Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 167
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #61
    New Member
    Points: 199, Level: 2
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5
    Points
    199
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    we started to track our issues from the german support forum in these issue tracker:

    http://code.google.com/p/philips/issues/list

    Because of so many open issues, there is a way needed to collect and set them to a priority. Currently our tracker is in german, but there would be a way to translate it, or make it multilangual.

    Maybe philips would also participate in the tracker an give is more infos as currently done. We like the products, but the support (in germany) is really bad!

    Please improve the firmware soon and give us a roadmap what will be done to solve these issues.


    Best regards

    Holger

  2. #62
    Bronze Member
    Points: 235, Level: 2
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    13
    Points
    235
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello Benedickte,

    I have the same 'standy mode issue' on the 40PFL8007. It refuses to come out of standby. This also happens only after the tv has been in standby for a amount of time as PeterP describes.

    The bug started on V133.3. Before that the stanby function worked fine. I contacted philips netherlands and have agreed a downgrade to v132.5. Now I cannot take advantage of the new features of the newer software but this is a lot better than not being able to get the tv out of standbye.

    Also on the german forum (search for 'alles uber den philips 8007') this is a known issue. I would expect philips to acknowledge this soon because it is very easy to reproduce and an issue that deserves high priority.

    Wonder.

  3. #63
    Bronze Member
    Points: 1,202, Level: 9
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 148
    Overall activity: 12.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    22
    Points
    1,202
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by majorusa View Post
    Issues concerning the 2012 series are scattered all over the forum. I will try to add theme here because in my opinion they are firmware related. Also I am creating alist of all the bugs I encountered in this topic or others in order to give clarity to Philips in what they need to solve:

    - HDNM judder in 2D and 3D pictures. The topic is posted here: http://www.supportforum.philips.com/...1395#post41395
    Status: UNSOLVED
    -Picture flicker in fine textures in 3D with HDNM on
    Status: UNSOLVED
    - LPCM bug - the topic is posted here: http://www.supportforum.philips.com/...0895#post40895
    Status: ACKNOWLEDGED
    - TV is not able to scale correctly 4:3 format in HDMI.
    Status: UNSOLVED
    -User not able to manually chose 4:3 format
    Status: UNSOLVED
    - Black picture in 2D-3D conversion while recording
    Status: UNSOLVED
    - Random detection of new device - the new device bug documented here.
    Status: UNSOLVED
    - NET TV stability issues
    Status: UNSOLVED
    - TV not able to play back content recorded on TVRHD Romania through DVB-C and CI+.
    Status: UNSOLVED
    - Random subtitles garbling in DVB-C National Geographic HD
    Status: UNSOLVED
    - Channel logos missing in 8xx7 series
    Status: UNSOLVED
    - Duplication of favorite channels
    Status: UNSOLVED
    - 8xx7 TV not coming out of stand-by
    Status: UNSOLVED

    There might be others. Please feel free to add them.
    Hello Marjorusa,

    for the list: my previous posts:


    - If you press smart tv just after turning on the tv with the remote up I always get the 1-2-3 screen for connection to the internet. In most of the cases the tv then will connect to the wireless after 5-10 seconds.
    However, in some of the cases the tv will ask to setup an internet connection (like it has been never setup before). That last part is not constantly occuring.
    UNSOLVED

    - When using a HD recorder pressing rewind does not work, you first have to press pause and then rewind works (also when recording).
    UNSOLVED

  4. #64
    New Member
    Points: 215, Level: 2
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    3
    Points
    215
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Could someone direct me (link?) to the 132.5 version so I can install it too?
    Thx!

  5. #65
    Bronze Member
    Points: 235, Level: 2
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    13
    Points
    235
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by PeterP View Post
    Could someone direct me (link?) to the 132.5 version so I can install it too?
    Thx!
    Peter, see private message. Wonder

  6. #66
    New Member
    Points: 217, Level: 2
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    4
    Points
    217
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Benedickte View Post
    Hi Juv.

    How often are you experiencing this? When do you experience this? ( right after turned on TV or doesn't matter how long it's been on?)

    Best regards,
    Benedickte

    If I may add my 2 cents worth of trial and error over the last weekend. I'm experiencing exactly the same problem. To me it seems it has very much to do with wpa2 encryption of wifi:

    First of all, I do not get get problem when the network is unencrypted. But, as you can understand, this is not a desired solution.

    When I try to enter my wpa2 pass manually (thus not through wps) it won't take it and get the error: the network hasn't acknowledged the connection. And yes, to eliminate strange characters, mistyping, and what more, I changed it to something simple lowercase 8 characters.

    When I do use wps, the connection is established after the 2 minutes wait. When I then look at at the tv, network connection page, I see all parameters as ip address filled in correctly. The only item left blank is encryption!

    Then, if I turn off the tv (power off) the connection is gone again.
    When the tv goes into power saving (i.e. When ci+ authentication is required when turned on again) the network is also gone.

    I hope this helps as well to isolate the problem, and moreover, a swift correction.

  7. #67
    Bronze Member
    Points: 1,655, Level: 11
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 195
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    28
    Points
    1,655
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I mentioned the standby bug already. I have the 55 inch 8007. This bug was not present in the earlier firmware. At my place it look like next day bug. As on the same day it is going on. Next day it does not going on.

  8. #68
    Silver Member
    Points: 3,467, Level: 17
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 383
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!1 year registered

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Cluj, Romania
    Posts
    123
    Points
    3,467
    Level
    17
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    3
    I have a question for the users of 7xx7 and 8xx7 series: can you play this video in the youtube player of the TV and report here if you have a similar image or the vertical lines are moving without fracture?

    Here is the youtube video link:
    http://www.youtube.com/watch?v=bDzcn...layer_embedded

    Here is how this video looks on my 6007k.


    Any answer will be highly regarded. Thank you very much for your help.

  9. #69
    New Member
    Points: 213, Level: 2
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 37
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Moscow, Russia
    Posts
    4
    Points
    213
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Channel logos missing in 6xx7 series too.

  10. #70
    Silver Member
    Points: 3,467, Level: 17
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 383
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!1 year registered

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Cluj, Romania
    Posts
    123
    Points
    3,467
    Level
    17
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    3
    I have them. Not all have pictures but most of them do. What FW your Tv has and did you enable the logos from the settings?

  11. #71
    New Member
    Points: 213, Level: 2
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 37
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Moscow, Russia
    Posts
    4
    Points
    213
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Last official firmware - 000.133.005.000, 2012-09-03. I have no settings for logos.

  12. #72
    Bronze Member
    Points: 747, Level: 6
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    France
    Posts
    15
    Points
    747
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by pizzacats View Post
    Hi,
    it was not there with former FW when I got the TV set (46pfl8007k) but now with 133.3 up to 133.5 I have same issue that all people had with 2011 model serie 9.
    If PNM is OFF at switch off, when I switch ON the TV it's enable whereas it's still disable in configuration menu. To really put it OFF I need to enable it and disable it. It seems to be present only when watching TNT Programs.
    Philips, please solve this issue you may know for many months now.
    Hello, are you still alive Philips?

  13. #73
    New Member
    Points: 193, Level: 2
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 57
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1
    Points
    193
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    My TV turns off when it's connected to the internet, it looks like it goes into standby or something every 30/40 seconds. Philips said it was my router, do some people know if I need to open ports on my router?

  14. #74
    Silver Member
    Points: 3,467, Level: 17
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 383
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!1 year registered

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Cluj, Romania
    Posts
    123
    Points
    3,467
    Level
    17
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    3

    Image error bug

    New bug.

    I managed to replicate it twice but I still do not have a pattern. I was watching a mkv file from HDD and I pressed pause, then stop. The image turned like in the video and stayed like this despite changing source to TV, pressing Smart TV, etc. What you see in the movie is ESPN America. Ambilight functions normally.


  15. #75
    New Member
    Points: 201, Level: 2
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 49
    Overall activity: 80.0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    5
    Points
    201
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello guys.

    I have a problem with 47PFL6877T when I am watching a film or someting else over my router and the film is on my laptop.It suddenly happens that it disconect me and I have to try again. Anywon have the same problem?

    Problem nr 2 is when I connect my laptop to the tv over HDMI and play a game it happens that some type of line appears some times on the screen like a invisible line anywone that have notice that?

    Best Regards

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast

Similar Topics

  1. Experience thread - FW v2.xx - for 3xx7 series - 2012
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 52
    Last Post: 10-12-2014, 08:56 PM
  2. Your experiences with FW v133.x.x for 6xx7, 7xx7 and 8xx7 series (2012 models)
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 85
    Last Post: 09-16-2012, 09:45 PM
  3. Your experiences with FW v0.132.5.3 for 6xx7, 7xx7 and 8xx7 series (2012 models)
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 54
    Last Post: 08-21-2012, 02:41 PM
  4. Replies: 9
    Last Post: 07-26-2012, 01:56 PM
  5. Your experiences with FW v0.108.8.0 for 6xx7, 7xx7 and 8xx7 series (2012 models).
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 21
    Last Post: 07-20-2012, 06:42 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •