Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 316, Level: 3
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    UK
    Posts
    1
    Points
    316
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Micro system MCB275 Default dab station (timer station)

    Hey, Ive been trying to figure this out and cant for the life of me.

    When I set my timer to come on in the morning, it automatically goes to its own preset DAB station instead of a programed DAB Station. When the Timer comes on I want it to come on the DAB programed station 1, but it always comes on to another non-programed station. It seems to be like a default station, it always turns on at the station rather than my own programed one.

    The issue i have is that the one it turns on to sometimes has a bad signal, therefore I cannot always hear it.
    Is there a way to set the "home station" if you like, the default station in which the timer/system turns on to?

    Thank you,
    Ali.

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,080
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    9
    it seems like the set is performing unstably
    do you think you have a factory reset for this and then you try programming your own channel after the reset?

  3. #3
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,080
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    9
    the product is quite old n i think the support is quite limited.
    if that doesnt work, maybe you have to take it to service

Similar Topics

  1. 32PFL7406H onscreen info about station
    By Pjotter34 in forum TV: Software 2015 models and older
    Replies: 1
    Last Post: 04-11-2012, 10:56 AM
  2. No Radio station list (37PFL7606K)
    By Rudi.RG in forum TV Forum
    Replies: 2
    Last Post: 02-06-2012, 03:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •