Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 62
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #31
    Bronze Member
    Points: 1,769, Level: 11
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Athlone, Ireland
    Posts
    49
    Points
    1,769
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    The only time I dont have any sounds pauses is when the sound and picture are at standard.
    If I change the picture to energy saving, I get the sound pause.
    @Veidi, try changing the ports and leaving the sound and picture at standard.

  2. #32
    New Member
    Points: 1,519, Level: 10
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Germany
    Posts
    7
    Points
    1,519
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Ok,
    so you mean, that I should change Port description or change Plugs.
    If I change Plugs I don`t see any logic, because both devices have sound problems.

    It is ridiculous what you have to do, to get a 900 Euro device work properly.
    And I think that Philips should provide older FWs as long as the new one is buggy.

    Anyway: Is there anybody having older Versions for PFL7605/12 H german ?

    Best regards

    Veidi

  3. #33
    New Member
    Points: 1,519, Level: 10
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Germany
    Posts
    7
    Points
    1,519
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    One short question:
    Is it possible that the firmware versions of PFL 9705 and 7605 are identical.
    I have found a firmware archive for 9705.
    If I download both firmwares from Philips, they have the same size and date.

    Any suggestions ?

    Best regards

    Veidi

  4. #34
    Bronze Member
    Points: 1,769, Level: 11
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Athlone, Ireland
    Posts
    49
    Points
    1,769
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I switched the the hdmi cable from hdmi port1 to hdmi port2 and did the same from hdmi port2.
    I dont think that "fixed"the problem, I think doing the factory reset and keeping the sound and picture at Standard did the trick for me.
    I will wait for the next update and hopefully that will fix the issue.

  5. #35
    Moderator
    Points: 80,245, Level: 88
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 1,705
    Overall activity: 62.0%
    Achievements:
    Recommendation First ClassTagger First Class50000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Philips's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    822
    Points
    80,245
    Level
    88
    Thanks
    4
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Veidi View Post
    One short question: Is it possible that the firmware versions of PFL 9705 and 7605 are identical.
    I have found a firmware archive for 9705. If I download both firmwares from Philips, they have the same size and date. Any suggestions ?Best regards Veidi
    Some tips:
    - Software for 7000 and 9000 series is not the same, so don't mix!
    - As mentioned earlier: it is not advisable to downgrade, better wait for new SW versions.
    Forum Mod

  6. #36
    New Member
    Points: 1,482, Level: 10
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    3
    Points
    1,482
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    The same is happening with my 32PFL7605 since I had the last update. This sound problem occurs independently of the source. Is this a know problem to Philips? When a new update will be available to fix this bug?

  7. #37
    Bronze Member
    Points: 1,769, Level: 11
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Athlone, Ireland
    Posts
    49
    Points
    1,769
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    @Emanuel, if you do the steps I mentioned that should solve your problem, but you will only have standard sound and picture ( I havent tried changing the settings) as for the last week I havent had the sound problem since.
    Hopefully there will be a new revision of the firmware out before christmas

  8. #38
    New Member
    Points: 1,482, Level: 10
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    3
    Points
    1,482
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    billbond4, as I understood, the problem is around the PLL. If it's true, How explain that my wii (connected on SCART) has the same sound problem? Actually I have my setup box on HDMI 1, but this connection collide with the SCART interface sound?

    Meanwhile I disabled the easyLink (as Toengel posted) and changed the setup box to HDMI 2 to test. I'll leave my feedback later.

  9. #39
    Bronze Member
    Points: 1,769, Level: 11
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Athlone, Ireland
    Posts
    49
    Points
    1,769
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I dont think changing whats connected where made the difference, it was changing back to factory Settings.
    Im guessing that philips didnt fully test having non-standard picture/sound settings in the firmware.

  10. #40
    Moderator
    Points: 80,245, Level: 88
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 1,705
    Overall activity: 62.0%
    Achievements:
    Recommendation First ClassTagger First Class50000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Philips's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    822
    Points
    80,245
    Level
    88
    Thanks
    4
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10
    Dear all,

    There were several sound issues reported with SW version 140.25.
    We are currently working hard to solve the problem via a SW update.
    This SW update (v140.27) will be expected in week 1052 (if approval tests are positive). Don't quote me on the exact date......
    So, keep a close watch on the Philips support website the coming weeks to upgrade your TV.
    Last edited by Philips; 12-16-2010 at 11:41 AM.
    Forum Mod

  11. #41
    Bronze Member
    Points: 1,769, Level: 11
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Athlone, Ireland
    Posts
    49
    Points
    1,769
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Cool, Thanks for the update !
    I will check in my christmas stocking for it

  12. #42
    New Member
    Points: 1,477, Level: 10
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    3
    Points
    1,477
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    do you need beta tester ? in this case I'm volontary !

    Quote Originally Posted by Philips View Post
    Dear all,

    There were several sound issues reported with SW version 140.25.
    We are currently working hard to solve the problem via a SW update.
    This SW update (v140.27) will be expected in week 1052 (if approval tests are positive). Don't quote me on the exact date......
    So, keep a close watch on the Philips support website the coming weeks to upgrade your TV.

  13. #43
    New Member
    Points: 1,519, Level: 10
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Germany
    Posts
    7
    Points
    1,519
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    I read in a Forum that a user already got 140.27

    Hello,

    in another forum a user wrote, that he received a mail from Philips with the new 140.27 version.
    Can I get this (beta) version as well ?
    I really go mad with the sound problmes.
    When is the official release date ?

    Best regards Veidi

  14. #44
    New Member
    Points: 1,508, Level: 10
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    7
    Points
    1,508
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Good's and Bad's with 32PFL7605

    Hello Phili lovers,
    here I will be short after I have written a lot on a previous web page on this topic and lost it, and I have lost my ideas there.
    I am a first time user of a Philips TV and with all the bad's i have noticed it still leading High with AmbiLight,Net TV and the rest you like
    I have bought this TV 3 weeks ago and I manage to discover next:

    1. The TV cannot be started from numeric buttons(direct number keypad) like all the other normal TV's.. it is a huge disappointment . for example you want to start straight on channel 7 , please consider it for the next FW.
    I think maybe the " OK" button , which is the first at hand , would be nice and neat to start up the TV also, now it is dead .

    2. I get the Philips logo every time I start TV with a 7 seconds booting, are you serious about this way of starting up? before this update this was only happening when switching off totally.

    3. I am still confused with the clock settings and EPG , whatever I set, I am off with one or two hours + or -

    4. Menu's are sometimes slow and with a lag. Not before the update

    5.. How can I reboot my tv set without loosing settings and channels. Only for refreshing menu's and software...
    6. where to use Picture Shift? no clear mention about it.
    7,
    Remote Control: the best!..
    some reviews I read on the net before I have bought my TV said it is bulky and hard to feel.. no way!
    easiest to learn in complete blindness...
    could be that channel + and - instead of Menu and right click menu..., but that is how I felt to like it .

    Please make a better FW to keep your gold line of products.

    All the best dear Philips owners and Inventors of....
    Happy New Year !!!

  15. #45
    New Member
    Points: 1,565, Level: 11
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 285
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Points
    1,565
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Veidi View Post
    Hello,

    in another forum a user wrote, that he received a mail from Philips with the new 140.27 version.
    Can I get this (beta) version as well ?
    I really go mad with the sound problmes.
    When is the official release date ?

    Best regards Veidi
    http://www.google.com/#q=0.140.27.0+...=ivns&filter=0
    Last edited by Vampire; 12-29-2010 at 08:28 AM.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •