Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 1,047, Level: 8
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 103
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Zwolle
    Posts
    7
    Points
    1,047
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    HMP5000/12 does not want to start anymore

    Hi, I received yesterday my HMP5000/12 and I have updated it to the last software, via the internet. Flashing was ok, so this is not the problem. It did work after flashing, so I am sure flashing is not the problem.

    Yesterday it began to refuse to start, I had to plug it out and in from 220V several times in order to start. Today it does not start anymore. I still have guarantee on it, so I will return it to Conrad.nl.

    My question: does anyone know why such media player would refuse to start?

    This morning it was in standby (red light) but it refused to start when I pressed the remote control power button and its light simply went out.

    Also, yesterday it had several crashes while playing an MKV file, so the only way to stop it and start it again was to plug it out of the 220V and then plug it back in. It has no reset button and no power button, that's why I did it.

    Besides, the only way to stop the screensaver was the same method, since it did not react to any button I have pressed on the remote control.

  2. #2
    New Member
    Points: 1,047, Level: 8
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 103
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Zwolle
    Posts
    7
    Points
    1,047
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    On my router, a blue LED (meaning 10/100 Mbps connection) lights intermittently, with some small pauses of going black, on the connection to the media player.

  3. #3
    New Member
    Points: 1,047, Level: 8
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 103
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Zwolle
    Posts
    7
    Points
    1,047
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have a HDMI switch and when the media player has power, it switches to the HDMI signal of the media player, although this gives a blue screen (no signal).

Similar Topics

  1. Hmp5000/12
    By SuryaReddy in forum Blu-ray: General and Others (MBD/PB Series)
    Replies: 23
    Last Post: 09-25-2012, 10:28 AM
  2. 46pfl8685h/12 60fps doesn't work anymore
    By rubberduck in forum TV: Connectivity
    Replies: 8
    Last Post: 06-25-2012, 04:19 PM
  3. BDP3200/12 does not play AVCHD anymore
    By Jordy in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 3
    Last Post: 06-13-2012, 04:17 AM
  4. 42pfl7675H/12 no net-TV anymore
    By Gerrit van Bruggen in forum Smart TV: Server Status and Maintenance Messages
    Replies: 3
    Last Post: 02-18-2012, 09:15 AM
  5. HTS9140 - doesn't start anymore since upgrade (sept 2011)
    By yoda68 in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 12
    Last Post: 10-21-2011, 11:54 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •