Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 252, Level: 3
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    2
    Points
    252
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    47PFL3007T/12 and its LAN- Network use.

    Hi,

    Just bought the 47PFL3007T/12 model and are just wondering if its network connection have a use?

    I've tried accessing Windows media player(server) and installed TVersity(version 1.9.7) but haven't been able to get anything to work.

    If someone have managed to get it to work please share the steps on how.

  2. #2
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Compeditor View Post
    Hi,

    Just bought the 47PFL3007T/12 model and are just wondering if its network connection have a use?

    I've tried accessing Windows media player(server) and installed TVersity(version 1.9.7) but haven't been able to get anything to work.

    If someone have managed to get it to work please share the steps on how.
    Hi Compeditor.

    Welcome to the forums.

    Could you please provide me with some more information about what you are experiencing?
    - Do you get any message up on the PC or TV?
    - Have you allowed the TV in the firewall settings?
    - Have you enabled media sharing on the PC?
    - Have you checked that the TV is set up correctly to the network?

    What software version have you installed on your TV?

    Thank you.
    Best regards,
    Benedickte
    Forum Mod

  3. #3
    New Member
    Points: 252, Level: 3
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    2
    Points
    252
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Benedickte View Post
    Hi Compeditor.

    Welcome to the forums.

    Could you please provide me with some more information about what you are experiencing?
    - Do you get any message up on the PC or TV?
    - Have you allowed the TV in the firewall settings?
    - Have you enabled media sharing on the PC?
    - Have you checked that the TV is set up correctly to the network?

    What software version have you installed on your TV?

    Thank you.
    Best regards,
    Benedickte

    Hi Benedickte,

    Here follows the answers to your questions, hope they help.

    - Do you get any message up on the PC or TV?
    No, but it says unknown device on my router. but it gets a IP etc.

    - Have you allowed the TV in the firewall settings?
    I've turned my firewall of but doesn't see it.
    Should i open some ports in the router or do i have to pass through something more specific?

    - Have you enabled media sharing on the PC?
    Yes and with no password, all my other devices(laptops) can find my media.

    - Have you checked that the TV is set up correctly to the network?
    Well, i went through all the steps in the help guide on the TV if that's what you mean?

    What software version have you installed on your TV?
    I updated it to T912E_2.07.

    Kind regards,
    Compeditor
    Last edited by Compeditor; 10-01-2012 at 12:28 PM.

  4. #4
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Compeditor View Post
    Hi Benedickte,

    Here follows the answers to your questions, hope they help.

    - Do you get any message up on the PC or TV?
    No, but it says unknown device on my router. but it gets a IP etc.

    - Have you allowed the TV in the firewall settings?
    I've turned my firewall of but doesn't see it.
    Should i open some ports in the router or do i have to pass through something more specific?

    - Have you enabled media sharing on the PC?
    Yes and with no password, all my other devices(laptops) can find my media.

    - Have you checked that the TV is set up correctly to the network?
    Well, i went through all the steps in the help guide on the TV if that's what you mean?

    What software version have you installed on your TV?
    I updated it to T912E_2.07.

    Kind regards,
    Compeditor

    Hi Compeditor.

    After further checking up in this, i can confirm that the internet connection is for software updates on your TV. To view any content from your PC you need to connect you PC with a HDMI, HDMI/DVI, or VGA cable. More information about this can be found here.

    Best regards,
    Benedickte
    Forum Mod

Similar Topics

  1. myremote wont work via a network switch on wifi network
    By glendalf81 in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 0
    Last Post: 08-30-2012, 09:43 PM
  2. FIXED Searching for tv on the network and Network bandwidth is too low
    By OuckFbama in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 1
    Last Post: 08-02-2012, 02:48 AM
  3. 37PFL4007K/12 and home network
    By zsofia in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 8
    Last Post: 05-01-2012, 04:09 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 01-11-2012, 09:10 AM
  5. BDP7600/12 - Network problems
    By oyvindm in forum Blu-ray: BDP7000 Series
    Replies: 1
    Last Post: 09-15-2011, 08:46 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •