Results 1 to 6 of 6
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 229, Level: 2
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 21
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Geleen/The Netherlands
    Posts
    4
    Points
    229
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    HTS9241 - blocked disc

    My HTS9241 doesn't load new discs, but gives me the message 'blocked' instead. Therefore I assume that there is already a disc in the system. However, this one cannot be removed by eject because I get the same 'blocked' message on the display. What can I do to resolve this?

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 50,163, Level: 69
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 987
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,958
    Points
    50,163
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 166 Times in 148 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    pull power cord and when you replug and switch it on, try to press the open button - maybe it works...

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 229, Level: 2
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 21
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Geleen/The Netherlands
    Posts
    4
    Points
    229
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks for the suggestion. Did try to push eject during the starting procedure while powering up after disconnecting the cable, but this did not do anything.

    I'm able to place a new CD and hit the eject/load button, but then the new CD only gets halfway into the machine. You can really feel a physical barrier inside. Off course I did this carefully with very little force .

    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    pull power cord and when you replug and switch it on, try to press the open button - maybe it works...

    Toengel@Alex

  4. #4
    New Member
    Points: 229, Level: 2
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 21
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Geleen/The Netherlands
    Posts
    4
    Points
    229
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hitting the eject button while powering up after disconnecting the cable doesn't do anything else. Still the 'blocked' message.

    I am able to partly load a second(?) disc when I place it in the slot and hit the eject/load button. I can feel a physical barrier when loading the disc. Of course I do this with very little to no force.

  5. #5
    Platinum Member
    Points: 2,996, Level: 15
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!
    Awards:
    Discussion Ender
    Oscar's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    722
    Points
    2,996
    Level
    15
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    4
    Makes sure latest fw is there but have idea you ahve to let your deivce be checked

  6. #6
    New Member
    Points: 229, Level: 2
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 21
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Geleen/The Netherlands
    Posts
    4
    Points
    229
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Oscar View Post
    Makes sure latest fw is there but have idea you ahve to let your deivce be checked
    Thanks for the suggestion. I already saw the new update but didn't run it due to the 'blocked' issue. Will try this first before contacting repairs.

    updated
    Firmware upgrade did not do the trick. In addition to 'blocked' the home screen clearly states 'no disc present' ... perhaps contact repairs indeed
    Last edited by RoyNL; 09-25-2012 at 08:02 PM.

Similar Topics

  1. MCi500H blocked on boot screen ...!
    By Emmanuel in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 16
    Last Post: 11-26-2012, 07:04 AM
  2. Philips BDP3200/05 Unknown disc when trying to play Blu-ray disc?
    By Bugala in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 4
    Last Post: 08-31-2012, 08:47 AM
  3. Streaming capabilities of HTS9221 / HTS9241
    By Northguy in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 2
    Last Post: 02-18-2012, 11:09 AM
  4. HTS9241 speakres
    By andrio in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 1
    Last Post: 01-07-2012, 09:20 AM
  5. picture freeze and completely blocked bdp
    By philitalia in forum Blu-ray: BDP9000 Series
    Replies: 2
    Last Post: 01-04-2012, 08:57 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •