Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    New Member
    Points: 1,214, Level: 9
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2011
    Posts
    9
    Points
    1,214
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Angry Can't accept Terms of Usage (Nutzungsbedingungen)

    Hi,

    I haven't used SmartTV/NetTV for a while. Now, when I open it, I get a message that the Terms of Usage (Nutzungsbedingungen) have changed. When I select "OK", I get an overlay window where the terms are scrolling down terribly slow. I don't find a way to access the "Annehmen" (Accept) button. All input from the remote goes to the underlying SmartTV UI.

    I spent an hour now trying and trying to get these ***** terms accepted. What can I do?

    BTW, I have the latest firmware installed.

    Regards
    Frank

  2. #2
    New Member
    Points: 1,214, Level: 9
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2011
    Posts
    9
    Points
    1,214
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Meanwhile I found the other topics related to this problem, but they didn't help.

    I downgraded from FW 48 to FW 36. With that FW, I could accept the new terms&conditions. Then I upgraded to FW 40. The terms appear again, and I can't accept them. So, I am at the same point as before.

    Also, I can't find any option to clear the Net TV memory. How exactly can I do this?

    Regards,
    Frank

  3. #3
    Diamond Member
    Points: 47,594, Level: 67
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 756
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,698
    Points
    47,594
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 118 Times in 105 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    clearing the NetTV Memory can be found under the network configuration (not the wizard).

    Toengel@Alex

  4. #4
    New Member
    Points: 1,214, Level: 9
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2011
    Posts
    9
    Points
    1,214
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    Thanks, I found it, but it didn't help. I cleared the memory, re-registered Net TV again, but still it still displays the Terms of Usage window, although I accepted them during re-registration.

    Is there anything I can do to use Net TV again?!?

    Regards
    Frank

  5. #5
    Diamond Member
    Points: 47,594, Level: 67
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 756
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,698
    Points
    47,594
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 118 Times in 105 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    to be sure:

    - downgarde
    - clearing NetTV memory
    - starting NetTV, accept terms (also in IP-EPG)
    - upgrade to 140.48

    Toengel@Alex

  6. #6
    New Member
    Points: 1,214, Level: 9
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2011
    Posts
    9
    Points
    1,214
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks, but no success! I got stuck early in the process. Here is what I did:

    Downgraded to 34
    Cleared Net TV memory
    Started Net TV
    Entered my old registration e-mail address
    Locked "Apps for Adults" by entering a PIN (never got this message before)

    Now these Terms overlay displays, and I have no way to accept them. Again, the cursor entries go to the underlying Net TV interface. It's strange, since when I tried this before with FW 34 (see reply #1) I could accept them!

    Any other ideas?

    Regards
    Frank

  7. #7
    Diamond Member
    Points: 47,594, Level: 67
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 756
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,698
    Points
    47,594
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 118 Times in 105 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    after you enter your old registration - did you click on the link in the mail you received with that account (you need to log in on your PC to finish that procedure)? Only after that has been finished, you should proceed on your TV...

    Toengel@Alex

  8. #8
    New Member
    Points: 1,214, Level: 9
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2011
    Posts
    9
    Points
    1,214
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Yes, I did. And I just tried again: Clear Memory, registering, same problem!

    Why can't Philips just change the programing for this Terms window? It's weird that I have to accept the Terms during registration and 2 minutes later I have to accept the changed Terms.

    Regards
    Frank

  9. #9
    New Member
    Points: 198, Level: 2
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    UK
    Posts
    3
    Points
    198
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Frank View Post
    Yes, I did. And I just tried again: Clear Memory, registering, same problem!

    Why can't Philips just change the programing for this Terms window? It's weird that I have to accept the Terms during registration and 2 minutes later I have to accept the changed Terms.

    Regards
    Frank
    Hi Frank

    I just had the same problem you explained. The only way I found to accept the Terms of use is to use the remote control to navigate over to the bottom right hand corner of the display where there is Terms of use Link which is underlined. ie Terms of use. Note this is mostly obscured by the annoying Terms window. Pressing ok on that link changes the focus to the Terms of use window and the button changes to done which you can then ok using the remote as the focus is changed.

    Hope this helps

    Regards

    Ally

  10. #10
    New Member
    Points: 1,214, Level: 9
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2011
    Posts
    9
    Points
    1,214
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Ally,

    Thanks a lot, this is really working! I can get rid of this window now. However, when I switch off the TV and back on again, it doesn't remember that I've accepted the Terms, so I have to do it again. Do you experience the same?

    But at least it's partially solved now.

    Regards
    Frank

  11. #11
    New Member
    Points: 198, Level: 2
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    UK
    Posts
    3
    Points
    198
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Frank

    Looks like I have the same problem. I hadn't turned my TV off before replying.

    So its only a partial solution for now.

    Thanks

    Ally

  12. #12
    New Member
    Points: 198, Level: 2
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    UK
    Posts
    3
    Points
    198
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Frank

    Looks like I have the same problem. I hadn't turned my TV off before replying.

    So its only a partial solution for now.

    Thanks

    Ally

  13. #13
    New Member
    Points: 185, Level: 2
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 65
    Overall activity: 2.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered100 Experience Points

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Belgium
    Posts
    4
    Points
    185
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hallo there, same problem experienced, I haven't been able to accept the terms in a while, the navigation button allows me to browse through the apps in the background without being able to accept the terms, very annoying indeed.

  14. #14
    Diamond Member
    Points: 47,594, Level: 67
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 756
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,698
    Points
    47,594
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 118 Times in 105 Posts
    Rep Power
    9

Similar Topics

  1. BDP3100/98 won't accept the latest firmware upgrade
    By xenon029 in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 15
    Last Post: 10-25-2012, 02:17 AM
  2. NetTV stocks at ''terms of conditions''
    By patrykvdmeulen in forum Smart TV: Error Messages
    Replies: 2
    Last Post: 06-20-2012, 01:30 PM
  3. Stuck on Terms & Conditions Screen
    By Robbin in forum Smart TV: Error Messages
    Replies: 6
    Last Post: 05-08-2012, 10:55 AM
  4. problem with 32PF7521D/10 wont accept remote instructions
    By Iffeta in forum TV: Connectivity
    Replies: 2
    Last Post: 07-18-2011, 08:14 AM
  5. Terms of use
    By Philips in forum Welcome Page
    Replies: 0
    Last Post: 06-25-2010, 09:11 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •