Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 316, Level: 3
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    UK
    Posts
    1
    Points
    316
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Micro system MCB275 Default dab station (timer station)

    Hey, Ive been trying to figure this out and cant for the life of me.

    When I set my timer to come on in the morning, it automatically goes to its own preset DAB station instead of a programed DAB Station. When the Timer comes on I want it to come on the DAB programed station 1, but it always comes on to another non-programed station. It seems to be like a default station, it always turns on at the station rather than my own programed one.

    The issue i have is that the one it turns on to sometimes has a bad signal, therefore I cannot always hear it.
    Is there a way to set the "home station" if you like, the default station in which the timer/system turns on to?

    Thank you,
    Ali.

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    it seems like the set is performing unstably
    do you think you have a factory reset for this and then you try programming your own channel after the reset?

  3. #3
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    the product is quite old n i think the support is quite limited.
    if that doesnt work, maybe you have to take it to service

Similar Topics

  1. NP2900 - This station is not available in your country
    By hbaerman in forum Sound: Streamium NP Series (NP3900|NP3700|NP3500|NP3300|NP2900)
    Replies: 11
    Last Post: 09-02-2012, 12:31 PM
  2. Station compaitibility
    By Fintanbob in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 13
    Last Post: 08-13-2012, 02:47 PM
  3. 32PFL7406H onscreen info about station
    By Pjotter34 in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 1
    Last Post: 04-11-2012, 11:56 AM
  4. No Radio station list (37PFL7606K)
    By Rudi.RG in forum TV: User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 02-06-2012, 04:39 PM
  5. One radio station is working - why?
    By paulja in forum Sound: Streamium NP Series (NP3900|NP3700|NP3500|NP3300|NP2900)
    Replies: 5
    Last Post: 01-17-2012, 08:41 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •