Results 1 to 6 of 6
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Silver Member
    Points: 2,977, Level: 15
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    birmingham/west midlands
    Posts
    125
    Points
    2,977
    Level
    15
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    0

    Firmware bug in 7.56s urgent fix required

    Hi

    i have just purchased a new mci8080 and the unit is excellent and all functions worked fine until firmware download
    of 7.56S

    now there is a firnmware bug

    select internet radio and play a station no problems

    then select either AUX or cd and there is NO SOUND !!!!

    you can only get sound back by a reboot or playinga song from USB Hard drive first

    this is not acceptable can an urgent firmware fix be issued please as i dont want to return the item for a refund?

    my MCI900 has no issues at this level

    thanks

    JH
    Last edited by jphenrick; 08-10-2012 at 08:56 AM.

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    you observe this issue right after the upgrade?
    because i suspect this can be some sort of hardware failure.

  3. #3
    Silver Member
    Points: 2,977, Level: 15
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    birmingham/west midlands
    Posts
    125
    Points
    2,977
    Level
    15
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Thanks for the reply

    im convinced its a firmware issue as all features worked fine before i let the software upgrade

    i returned a unit earlier this year with same issue after firmware update and would have hoped a new firmware would have been released by now to resolve this. last release was November last year

    Philips - any update . please

    thanks

    JH

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    pls try to adjust the volume in the aux in and cd mode.
    if this doesnt work, suggest you to go to service to have a check.

  5. #5
    Silver Member
    Points: 2,977, Level: 15
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    birmingham/west midlands
    Posts
    125
    Points
    2,977
    Level
    15
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    0
    Hi there is a faint sound and it only corrects upon selecting usb first or a reboot of the unit

    all functions were ok prior to new firmware so that is the suspect

    this is the 2nd unit i have tried

    PHILIPS - can you escalate this to the firmware guys please and update?

    thanks

    JH

  6. #6
    Silver Member
    Points: 2,977, Level: 15
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    birmingham/west midlands
    Posts
    125
    Points
    2,977
    Level
    15
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    0
    Philips can we have firmware response please?

    can any other users test as described and advise please?

    thanks


    JH

Similar Topics

  1. Latest Firmware Update does not fix Airplay connectivity issues DS9800W
    By zoyss in forum Sound: DS8000- and DS9000-series
    Replies: 13
    Last Post: 07-06-2012, 01:00 PM
  2. Any news on BUG FIX firmware?!
    By mt247 in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 2
    Last Post: 06-27-2012, 06:07 PM
  3. Firmware (Version: 7.56S) problem
    By stream1 in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 4
    Last Post: 02-26-2012, 06:37 PM
  4. Microsoft Silverlight required
    By jane22 in forum Smart TV: Software
    Replies: 1
    Last Post: 05-21-2011, 07:36 AM
  5. Flash Player 10 required
    By BernardWG in forum Smart TV: Software
    Replies: 3
    Last Post: 04-21-2011, 07:54 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •