Results 1 to 7 of 7

Topic: Pc speakers

  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 412, Level: 4
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    4
    Points
    412
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Pc speakers

    Hello. First I want to apologize for my language.

    I connected a pc speakers to headphone jack. Next I turn off a TV speakers. Is it possible to change the volume with the remote control, or only just through the settings menu ?

    SQT.

  2. #2
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by SQT View Post
    Hello. First I want to apologize for my language.

    I connected a pc speakers to headphone jack. Next I turn off a TV speakers. Is it possible to change the volume with the remote control, or only just through the settings menu ?

    SQT.
    Hi SQT

    Welcome to the forums.

    Changing the volume is depending on the model you have, so if you can please provide this to me I can give you an accurate answer for you

    Thank you.
    Best regards,
    Benedickte
    Forum Mod

  3. #3
    New Member
    Points: 412, Level: 4
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    4
    Points
    412
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Sorry, I forgot. It is a 40PFL5007K/12.

    SQT.

  4. #4
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by SQT View Post
    Sorry, I forgot. It is a 40PFL5007K/12.

    SQT.
    Hi SQT.

    On your model it is not possible to change volume with the remote, only through the menu.

    Benedickte
    Forum Mod

  5. #5
    New Member
    Points: 412, Level: 4
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    4
    Points
    412
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Benedickte View Post
    Hi SQT.

    On your model it is not possible to change volume with the remote, only through the menu.

    Benedickte
    Thank you. I hope this will be fixed.

    SQT

  6. #6
    New Member
    Points: 257, Level: 3
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 93
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Germany
    Posts
    1
    Points
    257
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    hi!

    i also want to change the headphone-volume via the normal buttons without going through the menue. is there a way to teach my 47pfl7606 to do so?

    it would be great if you could help!

    best regards
    inox4

  7. #7
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by inox4 View Post
    hi!

    i also want to change the headphone-volume via the normal buttons without going through the menue. is there a way to teach my 47pfl7606 to do so?

    it would be great if you could help!

    best regards
    inox4
    Hi Inox4

    Welcome to these forums.

    There is not possible to program this to the original remote controll.

    Best regards,
    Benedickte
    Forum Mod

Similar Topics

  1. MP2500: no sound through speakers
    By mwestrik in forum Sound: Streamium NP Series (NP3900|NP3700|NP3500|NP3300|NP2900)
    Replies: 0
    Last Post: 07-23-2012, 05:32 PM
  2. MP2500: no sound through speakers
    By mwestrik in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 0
    Last Post: 07-23-2012, 05:32 PM
  3. Speakers streamium was 700
    By caniello in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 2
    Last Post: 09-05-2011, 07:56 AM
  4. 46pfl9705h - TV speakers won't activate after using external speakers
    By bmandersen in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 4
    Last Post: 05-02-2011, 07:53 PM
  5. TV speakers won't activate after using external speakers
    By bmandersen in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 3
    Last Post: 04-22-2011, 07:37 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •