Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #31
    Bronze Member
    Points: 1,601, Level: 11
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 249
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    14
    Points
    1,601
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Benedickte View Post
    Hi guys.

    For you guys mentioning that the picture quality has dropped, could you all please confirm to me the following:
    1. How has it droppped? What exactly is the difference? Could you guys please explain as good as you can.
    2. When exactly did this start?
    3. Could you please send full model number, serial number and software version to me (PM is ok)?


    Thank you,
    Best regards,
    Benedickte
    Done via PM!

  2. #32
    Bronze Member
    Points: 560, Level: 6
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 190
    Overall activity: 2.0%
    Achievements:
    3 months registeredNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    22
    Points
    560
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Can philips add the feature like LCD overdrive to improve the response time on 5507 panel?.It would be great.

  3. #33
    New Member
    Points: 178, Level: 2
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 72
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Hilversum
    Posts
    3
    Points
    178
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Today I tried to use the 3D function on my 40 inch 5537H model. Before it worked fine, but now (both) the shutter glasses are shutting off instantly for a couple of seconds, and start working again after a while. They are fully charged and I already choose putting the factory settings back, but without luck. Because both glasses are shutting off simultaneously, I guess there is a problem with the infrared signal from the TV, or a problem with the software. It doesn't work with any 3D function, so with 2D to 3D occurs the same problem. Any help, tips, tricks, or do I just bring the TV back to the shop?

  4. #34
    Bronze Member
    Points: 560, Level: 6
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 190
    Overall activity: 2.0%
    Achievements:
    3 months registeredNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    22
    Points
    560
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by RomanB View Post
    Today I tried to use the 3D function on my 40 inch 5537H model. Before it worked fine, but now (both) the shutter glasses are shutting off instantly for a couple of seconds, and start working again after a while. They are fully charged and I already choose putting the factory settings back, but without luck. Because both glasses are shutting off simultaneously, I guess there is a problem with the infrared signal from the TV, or a problem with the software. It doesn't work with any 3D function, so with 2D to 3D occurs the same problem. Any help, tips, tricks, or do I just bring the TV back to the shop?
    Just move closer to the TV, it should help

  5. #35
    New Member
    Points: 178, Level: 2
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 72
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Hilversum
    Posts
    3
    Points
    178
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I'm 10 feet, about 3 meters away from it..

  6. #36
    Bronze Member
    Points: 375, Level: 4
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 6.0%
    Achievements:
    250 Experience Points3 months registeredNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Zaandam
    Posts
    35
    Points
    375
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by RomanB View Post
    I'm 10 feet, about 3 meters away from it..
    That can't be the problem then.. Can you try another pair of glasses, to determine if it's the glasses or the TV?

    If you're sure it's the TV you could try switching it off, pulling the plug from the power-socket ("de stekker uit het stopcontact") and waiting for approx. ten minutes. Then plug back in, restart the TV and see if the problem still occurs.

  7. #37
    Bronze Member
    Points: 560, Level: 6
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 190
    Overall activity: 2.0%
    Achievements:
    3 months registeredNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    22
    Points
    560
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by RomanB View Post
    I'm 10 feet, about 3 meters away from it..
    I watch mine 40PFL5507 from the distance 1.5m maybe closer.With further distance i'm getting same problem like your's.

  8. #38
    New Member
    Points: 178, Level: 2
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 72
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Hilversum
    Posts
    3
    Points
    178
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by bogaty View Post
    I watch mine 40PFL5507 from the distance 1.5m maybe closer.With further distance i'm getting same problem like your's.
    The perfect distance to watch 3D is, if we believe the people from Philips themselves, a minimum of 3 metres. Besides, until today I never had the problem, and watched many 3D movies successfully.

    Bedankt Racker, i'm gonna try that tomorrow morning.

  9. #39
    New Member
    Points: 188, Level: 2
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 62
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    4
    Points
    188
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Benedickte View Post
    Hi Wesley.

    Could you please post a picture or film of this issue you are experiencing? How often does this happen?

    Have you tried another PC and what is the result of this?

    Does this happen to any other HDMI device (not PC)?

    Best regards,
    Benedickte
    Film: http://youtu.be/hSdeFurvz3k I have not tried another PC, will do that tomorrow. I don't have any other HDMI devices, sadly, but it has never happened this update :/. I'm not noticing anything else that has improved, so is there any way to go back to the former firmware?

    Oh, and I can't watch TV now, because it's stuck on HDMI. It shows the loading bar, then more flickering, and then back at the HDMI channel. It'll show in the video. In the beginning I aim at my PC to get light to shine at my remote, so you can see I'm not pressing any buttons.

    This is seriously annoying the hell out of me. :/

    edit: turning it off is not really an option, seeing as it won't let me. :<

    edit: unplugging HDMI cable from TV results in same thing, flickering >_>
    Last edited by Wesley; 10-14-2012 at 12:24 AM.

  10. #40
    New Member
    Points: 141, Level: 1
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 9
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1
    Points
    141
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have a 32"pfl 5507H with portuguese language.
    I've had installed the 0.79 software version that came with the TV ,witch the EGP did not work and the TV stucked. Next I installed the 0.91 and it solved the EPG situation but sometimes the TV stucked with no reason, showing the loading bar. I need to unplug the TV from the energy supply, and the replug it to continue to use the device.

    Finally I installed the 0.92 software version and the problem persists. What should I do?
    Last edited by AJPM; 10-14-2012 at 07:51 PM.

  11. #41
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Wesley View Post
    Film: http://youtu.be/hSdeFurvz3k I have not tried another PC, will do that tomorrow. I don't have any other HDMI devices, sadly, but it has never happened this update :/. I'm not noticing anything else that has improved, so is there any way to go back to the former firmware?

    Oh, and I can't watch TV now, because it's stuck on HDMI. It shows the loading bar, then more flickering, and then back at the HDMI channel. It'll show in the video. In the beginning I aim at my PC to get light to shine at my remote, so you can see I'm not pressing any buttons.

    This is seriously annoying the hell out of me. :/

    edit: turning it off is not really an option, seeing as it won't let me. :<

    edit: unplugging HDMI cable from TV results in same thing, flickering >_>

    Hi Wesley.

    Thank you for this upload and information. I can understand this is annoying for you.

    Please try to reinstall the TV, and then contact your local customer service for further assistance regarding what you are experiencing.

    Best regards,
    Benedickte
    Forum Mod

  12. #42
    Diamond Member
    Points: 55,085, Level: 72
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 465
    Overall activity: 83.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,175
    Points
    55,085
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    a new firmware 93.0 has been released. Please use the following thread for your feedback: http://www.supportforum.philips.com/...3055#post43055

    Toengel@Alex

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Topics

  1. Replies: 27
    Last Post: 08-30-2012, 12:12 PM
  2. Your experiences with FW v0.90.0 for 4xx7 and 5xx7 series (2012 models)
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 33
    Last Post: 08-21-2012, 03:31 PM
  3. Replies: 18
    Last Post: 07-12-2012, 10:05 PM
  4. Your experiences with FW v0.79.4.0 for 4xx7 and 5xx7 series (2012 models)
    By Philips - Thomas in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 19
    Last Post: 06-21-2012, 10:10 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: 05-04-2012, 11:56 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •