Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 229, Level: 2
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 21
    Overall activity: 99.0%
    Achievements:
    31 days registeredTagger Second ClassOverdrive100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Chile
    Posts
    1
    Points
    229
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Thumbs down AJ3270D/37 Unable to make it work again!

    Guys.. FAIR WARNING..!!! is you own a AJ3270D/37 DO NOT UPGRADE the iOS from your iPhone/iPod to version 6, since it will leave you with nothing but a simple clock to charge your iPhone/iPod. As soon as i upgraded my iOS and plugged my iPhone i received a nice "incompatible accessory". Hope there is a fix to this from Philips (some app) that can make this appliance to work once again. The WORST of all.. at least in my case is that i only had the chance to use my AJ3270D/37 for 4 freaking days since i bought it 4 days ago... that's it!

  2. #2
    New Member
    Points: 183, Level: 2
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 67
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1
    Points
    183
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi me too. Really frustrating. When I place iPhone on dock and press iPhone / iPod button display reads iPod but phone won't charge or play music through unit Strangly enough works with iPod but not much use to me. Please help! Thank you.

  3. #3
    Moderator
    Points: 4,996, Level: 20
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registeredOverdrive1000 Experience Points
    Awards:
    Frequent Poster
    Philips - Katerina's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2,347
    Points
    4,996
    Level
    20
    Thanks
    2
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Rep Power
    3
    Hello participants of the thread and forum members in general!

    Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

    Kind regards
    Philips – Katerina

Similar Topics

  1. Help ...Philips Klokradio voor iPod/iPhone AJ3270D
    By zaktindegeute in forum Sound: Other Models
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2015, 01:44 PM
  2. DC290/37 Snooze does not work in Dock Mode and more
    By moby55 in forum Sound: Other Apple Docking Solutions
    Replies: 1
    Last Post: 08-26-2015, 12:36 PM
  3. How to make/use playlist in Twonky
    By brunnies in forum Sound: Streamium NP Series (NP3900|NP3700|NP3500|NP3300|NP2900)
    Replies: 0
    Last Post: 04-26-2012, 02:01 PM
  4. 46PFL9704H TV Can't make it to work with iPad philips myremote app
    By kostiska in forum TV Remote Control and Ambilight Apps
    Replies: 3
    Last Post: 05-18-2011, 09:03 PM
  5. How to make an hard reset???
    By Cabbina in forum TV: Software 2013 models and older
    Replies: 3
    Last Post: 05-03-2011, 08:41 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •