Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast
Results 151 to 165 of 167
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #151
    Silver Member
    Points: 591, Level: 6
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 159
    Overall activity: 30.0%
    Achievements:
    3 months registeredNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    102
    Points
    591
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    3
    I read this on another forum today, not sure how true it is as I cant find the source -

    "Post on Facebook about 5 hours ago:

    "Yes, there will be a new firmware release soon. But nobody benefits if we have to postpone a given release date due to unexpected Necessary adaptations. That's why we do not provide explicit firmware release dates on our support channels. Please keep using our Support Forum. The moderators will inform all users immediately if our engineers give green light for the release. We kindly ask for your understanding.

    Kind regards,
    PHILIPS_Consumer Care "

  2. #152
    Bronze Member
    Points: 394, Level: 4
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    16
    Points
    394
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by loki View Post
    i've done a new upgrade to firmware 133.5, but the bug is still here !!!
    Can we back to 108.xx ?
    When philips put online a new firmware that solve this problem, any ideas ?
    I have problem with stand by mode too (you can read my problem few posts back). In the mean time I managed to find kind of solution which works for me. In the evening when I go to sleep I turn off tv over remote (i.e pout it in standby) after few minutes I press remote again to turn on tv. Then I get effect that TV will not start (like described in my previous post) but after holding power up button on remote for 5-10 sec TV do start UP then i switch it back to standby, after that I do not have problem in the morning and if nothing I do not unplug tv anymore. Hope that this helps a bit.

    I am also not sure is it clever to downgrade firmware since it can cause many unforeseen problems.
    Last edited by niki999; 10-23-2012 at 10:17 AM.

  3. #153
    Bronze Member
    Points: 163, Level: 2
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    france
    Posts
    10
    Points
    163
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by niki999 View Post
    I have problem with stand by mode too (you can read my problem few posts back). In the mean time I managed to find kind of solution which works for me. In the evening when I go to sleep I turn off tv over remote (i.e pout it in standby) after few minutes I press remote again to turn on tv. Then I get effect that TV will not start (like described in my previous post) but after holding power up button on remote for 5-10 sec TV do start UP then i switch it back to standby, after that I do not have problem in the morning and if nothing I do not unplug tv anymore. Hope that this helps a bit.

    I am also not sure is it clever to downgrade firmware since it can cause many unforeseen problems.
    ok, i'll try this, i touch wood!

  4. #154
    Bronze Member
    Points: 163, Level: 2
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    france
    Posts
    10
    Points
    163
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    do you know how we can do an hard reset ?

  5. #155
    Bronze Member
    Points: 235, Level: 2
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    13
    Points
    235
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by niki999 View Post
    I have problem with stand by mode too (you can read my problem few posts back). In the mean time I managed to find kind of solution which works for me. In the evening when I go to sleep I turn off tv over remote (i.e pout it in standby) after few minutes I press remote again to turn on tv. Then I get effect that TV will not start (like described in my previous post) but after holding power up button on remote for 5-10 sec TV do start UP then i switch it back to standby, after that I do not have problem in the morning and if nothing I do not unplug tv anymore. Hope that this helps a bit.

    I am also not sure is it clever to downgrade firmware since it can cause many unforeseen problems.
    Hi Niki, it seems there are different problems with standbye mode. The bug i mentioned (and soved by downgrading to 133.3, then to 132.5 and upgrade back) is as follows: After the tv is turned off wirth remote after a period of time (can be more than 5 hours) it is not possible to turn on. Only way to do this is unplug. Maybe this is another bug than you descibing. I had no problems downgrading but i heard that you can better not downgrade to versions prior to 132.5.

  6. #156
    Bronze Member
    Points: 394, Level: 4
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    16
    Points
    394
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Wonder View Post
    Hi Niki, it seems there are different problems with standbye mode. The bug i mentioned (and soved by downgrading to 133.3, then to 132.5 and upgrade back) is as follows: After the tv is turned off wirth remote after a period of time (can be more than 5 hours) it is not possible to turn on. Only way to do this is unplug. Maybe this is another bug than you descibing. I had no problems downgrading but i heard that you can better not downgrade to versions prior to 132.5.
    I do not know what the problem is but defiantly I can not turn my tv also after some period of time and there is an issue with standby although it appears in somewhat different manner . Solution I wrote is not solution at all it is just work around my problem ...hope that some future firmware will solve it.

  7. #157
    Bronze Member
    Points: 235, Level: 2
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    13
    Points
    235
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by loki View Post
    do you know how we can do an hard reset ?
    I read this somewhere about a hard reset: "Unplug your tv from power for at least 15 minutes for an hard reset." Maybe it can clear up some issues.

  8. #158
    Bronze Member
    Points: 163, Level: 2
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    france
    Posts
    10
    Points
    163
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Wonder View Post
    I read this somewhere about a hard reset: "Unplug your tv from power for at least 15 minutes for an hard reset." Maybe it can clear up some issues.
    i'm not sure it's work, i unplug my tv all night long (like lionel said ) and nothing change

  9. #159
    Bronze Member
    Points: 235, Level: 2
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    13
    Points
    235
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by loki View Post
    i'm not sure it's work, i unplug my tv all night long (like lionel said ) and nothing change
    Maybe you can try to unplug it for some years, I'm sure the tv wont drive you crazy for some time.

  10. #160
    Bronze Member
    Points: 163, Level: 2
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    france
    Posts
    10
    Points
    163
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    LOL

  11. #161
    Bronze Member
    Points: 163, Level: 2
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    france
    Posts
    10
    Points
    163
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Wonder View Post
    Maybe you can try to unplug it for some years, I'm sure the tv wont drive you crazy for some time.
    LOL

  12. #162
    Bronze Member
    Points: 394, Level: 4
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    16
    Points
    394
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by loki View Post
    LOL
    Who needs TV anyway when we all have PCs. They are the best media players around and they are cheaper too ... although I do have gremlins there too . He he...

  13. #163
    Silver Member
    Points: 2,706, Level: 14
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 44
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Rotterdam
    Posts
    75
    Points
    2,706
    Level
    14
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Become time that philips clean up the ehmmm development department, and take some real developers.
    omg every single update we have issue's

    i bet that with , sony, lg, ect.. they dont have this shi....
    We philips custumors we have not more that pain in the ass with this demmit tv's.

    first thing that i do in the morning is bring my 9707 back to the store, and claim my money back.
    For me NEVER NEVER any philips product!!!

  14. #164
    Bronze Member
    Points: 235, Level: 2
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    13
    Points
    235
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by stefanox View Post
    Become time that philips clean up the ehmmm development department, and take some real developers.
    omg every single update we have issue's

    i bet that with , sony, lg, ect.. they dont have this shi....
    We philips custumors we have not more that pain in the ass with this demmit tv's.

    first thing that i do in the morning is bring my 9707 back to the store, and claim my money back.
    For me NEVER NEVER any philips product!!!
    I can understand your frustration, you want a decent product for your money. I exchanged 4 tv' s before i settled with the 8007. All i want to say is don't expect the other brands to be issue free.
    ALthough this software has many issues i'm more happier wit this tv than the previous 4 models / brands. First i had panasonic plasma but those had issues with the plasma refresh and 3d ( when 3d works plasma 3 d is best) then a new model samsung but had bad angle and colour management plus very bad 3d crosstalk. After that i went for a 9606 philips with dirty screen effect, pffff. Now this 8007 finally rocks compared with the ones before. I do not use many software functions because i have a seperate decoder for digital tv, thats why i dont experience lot of bugs. I find the image very good with rich colours and almost no clouding, 3 d for lcd is good and i like the thin design and decent sound when not using hifi. Most annoying was the standbye bug but that is now solved (for me), irritating is the repeating message found new source but can handle that :-)

    Good luck...
    Last edited by Wonder; 10-23-2012 at 10:25 PM.

  15. #165
    Bronze Member
    Points: 163, Level: 2
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    france
    Posts
    10
    Points
    163
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I've tried, but it still the same shit ! I'll bring back it tomorow, i'm sorry because when the screen is on the quality is very good...damage

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast

Similar Topics

  1. Experience thread - FW v2.xx - for 3xx7 series - 2012
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 52
    Last Post: 10-12-2014, 09:56 PM
  2. Your experiences with FW v133.x.x for 6xx7, 7xx7 and 8xx7 series (2012 models)
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 85
    Last Post: 09-16-2012, 10:45 PM
  3. Your experiences with FW v0.132.5.3 for 6xx7, 7xx7 and 8xx7 series (2012 models)
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 54
    Last Post: 08-21-2012, 03:41 PM
  4. Replies: 9
    Last Post: 07-26-2012, 02:56 PM
  5. Your experiences with FW v0.108.8.0 for 6xx7, 7xx7 and 8xx7 series (2012 models).
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 21
    Last Post: 07-20-2012, 07:42 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •