Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 109
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #16
    New Member
    Points: 235, Level: 2
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    2
    Points
    235
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    the app on the iphone and ipad crash by me after 3 seconds, if i open the app it close bij itself after 3 seconds. the android app works perfect but the ios app does it better i think.

    tv 40pfl5007/12

  2. #17
    Moderator
    Points: 79,282, Level: 87
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 868
    Overall activity: 99.4%
    Achievements:
    Recommendation First ClassTagger First Class50000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Philips's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    817
    Points
    79,282
    Level
    87
    Thanks
    1
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10
    Hi Elisalein,

    Latest version for your TV is v000.014.099.000. This can be checked in the menu, or via "123654" on your remote control. In one of the CSM menu's it is mentioned (scroll via arrow up/down).
    If you did not receive that software version via IP, you can download it from the Philips Support website and install it via a USB-stick on your TV.

    Regards, JuAn
    Forum Mod

  3. #18
    New Member
    Points: 187, Level: 2
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 63
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    2
    Points
    187
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Continuous interruption of music reproduction

    I've always the same problem when reproducing my music with MyRemote app, it always stops in every song. It does not matter if the play is random or repeat or no matter what, it is always stopping after finishing a song and I always have to re-conect. Have you the same problem? Thank you, I hope there's a solution for that.

  4. #19
    Bronze Member
    Points: 1,597, Level: 11
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 253
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    GR
    Posts
    41
    Points
    1,597
    Level
    11
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    hello

    When will the "smart screen" feature become available?
    I am wating for it to buy a PFL6007 TV!

  5. #20
    New Member
    Points: 235, Level: 2
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    2
    Points
    235
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    The app on my ipad works great since the update to IOS6!

  6. #21
    Bronze Member
    Points: 1,597, Level: 11
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 253
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    GR
    Posts
    41
    Points
    1,597
    Level
    11
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by atrias View Post
    hello
    When will the "smart screen" feature become available?
    I am wating for it to buy a PFL6007 TV!
    any update about this?

  7. #22
    Bronze Member
    Points: 375, Level: 4
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 6.0%
    Achievements:
    250 Experience Points3 months registeredNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Zaandam
    Posts
    35
    Points
    375
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Have "My Remote" installed on both my I-pad and my Android phone. Both functioned fine until at least two days ago. Use it to control the sound all the time, as the TV reacts much quicker to the app than to the original RC. This morning both appliances cannot find the TV. I've got a 32PFL4007H, updated with the latest firmware about two weeks ago. As said: the app worked fine since the update (on Android AND under IOS6), until last friday.. Nothing else changed! It can hardly be a network problem, as the TV is visible in my network and the online java-app (http://hondrac.home.xs4all.nl/remote/index.html) still works as it should.

    Any suggestions??

  8. #23
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    158
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    restart your devices (hard on/off):

    - internet router
    - iPad
    - Android phone

    and try again.

    Toengel@Alex

  9. #24
    Bronze Member
    Points: 375, Level: 4
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 6.0%
    Achievements:
    250 Experience Points3 months registeredNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Zaandam
    Posts
    35
    Points
    375
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    @Toengel: THX!! Resetting my router did the trick. What still puzzles me, is the cause though. All network-settings still are the same as before..

    Well... as you too may have noticed once or twice before: strange are the ways of networking devices.

  10. #25
    Bronze Member
    Points: 1,597, Level: 11
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 253
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    GR
    Posts
    41
    Points
    1,597
    Level
    11
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by atrias View Post
    hello
    When will the "smart screen" feature become available?
    I am wating for it to buy a PFL6007 TV!
    I guess we are getting really close to this!
    The required TV firmware has been published!
    Now the App has to be updated!

  11. #26
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    158
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    Version 3.1.0 is now available for all iOS devices: http://www.supportforum.philips.com/...(Version-3-1-0)

    Toengel@Alex

  12. #27
    New Member
    Points: 134, Level: 1
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    7
    Points
    134
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Can anyone tell me how/where I can find the four digit "mobile link code" on my 47PFL6007 TV (latest firmware 150.48.13)?
    I've searched the EPG screen, pushed yellow buttons, but all to no avail.

    Anyone?

  13. #28
    New Member
    Points: 134, Level: 1
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    7
    Points
    134
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Is there a topic dedicated to asking for additional features?

    I have (at least) one. :-)

    In the Control section, at the bottom there are the PVR buttons. They work as expected when using the PVR function of the TV. However, the leftmost button ("Goto Start") and rightmost button ("Goto End") don't work. I don't care for the Goto End, but a "Goto Start" feature would be greatly appreciated. The same holds for the PVR app in the TV itself. I guess adding this functionality would not be that difficult to implement.

  14. #29
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    158
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Pieterr View Post
    Can anyone tell me how/where I can find the four digit "mobile link code" on my 47PFL6007 TV (latest firmware 150.48.13)?
    I've searched the EPG screen, pushed yellow buttons, but all to no avail.

    Anyone?
    Hi,

    you can only find the code in the IP-EPG (EPG from Network) by pressing the yellow key. Just switch to this EPG, press yellow key, get code, connect your device, switch back to DVB-EPG.

    Toengel@Alex

  15. #30
    New Member
    Points: 134, Level: 1
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    7
    Points
    134
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    you can only find the code in the IP-EPG (EPG from Network) by pressing the yellow key. Just switch to this EPG, press yellow key, get code, connect your device, switch back to DVB-EPG.
    I guess you're not the proud owner of a 2012 Philips TV yourself, Alex. If so, then you can help me by telling how to "just switch to the IP EPG". I have only one EPG that is accessible via the "Guide" button on the Remote. It has a different GUI than the screenshots you posted on your blog (nice site, by the way) for retrieving the code. Pushing the yellow button brings you in the Recording screen. I am still puzzled.

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Topics

  1. Your experiences with MyRemote v2.1 for iOS (iPhone/iPad)
    By smart in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 92
    Last Post: 09-05-2012, 06:39 AM
  2. Your experiences with MyRemote v2.0 for Android?
    By ulgen in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 110
    Last Post: 08-30-2012, 06:21 AM
  3. DCM580 does not charge Iphone IOS 5.1.1
    By aki002 in forum Sound: Other Apple Docking Solutions
    Replies: 2
    Last Post: 06-07-2012, 08:30 AM
  4. MyRemote for iOS 3.1.3
    By dA_RoB in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 1
    Last Post: 04-22-2012, 03:58 PM
  5. Your experiences with MyRemote v2.0 for iOS (iPhone/iPad).
    By smart in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 125
    Last Post: 04-16-2012, 12:41 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •