Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #16
    Moderator
    Points: 1,207, Level: 9
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 143
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points
    Philips - Alex's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    USA
    Posts
    17
    Points
    1,207
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    10
    You cannot play a PLAYLIST from Folder View. If you navigate the MP3 player to MUSIC and then select PLAYLIST is will work. This player does seem to support m3u playlist but you cannot use them in Folder view.

  2. #17
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Discussion Ender

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Alex Silver View Post
    You cannot play a PLAYLIST from Folder View. If you navigate the MP3 player to MUSIC and then select PLAYLIST is will work. This player does seem to support m3u playlist but you cannot use them in Folder view.
    Yes, Alex Silver is right.
    M3U playlist is the supported playlist format for GoGears. Playlist cannot be opened in the Folder overview. But its presence there shows you have successfully transferred your playlist.
    To use the playlist in your player, please go to [Music] > [ Playlists] and then select the playlist you hv transferred.

    Hope this helps.

  3. #18
    Bronze Member
    Points: 1,334, Level: 9
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Italy
    Posts
    48
    Points
    1,334
    Level
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    OK, now finally it works.
    I see 3 "playlist on the go", there's a way to remove them?

    thanks

  4. #19
    Bronze Member
    Points: 1,334, Level: 9
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Italy
    Posts
    48
    Points
    1,334
    Level
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Well... another issue with playlists.
    In this way my mp3player read and play the m3u, but I found that only the first track is played. At the end of the 1st track, it starts again with number 1, for playing track 2 you have to select the next song....
    Can anyone try?

    Thanks




    Quote Originally Posted by jazzrock71 View Post
    OK, now finally it works.
    I see 3 "playlist on the go", there's a way to remove them?

    thanks

  5. #20
    Gold Member
    Points: 1,784, Level: 11
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 66
    Overall activity: 33.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    spain
    Posts
    286
    Points
    1,784
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    Hi, have tried this but did not see it...........

  6. #21
    Moderator
    Points: 1,207, Level: 9
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 143
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points
    Philips - Alex's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    USA
    Posts
    17
    Points
    1,207
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by jazzrock71 View Post
    Well... another issue with playlists.
    In this way my mp3player read and play the m3u, but I found that only the first track is played. At the end of the 1st track, it starts again with number 1, for playing track 2 you have to select the next song....
    Can anyone try?

    Thanks
    In the settings menu make sure you do not have REPEAT turned on.

  7. #22
    Moderator
    Points: 1,207, Level: 9
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 143
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points
    Philips - Alex's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    USA
    Posts
    17
    Points
    1,207
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by jazzrock71 View Post
    OK, now finally it works.
    I see 3 "playlist on the go", there's a way to remove them?
    These cannot be removed. These lists are created by the player.

  8. #23
    Bronze Member
    Points: 1,334, Level: 9
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Italy
    Posts
    48
    Points
    1,334
    Level
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Well, I don't know if it depends on the filename or what else, but I still have problems.
    Sometimes play only the first track, and it seems that in the playlist I have repeated many times the first file

  9. #24
    Moderator
    Points: 1,207, Level: 9
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 143
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points
    Philips - Alex's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    USA
    Posts
    17
    Points
    1,207
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    10
    Delete all the playlistes you have and make a new one with 3 songs and see if that works.

  10. #25
    Bronze Member
    Points: 1,334, Level: 9
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Italy
    Posts
    48
    Points
    1,334
    Level
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    well... first 3 tracks of playlist sounds ok, then the 4th track isn't played, and 3rd track is repeated...

  11. #26
    New Member
    Points: 253, Level: 3
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 97
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!
    BunnyOlesen's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Linkoping Sweden
    Posts
    8
    Points
    253
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Jazzrock I am very sorry you bought a RAGA SA4 series because they are covered up with problems that to my knowledge have never been repaired. My RAGA SA4 series is just basically destroyed because the songbird doesn't recognize the device. I tried to do a factory restore, which deletes everything first and after that it won't connect so you can't reinstall anything.

    BUT before it got messed up I made separate files for different music.

    IT IS SO SIMPLE, NOBODY IS THINKING.

    Plug in your GOGEAR,
    go to C:/GOGEAR,
    open the device,
    you should see files (like MUSIC, SETTINGS) (and .sys .ini icons that you SHOULD NOT TOUCH),
    CLICK on the NEW FOLDER button at the top of the window, just like any other windows file you keep to separate photos or documents,
    GIVE IT A NAME,
    then just drop the songs into that file - it's not a 'playlist' per se, but you can keep songs in separate FILE FOLDERS and play music separately in those folders.

    When open your device you should be able to go up and down to get to the settings file and your newly created file should be there too.

  12. #27
    Bronze Member
    Points: 1,334, Level: 9
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Italy
    Posts
    48
    Points
    1,334
    Level
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    this is what I actually do, The only way !
    thanks

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Topics

  1. GoGear Raga 4 (SA4RGA) firmware V1.07 release
    By Philips - Remko in forum Sound: GoGear SA4-series (2012)
    Replies: 6
    Last Post: 12-31-2013, 08:50 AM
  2. Philips GOGEAR RAGA 4 SA4RGA02KF/12: goods and bads
    By jazzrock71 in forum Sound: GoGear SA4-series (2012)
    Replies: 1
    Last Post: 09-27-2012, 08:30 AM
  3. My RAGA4 (SA4RGA02KF/12) is unable to update firmware with Songbird
    By jazzrock71 in forum Sound: GoGear SA4-series (2012)
    Replies: 9
    Last Post: 09-17-2012, 02:35 PM
  4. Cannot Update the new GoGear RAGA SA4RGA04BF/97
    By deepurpal in forum Sound: GoGear SA4-series (2012)
    Replies: 13
    Last Post: 08-15-2012, 03:53 AM
  5. GoGear Raga is becoming hot when charging from computer...
    By Sylv in forum Sound: Other MP3/MP4 Models
    Replies: 0
    Last Post: 01-24-2012, 12:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •