Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 69
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #46
    New Member
    Points: 1,843, Level: 11
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Recommendation Second Class1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    4
    Points
    1,843
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I noticed that since the upgrade to this version I can't access the programme guide any more. Choosing this option from the Browse menu gives me the Home-screen. Anyone else experiencing the same?

  2. #47
    New Member
    Points: 1,538, Level: 10
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Athens - GREECE
    Posts
    3
    Points
    1,538
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have some issues with the 46'' 9705 tv set's HDMI connection.

    I recently purchased the LG HR570S 3D Blu-Ray Player/ HD Recorder and I CANNOT get any video signal through HDMI connection with ALL relevant sockets on the TV (HDMI 1, 2, 3 and Side).

    I am DESPERATE seeking a solution.

    I tried plugging in several HDMI cables of high value and quality, but the "no video signal" issue remains...

    I also tried connecting the two devices with a SCART cable and... everything work fine !!!!

    The most frustrating thing is that there is NOT any HDMI calibration settings on the TV to try (except the easylink HDMI 1 open/close option).

    PLEASE, someone give me a helping hand here.

    THANK YOU.
    Last edited by nickvog; 12-03-2010 at 08:43 AM.

  3. #48
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    157
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    did you test your BD-Player/HD-Recorder on another TV - maybe the HDMI on your player is broken...

    Regards,

    Toengel@Alex

  4. #49
    New Member
    Points: 1,538, Level: 10
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Athens - GREECE
    Posts
    3
    Points
    1,538
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    did you test your BD-Player/HD-Recorder on another TV - maybe the HDMI on your player is broken...

    Regards,

    Toengel@Alex
    Unfortunately, there's no other HDMI tv set in the house except the 9705...

    There's also another thing that I ought to mention, if it's of importance I must say that BOTH devices got connected the first time I tried and played smooth (success playback of a blu-ray and a 3D blu-ray disc, and a usb stick .avi file with external .srt subtitles).

    But next day when I tried to connect the TV with the blu-ray player got the "no signal" issue, which remains so far.

    I am sorry not telling all at the first place, but now you know everything.

    PLEASE, HELP.

  5. #50
    Gold Member
    Points: 4,927, Level: 20
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 123
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    383
    Points
    4,927
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    H.264 video's cannont be played via USB!!!!

  6. #51
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    157
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Erikrijnders View Post
    H.264 video's cannont be played via USB!!!!
    Hi,

    please be more specific... take mediainfo.sourceforge.net and post the video AND audiostream of the file, which does not work. Sometimes special combination are not working, even if the videostream would work alone... (e.g. DTS is not supported and consequently the video does also not work - even if the codec is supported)

    Toengel@Alex

  7. #52
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    640
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by petasis View Post
    I have noticed that with this firmware there are pauses in sound when passing-through DD and DNM is enabled.
    I was watching a movie from HDMI, and the amplifier was connected at the SPDIF output of the TV.
    If DNM was closed, everything as ok. Bu with DNM enabled, I could hear pauses in the sound. The higher the DNM setting, the more pauses (more frequent) I heard.
    I have observed that the sound is heard fine from the TV speakers. The pauses affect only the SPDIF output connection (I her them only in the amplifier). Can it be fixed?

  8. #53
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    157
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    another issue/wish I'd like to report:

    - sorting channels: the sorting function apply only to the complete channel list (tv and radio) - however, I'd like to sort my favorites differently as the complete list - I can choose different lists, so why could I be able to sort them differently?

    Toengel@Alex
    Hi,

    also, please combine the IP-EPG with the channel list. If I choose the favorite channel list, please show only the IP-EPG form this list! I don't want to see all the other EPG information from the channels not in my chosen list (favorites)! In my case, I am using DVB-C.

    AND: Please make in the Home menu a new entry for listening to radio (-> radio channels list).

    Toengel@Alex

  9. #54
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    157
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    @Philips

    when is a new Firmware planned for release? Dezember? Please...

    Toengel@Alex

  10. #55
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    640
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    5
    Yes, when the new firmware will be out? I am still waiting for DVB-T EPG for Greece, and improvements in 3D, which is not up to the other brands..

  11. #56
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    157
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    why can't I connect a notebook via HDMI and use the full resolution of 2560 x 1080 Pixel of my 21:9 TV (58PFL9955H/12)? Only 1920 x 1080 pixel is possible. The specification of HDMI allows such resolutions. Please fix that!

    Toengel@Alex

  12. #57
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    624
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Dear Philips,

    I've got a TV 37 PFL 8605 M/08 (firmware version Q5553_0.140.25.0) connected with a Philips HTS5120 soundbar (via HDMI cable):
    watching the normal DVB-T sometimes the audio disappears for a couple of seconds and then comes back. The image remains perfect.

    Is only an audio problem. It happens several times per hour.

    Could it be related to a firmware bug? It's really annoying.

    Please let me know. regards
    Last edited by Nettle; 12-31-2010 at 03:11 PM.

  13. #58
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    157
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    as far as I remember, this issue is addessed in firmware 140.27, which will be released soon...

    Toengel@Alex

  14. #59
    Bronze Member
    Points: 1,769, Level: 11
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Athlone, Ireland
    Posts
    49
    Points
    1,769
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    From Post in other thread:-
    In the FAQ.
    There is a topic under the category "Software&Firmware"called

    How can I prevent intermittent sound lost when I watch TV channels and external source, or from an audio system connected via the TV’s digital audio out connection?

    Strange is, that if I go there using German/Germany this link does not appear.

    Here is a link to 37PFL7605H/12:
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...&refnr=0084472

  15. #60
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    157
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    Firmware 140.27 is partially available for the following models:

    Chassis Q551.1 mit Software Q5551_0
    Chassis Q551.1 mit Software Q5521_0
    Chassis Q551.1 mit Software Q5553_0 (58PFL9955H/12)

    For some models it is already available via the official Philips-FAQ websites (english only). Just wait until it is available for your TV.

    Toengel@Alex

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •