

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 356, Level: 4
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 94
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    2
    Points
    356
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    how do you connect your BDP to your receiver? Via HDMI? Then try all the audio setting for HDMI!

    Toengel@Alex
    Yes, I conncted via HDMI. Even if I´d use tosslink, dts should work correctly.
    I also reseted to default and tried it again, no changes at all.

Similar Topics

  1. No multichannel audio with HDMI ?
    By Luth in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 2
    Last Post: 05-13-2012, 09:48 PM
  2. PFD7606 and DTS
    By Jvdk in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 1
    Last Post: 09-19-2011, 11:03 AM
  3. No DTS OR 5.1 with hdmi
    By ebroers in forum Blu-ray: BDP8000 Series
    Replies: 5
    Last Post: 07-17-2011, 11:01 AM
  4. DTS decoding
    By HorNet505 in forum Blu-ray: BDP7000 Series
    Replies: 2
    Last Post: 07-13-2011, 07:58 PM
  5. DTS pass-through
    By petasis in forum TV: Connectivity
    Replies: 5
    Last Post: 10-22-2010, 06:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •