Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #16
    New Member
    Points: 67, Level: 1
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    Overall activity: 23.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Finland
    Posts
    7
    Points
    67
    Level
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have a Samsung GT-I9000, the first Galaxy S generation, and the Play store does not show the app. I found the app on the net (through my computer), but when I want to send it to my phone, I'm told that the app is not compatible with my phone.
    It might not be the latest hardware, but it's running Android 4 (ICS, custom ROM). It's a 2 year old phone and it works flawlessly, so I'm not planning to change it anytime soon.
    Any chance support will come for it too? I am probably not the only Philips smart TV owner that also has a SGS I9000, since that phone was hugely popular and sold many millions of units.

    Thanks!

  2. #17
    Diamond Member
    Points: 52,948, Level: 71
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 1,102
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,079
    Points
    52,948
    Level
    71
    Thanks
    160
    Thanked 181 Times in 162 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    try to install the APK (see my blog).

    Toengel@Alex

  3. The Following User Says Thank You to Toengel For This Useful Post:

    fabecool (01-22-2013)

  4. #18
    New Member
    Points: 67, Level: 1
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    Overall activity: 23.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Finland
    Posts
    7
    Points
    67
    Level
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks Toengel.

    I found it. Thank god there's Google translate, for I don't speak German :-)
    I'll test it and let you know how it went.

    Have a nice day!

  5. #19
    Bronze Member
    Points: 406, Level: 4
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 44
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Leiden
    Posts
    15
    Points
    406
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Tapping a menu option often gives no result.
    When I want to stream music from my PC, I can select the list of artists, but when I want to select a specific artist and tap on it, the App returns to the menu a level higher.
    Searching does not work at all.

    (Samsung Galaxy S3, Streamium MCI8080)

  6. #20
    Bronze Member
    Points: 406, Level: 4
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 44
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Leiden
    Posts
    15
    Points
    406
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    When I go to the Spotify menu an then select Search, nothing happens. So I must enter search strings with the remote control, which is cumbersome.
    On the iPad, the search option does work!
    So repair it in the Android version...

    (samsung Galaxy S3, MCI8080)

  7. #21
    New Member
    Points: 13, Level: 1
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 37
    Overall activity: 5.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    2
    Points
    13
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    to the philips
    my philips model Philips 4000 series Smart LED TV 42PFL4007T 107cm (42") Full HD 1080p DVB-T2/C with Pixel Plus HD, is not compaitable with my remote app, this app in my android and also in ios just keep trying to find my tv but it doesnot find any thing and keep saying i should enable or cheak my network setting and turn on something, but everything is perfect its on, but it doesnot find or shows my TV in this app, please give me a solution.
    also my tv is up to date, i just get new update by yesterday and i did it already.

    thankyou

  8. #22
    Diamond Member
    Points: 52,948, Level: 71
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 1,102
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,079
    Points
    52,948
    Level
    71
    Thanks
    160
    Thanked 181 Times in 162 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    try to activate jointspace...

    Toengel@Alex

  9. #23
    New Member
    Points: 13, Level: 1
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 37
    Overall activity: 5.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    2
    Points
    13
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    try to activate jointspace...

    Toengel@Alex


    i did that also, but it get connect sometimes with android and still iso feature devices doesnot find tv and keep searching and also with android its not that well , it takes long time to get connect and sometime it doesnot get connected.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Topics

  1. Your experiences with MyRemote v2.3.0 for iOS (iPhone/iPad)
    By smart in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 108
    Last Post: 05-13-2014, 08:09 AM
  2. Your experiences with MyRemote v2.1 for iOS (iPhone/iPad)
    By smart in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 92
    Last Post: 09-05-2012, 06:39 AM
  3. Your experiences with MyRemote v2.0 for Android?
    By ulgen in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 110
    Last Post: 08-30-2012, 06:21 AM
  4. Your experiences with FW v2.0x for3xx7 series (2012 models)
    By Philips - Thomas in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 12
    Last Post: 08-24-2012, 02:04 PM
  5. Your experiences with MyRemote v2.0 for iOS (iPhone/iPad).
    By smart in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 125
    Last Post: 04-16-2012, 12:41 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •