Results 1 to 2 of 2
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 338, Level: 3
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    2
    Points
    338
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    No sound out from coaxial

    Hi! I just bought my first bluray, a BDP5200, but I can't get any sound out.
    A Hdmi is connected to a Benq 1060 (There is the sound?)
    Than I have connected the bluray to my homecinema with Coaxial cable.

    I have tried to use the auto in HDMI-sound and the bitstream.
    In digital sound I have also tried both the auto and the bitstream, but nothing comes out..

    If I try with my old DVD it works, it is an ald 5.1 system.

    Please help a lost mind!

    kindly regards
    Thomas

  2. #2
    New Member
    Points: 338, Level: 3
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    2
    Points
    338
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    If I put the BDP5200 at PCM I get sound, but than I loose my 5.1!
    When I choose bitstream it gets quiet.
    If I connect my old Toshiba Dvd-player with coaxial I get Dolby digital 5.1
    I'm going mad!
    Please help!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •