Results 1 to 5 of 5

Topic: Teletext

  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 249, Level: 2
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 1
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Singapore
    Posts
    3
    Points
    249
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Teletext

    Hullo,
    can anyone help me with instructions to obtain teletext on my 47PFL4007H. It seems I should search fr an analogue channel but my search has not been successful. Tks.

  2. #2
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by bomuk View Post
    Hullo,
    can anyone help me with instructions to obtain teletext on my 47PFL4007H. It seems I should search fr an analogue channel but my search has not been successful. Tks.
    Hi Bomuk.

    Welcome to the forum.

    Could you please confirm to me how you have connected the tv? With set-top box or anntenna straight in the TV?

    Best regards,
    Benedickte.
    Forum Mod

  3. #3
    New Member
    Points: 249, Level: 2
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 1
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Singapore
    Posts
    3
    Points
    249
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Unhappy

    Quote Originally Posted by Philips - Benedickte View Post
    Hi Bomuk.

    Welcome to the forum.

    Could you please confirm to me how you have connected the tv? With set-top box or anntenna straight in the TV?

    Best regards,
    Benedickte.
    Thanks for your reply Benedickte.
    Yes I have cable so my TV is connected to the set-up box.
    I was told that text is only available via analogue but my seach for analogue channel has not been successful.

  4. #4
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by bomuk View Post
    Thanks for your reply Benedickte.
    Yes I have cable so my TV is connected to the set-up box.
    I was told that text is only available via analogue but my seach for analogue channel has not been successful.
    Hi Bomuk.

    As you are using a set-up box, you should use the teletext button on the remote controll for this device.

    Benedickte.
    Forum Mod

  5. #5
    New Member
    Points: 249, Level: 2
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 1
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Singapore
    Posts
    3
    Points
    249
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Benedickte View Post
    Hi Bomuk.

    As you are using a set-up box, you should use the teletext button on the remote controll for this device.

    Benedickte.
    Thanks .

Similar Topics

  1. Problem in Teletext 46PFL6606H/12
    By del_shekasteh75 in forum TV: User Interface
    Replies: 3
    Last Post: 04-24-2012, 06:34 AM
  2. Unpredictable Teletext
    By Commers in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 1
    Last Post: 12-21-2011, 01:45 PM
  3. Teletext in dual screen is very small
    By globetrotter in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 2
    Last Post: 07-15-2011, 07:37 AM
  4. TELETEXT fails after NetTV
    By bta in forum Smart TV: Software
    Replies: 4
    Last Post: 05-08-2011, 08:01 PM
  5. Teletext after update
    By Fra88 in forum Smart TV: Software
    Replies: 8
    Last Post: 03-12-2011, 06:55 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •