Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Silver Member
    Points: 2,538, Level: 14
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 212
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!
    zlatko's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Sofia/Bulgaria
    Posts
    152
    Points
    2,538
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    4

    NetTV Opera web browser issue

    I want to report an issue I encountered with NetTV's Opera web browser on my 52PFL9606 running the latest FW 000.014.093.000.
    When trying to access URL of the following type www.xxxx.com/~yyyy/zzzz/ the browser does nothing. I press "go" screen button but browser does not react in anyway. If I try to access the same URL www.xxxx.com, but without "~yyyy/zzzz/" there is no problem. There is no error message or any kind of hint what is going on. Any ideas?

    PS. I couldn't fint a relevant topic to post this issue, so if moderators find a proper place for it it will be good to move it.

  2. #2
    New Member
    Points: 693, Level: 6
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 57
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Poland, Krakow
    Posts
    1
    Points
    693
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I'm developing applications for NetTV and once couldn't get a page to load.

    It occured, that before visiting any webpage, device asks philips servers for permission.
    I couldn't make my device visit a page hosted on my machine (it wouldn't accept IP address as URL).
    As far as I can remember there was also a problem with some characters in URL, but this one I'm not 100% sure.

    Maybe your problem has something to do with this "feature"?

    I know I didn't answer your question directly, but hope I have pointed you in a good direction.

  3. #3
    Silver Member
    Points: 2,538, Level: 14
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 212
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!
    zlatko's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Sofia/Bulgaria
    Posts
    152
    Points
    2,538
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    4
    @wojteks27
    Thank you! It is certainly a hint what might be the problem. I hope somebody from Philips answers, but it looks that is not the purpose of this forum....

  4. #4
    Moderator
    Points: 28,130, Level: 51
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 520
    Overall activity: 88.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!VeteranOverdrive25000 Experience Points
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,146
    Points
    28,130
    Level
    51
    Thanks
    13
    Thanked 66 Times in 57 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    I'm looking into this and will come back to you as soon as i have an answer for you.

    Regards
    Thomas
    [many different Devices]-[many different Versions]-[Astra19,2°E/Cable Germany]-[50Mbit DSL]

  5. #5
    Silver Member
    Points: 2,538, Level: 14
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 212
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!
    zlatko's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Sofia/Bulgaria
    Posts
    152
    Points
    2,538
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    4
    @Thomas
    Thank you Thomas!
    It is good to know that somebody is at least paying attention to what we write here.
    Can you please have a look and present the issue described in following threads to Philips support:
    http://www.supportforum.philips.com/...-inhomogeneity
    http://www.supportforum.philips.com/...-(2011-models)
    http://www.supportforum.philips.com/...3249-46pfl9706

    This is very annoying defect and it seem to be affecting the TOP models of company. I fully understand that probably that is generic flaw of panels used, but we need to know Philips official opinion!
    Thank you for your time here!

    Best regards,
    Zlatko

  6. #6
    Moderator
    Points: 28,130, Level: 51
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 520
    Overall activity: 88.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!VeteranOverdrive25000 Experience Points
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,146
    Points
    28,130
    Level
    51
    Thanks
    13
    Thanked 66 Times in 57 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    i checked the behavior and i can not see any Issues in this.
    It just works...
    If it does not for you, please create a Video showing whats happening on your TV.

    Regards
    Thomas
    [many different Devices]-[many different Versions]-[Astra19,2°E/Cable Germany]-[50Mbit DSL]

  7. #7
    Silver Member
    Points: 2,538, Level: 14
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 212
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!
    zlatko's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Sofia/Bulgaria
    Posts
    152
    Points
    2,538
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    4
    @Thomas
    Double checked it - not working, the browser does not even try to resolve the domain name. When I press "Go"(arrow on the roght) I am returned back to enter URL line with cursor blinking. I created a video(in which actually is nothing to see), but mp4 is not among the valid file extension for this forum attachments. I don't have Youtube account to share the video.

    PS. Can you please comment on the DSE issue that I gave you links to above? If you can not speak about it in public, just say that you can not comment, but give us a sign you are aware of our writings.
    Last edited by zlatko; 02-01-2012 at 06:15 PM.

  8. #8
    Silver Member
    Points: 2,538, Level: 14
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 212
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!
    zlatko's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Sofia/Bulgaria
    Posts
    152
    Points
    2,538
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    4
    I have made some checks - so issue IS with authorisation. I am using basic auth. and TV browser just does not know how to present the authorisation dialog. After I removed user/pass requirements from .htaccess, leaving only IP access list ON I am able to successfully view the web page.
    Thank you for your time Thomas!

Similar Topics

  1. [Wish] Picasa: Watch shared web albums
    By smart in forum Smart TV: Apps
    Replies: 0
    Last Post: 10-19-2011, 11:35 AM
  2. web control on hts5581
    By mychrislo in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 7
    Last Post: 10-13-2011, 05:44 AM
  3. Suggestion: UI/File browser improvements
    By spitfire in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 3
    Last Post: 09-06-2011, 01:24 AM
  4. How to scroll in browser?
    By uawg007 in forum Smart TV: Apps
    Replies: 5
    Last Post: 08-02-2011, 08:46 AM
  5. Flash player in the browser ???
    By matsagos in forum Smart TV: Apps
    Replies: 11
    Last Post: 01-17-2011, 07:26 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •