Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 107
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #61
    Diamond Member
    Points: 47,501, Level: 67
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 849
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,695
    Points
    47,501
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 117 Times in 104 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    Wifi-SmartScreen is only supported on TV beginning of 6xx7 series...

    Toengel@Alex

  2. #62
    New Member
    Points: 346, Level: 3
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Zalau, Romania
    Posts
    4
    Points
    346
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks , and Happy new year

    For Racker
    Many thanks , i burn my heanhs with ipad until i see your post .
    http://hondrac.home.xs4all.nl/remote/index.html work super

    My wife is desperate, when i sitting in the kitchen, and i change channels or volume tv on laptop tv (tv is in another room)
    Last edited by ety1910; 12-31-2012 at 02:39 PM.

  3. #63
    New Member
    Points: 42, Level: 1
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 40.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Germany
    Posts
    1
    Points
    42
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    I'm facing the same issue: When trying to play an album, it plays only one song. After that playback stops. I'm using a HTS 9221 as playback device.
    Inside the myremote app / simply share the player restarts the song every 9 seconds while the song plays on my HTS.

    I hope somebody can help us here. So far any of the apps (myremote / simply share / airstudio) behave the same - and are therefore completley useless.
    HTS firmware and Apps are up to date.

    Thanks

  4. #64
    New Member
    Points: 32, Level: 1
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    France
    Posts
    1
    Points
    32
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello

    I have a 32PFL4007H/12 TV. The software MyRemote can't find the TV and crash. WI-Fi is ok, work well in the smart TV. Soft version is Q554E-0.96.0

    Here is the crash log of the MyRemote app running on iOS 6.0.1

    mer. déc. 26 18:29:50 MyRemoteR2-Philips-Dist[3251] <Warning>: --
    TVDiscover createplayer --
    mer. déc. 26 18:29:50 MyRemoteR2-Philips-Dist[3251] <Error>: ***
    Terminating app due to uncaught exception
    'NSInvalidArgumentException', reason: '*** -[__NSArrayM
    insertObject:atIndex:]: object cannot be nil'

    *** First throw call stack:
    (0x341112a3 0x34fcf97f 0x3405b8d9 0xbee7b 0x35d02a87 0x3a38be5d
    0x3a38d54b 0x3a38cced 0x35d01563 0xbeac3 0xc2d23 0x35c71db9 0x35cea3db
    0x3670111f 0x3670f259 0x3670f3b9 0x3673fa11 0x3673f8a4)

    What can I do to fix that?

    NSInvalidArgumentException means you've passed bad data into a method. Frequently this means you've passed nil as an argument that doesn't allow nil. The exception description should provide more information as to what method/argument is bad.

    Regards,
    Last edited by darklite; 01-01-2013 at 06:18 PM.

  5. #65
    Silver Member
    Points: 3,525, Level: 17
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 325
    Overall activity: 28.0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    France
    Posts
    52
    Points
    3,525
    Level
    17
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    2
    MyRemote does not work for me either.

    I have a 6xx7 model with firmware 150.82 installed (updated this morning).
    I have the latest MyRemote app on an iPhone 3GS with iOS 6.0.1.

    My Philips TV is connect by WiFi and is detected by the MyRemote app, but I cannot:

    - watch TV on my iPhone - it waits indefinitely
    - SimplyShare doesn't work. A message box first shows up "gallery_disabled_title" "gallery_enable_message", I press the OK button, then SimplyShare is stuck in the "Loading..." phase. Sometimes the message box is not shown, the Music folder is quickly displayed then disappears as the app enters the Loading... phase, waiting indefinitely.

    I have rebooted my iPhone and restarted the TV, to no avail.

  6. #66
    Bronze Member
    Points: 375, Level: 4
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 6.0%
    Achievements:
    250 Experience Points3 months registeredNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Zaandam
    Posts
    35
    Points
    375
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by martytv View Post
    (...)
    My Philips TV is connect by WiFi and is detected by the MyRemote app, but I cannot:

    - watch TV on my iPhone - it waits indefinitely
    .
    You cannot watch TV on your phone.. With watch TV you just manage your TV, using your phone as a remote control. You say your TV is detected: so tick the TV icon on your phone and you'll get several pages of remote "controls" on your I phone screen

    Quote Originally Posted by martytv View Post
    - SimplyShare doesn't work.(...) then disappears as the app enters the Loading... phase, waiting indefinitely.(...).
    Have you installed a media server on your 'puter? Philips has the free "Twonky" media-server available; you'll find it on the Philips registration website.
    TIP: Some hardware- routers have a built- in media-server. If that's the case with your's (I'm successfully using AVM's Fritz!box), you could use that too as per the instructions that came with your specific router.

  7. #67
    Silver Member
    Points: 3,525, Level: 17
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 325
    Overall activity: 28.0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    France
    Posts
    52
    Points
    3,525
    Level
    17
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    2
    Quote Originally Posted by Racker View Post
    You cannot watch TV on your phone..
    We are supposed to be able to watch TV on an iPhone, I think you are mistaken Racker. See the following link:

    http://www.philips.co.uk/c/my-remote/298826/cat/

    "Be free to move from your living room to the bedroom without missing a second of your favorite TV program. With Wi-Fi smart screen*, you can swipe the TV program you are watching to your iPhone® and iPad® and take it with you, anywhere in your home."

    Quote Originally Posted by Racker View Post
    Have you installed a media server on your 'puter?
    I have a perfectly working DLNA media server installed in my place, fully functional, and that the TV can use.
    But I miss your point. I don't see how that can explain the app is stuck in the "loading" phase.

  8. #68
    Silver Member
    Points: 3,525, Level: 17
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 325
    Overall activity: 28.0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    France
    Posts
    52
    Points
    3,525
    Level
    17
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    2
    Quote Originally Posted by Racker View Post
    You cannot watch TV on your phone
    You can, according to how MyRemote is advertised. Look at the following page

    http://www.philips.co.uk/myremote

    "Be free to move from your living room to the bedroom without missing a second of your favorite TV program. With Wi-Fi smart screen*, you can swipe the TV program you are watching to your iPhone® and iPad® and take it with you, anywhere in your home."

  9. #69
    Silver Member
    Points: 946, Level: 7
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    New Achievement!500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Paris/France
    Posts
    56
    Points
    946
    Level
    7
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    2
    Hello Martytv,

    I'm french too, so feel free to contact me via MP (I've exactly the same configuration as you have).

    It takes me long time to use MyRemote and DLNA feature on my philips but today, everything works fine. I'm on mac and using tvmobili to stream files to the TV.

    So first, for the MyRemot app, I had the same issue (gallery_ message). Please be sure that MyRemote app has access to your photos and video (réglages>confidentialité>photos). Reboot your iPhone and try again.
    If it does'nt work as well, I success by uninstall and re install the apps. It asks me to autorise the geoloc (I don't know why). Now it works for me (pictures, videos, etc).

    Regarding the Smart Wi-Fi feature, be sure to be on a numeric TV chanel (TNT) (It does not work with Freebox or livebox chanel). I've never tried that feature but the message is prompted when you launch the Smart Wi-Fi logo.

    Hope this help,

    Quote Originally Posted by martytv View Post
    MyRemote does not work for me either.

    I have a 6xx7 model with firmware 150.82 installed (updated this morning).
    I have the latest MyRemote app on an iPhone 3GS with iOS 6.0.1.

    My Philips TV is connect by WiFi and is detected by the MyRemote app, but I cannot:

    - watch TV on my iPhone - it waits indefinitely
    - SimplyShare doesn't work. A message box first shows up "gallery_disabled_title" "gallery_enable_message", I press the OK button, then SimplyShare is stuck in the "Loading..." phase. Sometimes the message box is not shown, the Music folder is quickly displayed then disappears as the app enters the Loading... phase, waiting indefinitely.

    I have rebooted my iPhone and restarted the TV, to no avail.

  10. #70
    Silver Member
    Points: 946, Level: 7
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    New Achievement!500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Paris/France
    Posts
    56
    Points
    946
    Level
    7
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    2
    Hello All,

    On my side, I have issues with my video orientation. Some video took with my iPhone are 180° turned (upside down). It's weird because on the preview app, all is fine. I've done a test with 2 videos in upside down my iPhone and the upside down video is on I took on the right orientation on my iPhone (Volume button to top).

  11. #71
    Silver Member
    Points: 3,525, Level: 17
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 325
    Overall activity: 28.0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    France
    Posts
    52
    Points
    3,525
    Level
    17
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    2
    Quote Originally Posted by Htep View Post
    Hello Martytv,

    I'm french too, so feel free to contact me via MP (I've exactly the same configuration as you have).

    It takes me long time to use MyRemote and DLNA feature on my philips but today, everything works fine. I'm on mac and using tvmobili to stream files to the TV.

    So first, for the MyRemot app, I had the same issue (gallery_ message). Please be sure that MyRemote app has access to your photos and video (réglages>confidentialité>photos). Reboot your iPhone and try again.
    If it does'nt work as well, I success by uninstall and re install the apps. It asks me to autorise the geoloc (I don't know why). Now it works for me (pictures, videos, etc).

    Regarding the Smart Wi-Fi feature, be sure to be on a numeric TV chanel (TNT) (It does not work with Freebox or livebox chanel). I've never tried that feature but the message is prompted when you launch the Smart Wi-Fi logo.

    Hope this help,
    I checked the réglages>confidentialité>photos setting and Photo sharing is enabled.
    I successively uninstalled the app, rebooted the iPhone, reinstalled the app, restarted the TV, and restarted the app. It still doesn't work.
    I can control the TV, which means WiFi works fine.
    When I press the watch TV button the app freezes.
    SimplyShare has the same symptoms: "Chargement..." (loading in French) stays on screen forever.

    One thing I would like to mention is that my iPhone is not jailbroken and I updated it to iOS 6.0.1 recently (with the return of GMaps).

    My setup is "clean".
    Last edited by martytv; 01-05-2013 at 10:59 AM.

  12. #72
    Silver Member
    Points: 946, Level: 7
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    New Achievement!500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Paris/France
    Posts
    56
    Points
    946
    Level
    7
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    2
    SimplyShare uses the DLNA server of the TV. I have the issue too (Sometimes only, that's why it's very very weird).

    I launch MyRemote, on the first page I have on the top Philips TV and when I click on it the IP adress is good. I click on control, everything is fine.

    I click on SimplyShare (humm "simply") and at the botton of the screen I have the "finding remote TV" (recherche d'appareils de lecture). Unable to connect to the DLNA server (1900 UDP port is open).

    Please philips, help us to diagnose this problem (and please change the topic tittle with the actual version of the apps 3.12)

  13. #73
    New Member
    Points: 47, Level: 1
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 15.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Essex uk
    Posts
    4
    Points
    47
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Pieterr View Post
    I guess you're not the proud owner of a 2012 Philips TV yourself, Alex. If so, then you can help me by telling how to "just switch to the IP EPG". I have only one EPG that is accessible via the "Guide" button on the Remote. It has a different GUI than the screenshots you posted on your blog (nice site, by the way) for retrieving the code. Pushing the yellow button brings you in the Recording screen. I am still puzzled.
    I am in the same situation! I have a new 7007 & I am unable to get the Mobile Link Code. I have set to get the guide from the Internet but when I select guide & press yellow it just takes me to the recording screen, exactly as above!

    How do you get the mobile link code for IPad from a new 46pfl700t in the UK????

  14. #74
    Bronze Member
    Points: 375, Level: 4
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 6.0%
    Achievements:
    250 Experience Points3 months registeredNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Zaandam
    Posts
    35
    Points
    375
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by dengieken View Post
    I am in the same situation! I have a new 7007 & I am unable to get the Mobile Link Code. I have set to get the guide from the Internet but when I select guide & press yellow it just takes me to the recording screen, exactly as above!

    ......
    This has been answered by Toengel:

    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    somewhere in the TV setup (general setup?) you can switch the EPG to "network" (IP-EPG) or "broadcaster" (DVB). Should also be stated in the manual where you can find this exactly...

    Toengel@Alex
    As for your next question:
    Quote Originally Posted by dengieken View Post
    How do you get the mobile link code for IPad from a new 46pfl700t in the UK????
    I'm not sure what you're asking here... Did you mean to say you're looking for the I-pad app?? That's available from the "normal" appstore: search for "Philips" and download/install "my Remote"from there. Success!
    Last edited by Racker; 01-17-2013 at 06:45 AM. Reason: answer wasn't complete..

  15. #75
    New Member
    Points: 47, Level: 1
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 15.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Essex uk
    Posts
    4
    Points
    47
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Racker View Post
    This has been answered by Toengel:



    As for your next question:


    I'm not sure what you're asking here... Did you mean to say you're looking for the I-pad app?? That's available from the "normal" appstore: search for "Philips" and download/install "my Remote"from there. Success!
    You have completely missed the point! Of course I have the IPad app! The problem appears to be specific to the UK.
    Here we are unable to get the same IP based EPG as elsewhere. We therefore cannot get the 4 digit code to link the TV & IPad.
    This is necessary to enable the EPG to be displayed on the IPad. A part fix is possible if I reinstall the TV telling it I am in Germany. It then becomes possible to get the code. Unfortunately it also totally confuses the channel list!
    Philips themselves need to resolve this quickly. I am less than impressed that such a premium product is being sold without adequate UK support.

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast

Similar Topics

  1. Your experiences with MyRemote v2.1 for iOS (iPhone/iPad)
    By smart in forum Apps: MyRemote App for Apple
    Replies: 92
    Last Post: 09-05-2012, 06:39 AM
  2. Your experiences with MyRemote v2.0 for Android?
    By ulgen in forum Apps: MyRemote App for Android
    Replies: 110
    Last Post: 08-30-2012, 06:21 AM
  3. DCM580 does not charge Iphone IOS 5.1.1
    By aki002 in forum Sound: Other Apple Docking Solutions
    Replies: 2
    Last Post: 06-07-2012, 08:30 AM
  4. MyRemote for iOS 3.1.3
    By dA_RoB in forum Apps: MyRemote App for Apple
    Replies: 1
    Last Post: 04-22-2012, 03:58 PM
  5. Your experiences with MyRemote v2.0 for iOS (iPhone/iPad).
    By smart in forum Apps: MyRemote App for Apple
    Replies: 125
    Last Post: 04-16-2012, 12:41 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •