Results 1 to 3 of 3

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 333, Level: 3
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Ireland
    Posts
    2
    Points
    333
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Youtbe not playing all videos

    When I try and play a playlist which I made on my PC the NetTV YouTube app appears to only show the home made ones, eg it won't show any official music videos. Is there a way to solve this?

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    158
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    on which device do you use NetTV? Which firmware is installed on that device?

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 333, Level: 3
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Ireland
    Posts
    2
    Points
    333
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Sorry, I should have said: A 40PFL9715K Tv I downloaded the latest firmware today, this solved a different problem (unable to reach the Philips server)

Similar Topics

  1. MP4-Videos
    By Popsy in forum Sound: GoGear SA3-series (2011)
    Replies: 5
    Last Post: 07-08-2014, 06:24 PM
  2. BDP5100/12: "Character set" option for subs missing while playing mp4 videos
    By stoyan89 in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 1
    Last Post: 08-28-2012, 03:04 PM
  3. self created .mp4 movie >4Gb not playing, <4Gb is playing
    By DannyV in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 4
    Last Post: 06-08-2012, 08:52 AM
  4. Muse2: playing screen -> Media Library, not showing current playing track
    By Caveman in forum Sound: GoGear SA2-series (2010)
    Replies: 0
    Last Post: 02-07-2012, 04:23 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •