Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 109
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    591
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4

    Thumbs up Your experiences with MyRemote v2.3.0 for iOS (iPhone/iPad)

    Hi,

    Please share your experiences with this new App version here in this topic. Channeling your input will make it easier for users to search and find relevant info.

    Discuss here all your experiences when upgraded to the new App: new, old, positive, negative.....
    Last edited by Philips; 09-13-2012 at 01:05 PM. Reason: Made sticky.

  2. #2
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    591
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    I experience, that it needs much less space on the iPhone 4 compared to the previous version.

    Click image for larger version. 

Name:	Foto_MyRemote_StorageUsage_fixed.PNG 
Views:	448 
Size:	89.4 KB 
ID:	1407
    Last edited by smart; 09-07-2012 at 05:39 AM. Reason: Added Screenshot

  3. #3
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    591
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    Actually, I see, the version in the screenshot shows 2.2.2, but the Apple AppStore shows that 2.3.0 is the newest, I have installed. No update available for me.

    Seems that on version is not correct or the 2.2.2 is internal and the 2.3.0 is external.

  4. #4
    Gold Member
    Points: 5,871, Level: 22
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassOverdriveNew Achievement!5000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    252
    Points
    5,871
    Level
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    + Also experienced that the used memory is ok now (50 MB instead of 2 GB)
    - The color buttons in the NetTV section are still missing
    - The "NetTV" should be changed to "SmartTV" together with the correct logo
    - The Color-Scheme of the GUI is very inconsistent; the old parts are gray on black; new new parts are black on white.

  5. #5
    New Member
    Points: 251, Level: 3
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Den Haag
    Posts
    6
    Points
    251
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Update cripples myremote

    Well the app cant't find my tv anymore since I updated to 2.3.0.
    Now what?! It was working just fine before...

  6. #6
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    157
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    - kill the MyRemote process
    - restart the iOS device completely

    Toengel@Alex

  7. #7
    New Member
    Points: 251, Level: 3
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Den Haag
    Posts
    6
    Points
    251
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    - kill the MyRemote process
    - restart the iOS device completely

    Toengel@Alex
    Thanks for the quick response! Had already tried that. But no. That is, if you mean by "kill" close the app, then restart completely and re-open. Or do you mean something else?? Still not working

  8. #8
    New Member
    Points: 251, Level: 3
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Den Haag
    Posts
    6
    Points
    251
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    No nothing like that works. Have even deleted ad re-installed the entire app, but it just refuses to find the tv. As said it sed to work just fine before the update.

    Any other suggestions?? Anyone??

  9. #9
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    157
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    unplug also your TV and make a cold reboot...

    Toengel@Alex

  10. #10
    New Member
    Points: 251, Level: 3
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Den Haag
    Posts
    6
    Points
    251
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    You mean reboot the tv to factory settings?? No, that I won't do. Too much work putting everything right again afterwards for something that probably won't work anyway. I did try the unplugging though, with no result.

    Thans for picking your brain all the same.

  11. #11
    Moderator
    Points: 80,002, Level: 87
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 148
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Recommendation First ClassTagger First Class50000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Philips's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    818
    Points
    80,002
    Level
    87
    Thanks
    2
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by smart View Post
    Actually, I see, the version in the screenshot shows 2.2.2, but the Apple AppStore shows that 2.3.0 is the newest, I have installed. No update available for me.

    Seems that on version is not correct or the 2.2.2 is internal and the 2.3.0 is external.
    Hi Stefan,

    Nice to hear from you again. We've also notice this "typo". We will correct it. Tnx for your feedback.

    Regards,
    JuAn
    Forum Mod

  12. #12
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    157
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Elisalein View Post
    You mean reboot the tv to factory settings??
    Hi,

    no - cold reboot = tv restart with unplugging the power cord... ;-)

    Toengel@Alex

  13. #13
    New Member
    Points: 251, Level: 3
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Den Haag
    Posts
    6
    Points
    251
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    thank goodness.

    Just to be idiot-proof:
    - switch tv off, then unplug for a minute or so
    - plug in and switch on
    - restart iPd completely then open myremote

    Right? Tried exactly that but nope :-(
    Any other tips?

    And thanks for your quick replies by the way!!

  14. #14
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    157
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    what TV do you have and which firmware is installed?

    Toengel@Alex

  15. #15
    New Member
    Points: 251, Level: 3
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Den Haag
    Posts
    6
    Points
    251
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Toengel, I have a 46 PFL 9706 (vertical smudges in the screen and all) with up to date firmware. I checked yesterday. There was no new firmware available, but have no idea how to check exactly what version that is.

Page 1 of 8 123 ... LastLast

Similar Topics

  1. Your experiences with MyRemote v2.1 for iOS (iPhone/iPad)
    By smart in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 92
    Last Post: 09-05-2012, 06:39 AM
  2. Your experiences with MyRemote v2.0 for Android?
    By ulgen in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 110
    Last Post: 08-30-2012, 06:21 AM
  3. DCM580 does not charge Iphone IOS 5.1.1
    By aki002 in forum Sound: Other Apple Docking Solutions
    Replies: 2
    Last Post: 06-07-2012, 08:30 AM
  4. MyRemote for iOS 3.1.3
    By dA_RoB in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 1
    Last Post: 04-22-2012, 03:58 PM
  5. Your experiences with MyRemote v2.0 for iOS (iPhone/iPad).
    By smart in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 125
    Last Post: 04-16-2012, 12:41 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •