Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #31
    Diamond Member
    Points: 55,171, Level: 72
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,182
    Points
    55,171
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    how old are you? Do you know Google?

    i.e. www.xmedia-recode.de

    Toengel@Alex

  2. #32
    Bronze Member
    Points: 1,381, Level: 10
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 169
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    13
    Points
    1,381
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    how old are you? Do you know Google?
    no what is it?

    and don't you know how to put in DTS codec to TV firmware?

  3. #33
    Diamond Member
    Points: 55,171, Level: 72
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,182
    Points
    55,171
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    why should Philips do that? It's a TV and not a media player. And DTS is not a part of TV broadcasts (but AC3 is and this is supported). But DTS is supported in the Philips Blu-ray players...

    Toengel@Alex

  4. #34
    Bronze Member
    Points: 1,381, Level: 10
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 169
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    13
    Points
    1,381
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    broadcasts? where is broadcasts? I want to run media file from flash drive, that you sad it isn't a media player - why it is supported in Samsung TV? can you explain us?

  5. #35
    Diamond Member
    Points: 55,171, Level: 72
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,182
    Points
    55,171
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    with broadcasts I mean the broadcast form the TV stations - no TV station broadcasts DTS. That's the reason why Philips didn't integrate DTS support...

    You have to ask Samsung, why they support it. Each vendor has different strategies...

    If you want DTS support buy a Samsung TV - nowhere is written, that Philips TV support DTS...

    Toengel@Alex

  6. #36
    Bronze Member
    Points: 1,381, Level: 10
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 169
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    13
    Points
    1,381
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    ok,

    is it possible to integrate DTS to the next firmware update?

  7. #37
    Bronze Member
    Points: 1,600, Level: 11
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 250
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    39
    Points
    1,600
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    try this program, very easy to use and does the job its supposed to
    http://www.videohelp.com/tools/PopCo...AudioConverter

  8. #38
    Bronze Member
    Points: 1,381, Level: 10
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 169
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    13
    Points
    1,381
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    thanks

    Quote Originally Posted by Lake292 View Post
    try this program, very easy to use and does the job its supposed to
    http://www.videohelp.com/tools/PopCo...AudioConverter

    thank you very much

  9. #39
    Bronze Member
    Points: 1,381, Level: 10
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 169
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    13
    Points
    1,381
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by federal View Post
    thank you very much
    I'm getting error "eac3to missing file specification" what is it?

  10. #40
    Bronze Member
    Points: 1,381, Level: 10
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 169
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    13
    Points
    1,381
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I fixed it, thanks a lot

  11. #41
    Diamond Member
    Points: 55,171, Level: 72
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,182
    Points
    55,171
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    please - you should inform the other readers how do you fixed it...

    Toengel@Alex

  12. #42
    Bronze Member
    Points: 1,381, Level: 10
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 169
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    13
    Points
    1,381
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    DTS Codec integration

    Hello,

    Please ask to philips support about DTS codec integration, it's very importent for everyone.

    thank you very much.

  13. #43
    Bronze Member
    Points: 1,532, Level: 10
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    belgrade, serbia
    Posts
    29
    Points
    1,532
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    i have the 42pfl5405h/12 and i installed the latest software 0.140.32.0 and having the same problem....

  14. #44
    New Member
    Points: 1,118, Level: 8
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1
    Points
    1,118
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    If the upgraded version is creating problem for you then you may opt for paid video email services available at cheaper costs and are proven to be highly user-friendly. So, if you would like to utilize these services then do look for the deals available for you online.

  15. #45
    New Member
    Points: 1,045, Level: 8
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 105
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    4
    Points
    1,045
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Same synch problem

    Hi,

    I've got the same synch problem with audio and video with most of my media files. The only files that work most of the time have a maximum lenght of 20 minutes.
    So with almost any movie the synch problem occurs. However these are perfectly normal xvid/divx files.

    I've waited for a good update now for almost a year. Is anyone working on this problem?


    I bought this tv mainly for its "network" possibilty. This has been a disappointment to me. I have a feeling that this player is a half product. This is not what I expect from Philips quality. Furtmermore I expected that updates would have solved this problem by now... now I wished I bought the cheaper version without network possibilities, since they hardly work.

    Hopefully you can fix this problem for me now, because of this post.

    Thank you.
    Marcel

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •