Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 2,068, Level: 12
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    JuAn's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Belgium
    Posts
    44
    Points
    2,068
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Thumbs up New software release for 5000 and 7000 series: version 140.23.

    Version 140.23 has just been released, you can start here: http://www.support.philips.com/suppo...g_selector.jsp
    Last edited by Philips; 11-09-2010 at 09:33 AM. Reason: Correction.

  2. #2
    Gold Member
    Points: 4,927, Level: 20
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 123
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    382
    Points
    4,927
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    In various Dutcsh forum I see that everyone installing the Q5521_1.140.23.0 version for the 7000-series are having the same problems as i mentioned above with the software for the 8000-series:
    - Black screens when zapping verry often! (suddenly you zap an a black screen appears instead of a channel
    - Zapping from channel A to B, but the picture that appears is from channel A, occurs very often
    - No telext page101 found
    - Messages as "gecodeerd programma" and no picture is shown from the channel.

    This all appears with a CI+Cam and the provider Ziggo. Philips i think your latest software is missing the certification of the CI+cam from Ziggo that was there in the .60-version of your software, or maybe something else is not right in this software-version that makes these problems. Please solve this fast! Zapping is nog fun at the moment.
    Last edited by Erikrijnders; 10-30-2010 at 10:09 AM.

  3. #3
    New Member
    Points: 1,571, Level: 11
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 279
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1
    Points
    1,571
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Problem I still have with this firmware is that when I watch HD channels and I have the sound over the surround receiver the sound quickly fades away, like a glitch in the sound. Connected the TV with a HDMI cable and a Digital COAX cable to my Onkyo TX-SR576. I have a 37PFL7605H

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •