Results 1 to 7 of 7
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 475, Level: 5
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    19
    Points
    475
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Software update automatic?

    Looking at the menu structure of my TV is look likes the TV should find available software (FW) updates. But it doesn't.

    I let the TV search for updates, but it doesn't find any.

    I noticed that a few FW versions passed since I bought the TV and I now upgrade the FW manually. Can somebody explain how the suggested update function works?

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 51,127, Level: 69
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 23
    Overall activity: 97.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,029
    Points
    51,127
    Level
    69
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    not all updates are provided via that function...

    Toengel@Alex

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 475, Level: 5
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    19
    Points
    475
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Toengel,

    What updates are provided via that funcions. No FW updates?

    Edwin

  4. #4
    Silver Member
    Points: 2,031, Level: 12
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 119
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    65
    Points
    2,031
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    4
    As with all Philips TV's with this function they are really reluctant with offering automatic SW upgrades via IP. This because this has quite an impact if something goes wrong! You immediately ruin thousands of (IP-connected) TV's, resulting in massive repair scenarios and costs.
    So only in case of CRUCIAL software improvements that are applicable for all countries, this will be offered. Meaning that most of the time, upgrades are only offered via the support website, and must be manually downloaded and upgraded via USB stick.
    I think for 2k11 models, there were only 2 or 3 automatic SW upgrades (via IP) while there were maybe 10 upgrades in total... (just a guess).

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 475, Level: 5
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    19
    Points
    475
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks @Cookie.

    I bit disappointing... TV is by no PC/Mac is my conclusion.

    TV manufacturers implementing a computer are not successful. Hopefully computer manufacturers who will make televisions will succeed... (Apple).

  6. #6
    New Member
    Points: 319, Level: 3
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Belgrade, Serbia
    Posts
    1
    Points
    319
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I det infor that my software would be update with Q5551-0.14.93.0
    What is characteristiks of this software?
    What I can find on Philips web of software for my Philips 32PFL6606H/12 TV
    sdmitar

  7. #7
    Silver Member
    Points: 2,031, Level: 12
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 119
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    65
    Points
    2,031
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by sdmitar View Post
    I det infor that my software would be update with Q5551-0.14.93.0
    What is characteristiks of this software?
    What I can find on Philips web of software for my Philips 32PFL6606H/12 TV
    sdmitar
    I assume you mean 14.99, right? I heard that this one is IP-pushed to the customers since last monday. Not the 14.93......

    The change log can be found here or on the Philips support website.
    Last edited by Cookie; 08-01-2012 at 02:30 PM.

Similar Topics

  1. Unable to update software
    By mmmfloorpie in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 2
    Last Post: 05-03-2012, 08:16 PM
  2. No subtitles after software update
    By kwiatek5 in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 4
    Last Post: 01-05-2012, 04:40 PM
  3. Software Update Problem
    By mopargocar in forum TV: Software 2009 models (and older)
    Replies: 8
    Last Post: 12-23-2011, 11:20 AM
  4. New Software Update for NP3300
    By Philips - Andrea in forum Sound: Streamium NP Series (NP3900|NP3700|NP3500|NP3300|NP2900)
    Replies: 0
    Last Post: 11-24-2011, 10:28 AM
  5. Software update HTS9520
    By vgerwen in forum Smart TV: Software
    Replies: 3
    Last Post: 02-09-2011, 10:19 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •