Results 1 to 6 of 6
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 303, Level: 3
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 47
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Nivelles
    Posts
    4
    Points
    303
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    No Sound via HDMI from my Multimedia HDD on a 55PFL7007

    Hello,


    I just changed my 50PFL7956H/12 by a new 55PFL7007H/12. On this, I connected a DVDR HDD and a Iomega Multimedia Hard Disc via HDMI cable. On my 21:9, worked perfectly my Iomega HDD but on my new set, I tried to look at a movie on my HDD, I get perfect image but no sound whatever the movie I am looking at.

    I tried on the different HDMi connections , I tried to change the HDMi cable but without succes

    Last software QF1E-0.133.3.0 has been installed


    thanks for your help

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 55,171, Level: 72
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,182
    Points
    55,171
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    please use the tool mediainfo and examine the file, which does not work (please use the text mode output of the tool).

    Toengle@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 303, Level: 3
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 47
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Nivelles
    Posts
    4
    Points
    303
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I played several different movies and I never get sound .

    Is this it or what do you mean with tool mediainfo ?


    Even I can not listen to my MP3 files on the same HDD

  4. #4
    New Member
    Points: 303, Level: 3
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 47
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Nivelles
    Posts
    4
    Points
    303
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    My Iomega HDD is the ScreenPlay Mx HD Media Player 1Tb

  5. #5
    Diamond Member
    Points: 55,171, Level: 72
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,182
    Points
    55,171
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    download Mediainfo (mediainfo.sourceforge.net) - open the video (which does not work) with that tool (use "text mode") and paste the output here.

    Toengel@Alex

  6. #6
    New Member
    Points: 303, Level: 3
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 47
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Nivelles
    Posts
    4
    Points
    303
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    16 Blocs movie

    General
    Complete name : J:\Downloads\0_FILMS\16_Blocs.avi
    Format : AVI
    Format/Info : Audio Video Interleave
    File size : 700 MiB
    Duration : 1h 37mn
    Overall bit rate : 1 002 Kbps
    Writing library : VirtualDub build 18160/release

    Video
    ID : 0
    Format : MPEG-4 Visual
    Format settings, BVOP : 1
    Format settings, QPel : No
    Format settings, GMC : No warppoints
    Format settings, Matrix : Default (H.263)
    Muxing mode : Packed bitstream
    Codec ID : DX50
    Codec ID/Hint : DivX 5
    Duration : 1h 37mn
    Bit rate : 864 Kbps
    Width : 608 pixels
    Height : 240 pixels
    Display aspect ratio : 2.533
    Frame rate : 25.000 fps
    Color space : YUV
    Chroma subsampling : 4:2:0
    Bit depth : 8 bits
    Scan type : Progressive
    Compression mode : Lossy
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.237
    Stream size : 604 MiB (86%)
    Writing library : DivX 6.4.0 (UTC 2006-10-03)

    Audio
    ID : 1
    Format : MPEG Audio
    Format version : Version 1
    Format profile : Layer 3
    Mode : Joint stereo
    Mode extension : MS Stereo
    Codec ID : 55
    Codec ID/Hint : MP3
    Duration : 1h 37mn
    Bit rate mode : Constant
    Bit rate : 128 Kbps
    Channel(s) : 2 channels
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Compression mode : Lossy
    Stream size : 89.4 MiB (13%)
    Alignment : Split accross interleaves
    Interleave, duration : 40 ms (1.00 video frame)
    Interleave, preload duration : 500 ms


    But whatever the movie I get no sound

Similar Topics

  1. HMP7001 multimedia player
    By smailet in forum Sound: Other Models
    Replies: 0
    Last Post: 07-29-2012, 09:15 AM
  2. 42PFL4307 - USB multimedia support
    By Monty02 in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 5
    Last Post: 06-15-2012, 09:08 AM
  3. Playing multimedia
    By deskisiao in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 1
    Last Post: 05-29-2012, 09:42 AM
  4. 26PFL5522D HDMI sound problem
    By phil_hnly in forum TV: Connectivity
    Replies: 0
    Last Post: 01-30-2012, 03:49 PM
  5. analogue out better than hdmi for sound ?
    By philitalia in forum Blu-ray: BDP9000 Series
    Replies: 5
    Last Post: 12-02-2011, 10:19 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •