Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 342, Level: 3
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    2
    Points
    342
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Angry WPA/WEP security blocks WADM software

    Hi, We have just upgraded to a new Tivo hub with WPA Auto security. I had a standard Netgear router before and connected just fine to my WACS via WADM without using any security. now I cannot get my WACS to connect. This morning I disabled ALL WPA/WEP security on the hub and bingo - connected first time. I don't want to have to disconnect every time I want to use my WACS - is there a workaround , as I have tried various combinations of WEP, WPA etc and nothing works with the WADM software. how can I keep secure and use my WACS?

  2. #2
    Gold Member
    Points: 3,672, Level: 17
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 178
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Overdrive1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    315
    Points
    3,672
    Level
    17
    Thanks
    0
    Thanked 20 Times in 16 Posts
    Rep Power
    4
    Hi !

    Do not use WPA Auto, use WPA or WPA2 and your WAC7500 should work just fine.

    Cheers !

  3. #3
    New Member
    Points: 342, Level: 3
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    2
    Points
    342
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Tias ,

    many thanks for the fast response. i was unsure of doing the change to the Tivo Router as it was set up by the engineer when he installed it. However, i waited till I finished work - I work from home - and BINGO - reset the router to WPA2 and had to reset my own laptop, but the WACS found the new security first time. many thanks for saving me and my WACS !!

    regards

    H

  4. #4
    Gold Member
    Points: 3,672, Level: 17
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 178
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Overdrive1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    315
    Points
    3,672
    Level
    17
    Thanks
    0
    Thanked 20 Times in 16 Posts
    Rep Power
    4
    Hi !
    Thanks for the feedback.
    Nice to hear that it works now

    Cheers !

Similar Topics

  1. WADM Software
    By cluey in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 15
    Last Post: 08-08-2012, 08:26 PM
  2. WACS7000 wireless WPA vs WEP issue
    By Gremlin27 in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 4
    Last Post: 07-19-2012, 01:36 AM
  3. Forum login security
    By prino in forum General Forum Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 05-23-2012, 11:03 AM
  4. Wireless Network Setup WPA key
    By cjb2611 in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 0
    Last Post: 12-02-2011, 12:10 PM
  5. WEP key internet
    By Ingrid in forum Smart TV: Installation
    Replies: 3
    Last Post: 03-07-2011, 09:28 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •