Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Member
    Points: 333, Level: 3
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Ireland
    Posts
    2
    Points
    333
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Youtbe not playing all videos

    When I try and play a playlist which I made on my PC the NetTV YouTube app appears to only show the home made ones, eg it won't show any official music videos. Is there a way to solve this?

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 50,538, Level: 69
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 612
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,981
    Points
    50,538
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 171 Times in 153 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    on which device do you use NetTV? Which firmware is installed on that device?

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 333, Level: 3
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Ireland
    Posts
    2
    Points
    333
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Sorry, I should have said: A 40PFL9715K Tv I downloaded the latest firmware today, this solved a different problem (unable to reach the Philips server)

Similar Topics

  1. MP4-Videos
    By Popsy in forum Sound: GoGear SA3-series (2011)
    Replies: 5
    Last Post: 07-08-2014, 06:24 PM
  2. BDP5100/12: "Character set" option for subs missing while playing mp4 videos
    By stoyan89 in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 1
    Last Post: 08-28-2012, 03:04 PM
  3. self created .mp4 movie >4Gb not playing, <4Gb is playing
    By DannyV in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 4
    Last Post: 06-08-2012, 08:52 AM
  4. Muse2: playing screen -> Media Library, not showing current playing track
    By Caveman in forum Sound: GoGear SA2-series (2010)
    Replies: 0
    Last Post: 02-07-2012, 04:23 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •