Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 87
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    Silver Member
    Points: 1,752, Level: 11
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    3 months registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Cluj, Romania
    Posts
    121
    Points
    1,752
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    2

    List of bugs in 6xx7, 7xx7 and 8xx7 series

    I am keeping this list of bugs in order to give Philips clarity and a sense of priority in what they have to solve in order the 2012 line-up be really a good product. The above series share te same firmware.

    1. HDNM judder - artefacts in 2D and 3D pictures on 6xx7 series. The topic is posted here: http://www.supportforum.philips.com/...ll=1#post41563
    Status: ACKNOWLEDGED - NOT FIXED - NEVER TO BE FIXED but Philips primissed improvements.
    2. Picture flicker in fine textures in 3D with HDNM on in 6xx7 series
    Status: UNSOLVED - NOT FIXED

    3. LPCM bug - the topic is posted here: http://www.supportforum.philips.com/...0895#post40895
    Status: SOLVED in 150.48.9
    4. TV is not able to scale correctly 4:3 format in HDMI with set-top box CISCO 8485DVB UPC Europe.
    Status: UNSOLVED

    5. User not able to manually chose 4:3 format
    Status: UNSOLVED - NOT FIXED

    6. Black picture in 2D-3D conversion while recording
    Status: SOLVED in 150.48.9
    7. Missing 3D depth adjustment "less" from 3D modes. It is present only in 2D to3D scaling though the advertisements and user manual mention this feature
    Status: SOLVED in 150.48.9
    8. Random detection of new device - the new device bug documented in the FW thread.
    Status: UNSOLVED - FIXED in 150.81
    9. NET TV stability issues
    Status: UNSOLVED - FIXED in 150.81
    10. TV not able to play back content recorded on TVRHD Romania through DVB-C and CI+.
    Status: PARTIALY SOLVED - now you can see the picture but there is no sound

    11. Random subtitles garbling in DVB-C
    Status: SOLVED in 150.81
    12. Channel logos missing in 8xx7 series
    Status: SOLVED in 150.48.9
    13. Duplication of favorite channels
    Status: SOLVED in 150.48.9
    14. 8xx7 TV not coming out of stand-by
    Status: SOLVED in 150.48.9
    15. When using a HD recorder pressing rewind does not work, you first have to press pause and then rewind works (also when recording).
    Status: SOLVED in 150.48.9
    16. TV refuse to boot up when two HDD are connected. It enters a loop and shuts down and powers up by itself until one HDD is disconnected
    Status: UNSOLVED - NOT FIXED

    17. TV unable to receive Sundance, Sundance HD and Nasul on UPC Romania.
    Status: PARTIALLY SOLVED - apparently the cable company after my complaint changed some settings but I cannot report what. Nasul TV still not visible

    18. Remote issues
    Status: SOLVED
    19. USB stick not recognized; needs hard-drive like partitioning to work
    Status: SOLVED
    20. Video engine crashes on some video files, won't play any video files after that; only unplugging helps
    Status: SOLVED in 150.81
    21. TV guide shows all >1000 channels, not just the favorites; TV guide not usable like this
    Status: SOLVED in 150.48.9
    22. After watching HDMI returning to DVB-C the TV does not show the schdule and program info by pressing i+ key. All it is showing is 00:00 at clock and No info at program name.
    Status: SOLVED in 150.81
    23. After upgrade to FW 150.48.9 and later when using dynamic back-light horizontal flicker is introduced in the middle of the picture.
    Status: UNSOLVED - Possible solution is reinstall the TV

    24. After update To 150.48.13 on 46pfl8007k/12, on a sat receiver in Spain (Canal plus) when TV switches to an HD channel with Dolby Digital sound makes a noise
    Status: SOLVED in 150.81
    Last edited by majorusa; 03-04-2013 at 12:30 PM. Reason: 150.81 solved some bugs, BOLD on one not solved

  2. #2
    Silver Member
    Points: 1,752, Level: 11
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    3 months registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Cluj, Romania
    Posts
    121
    Points
    1,752
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    2
    Today Philips acknowledged the nr. 1 bug so I will change the status. The acknowledgement is here:
    http://www.supportforum.philips.com/...ll=1#post41563

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 425, Level: 4
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    Overdrive250 Experience PointsNew Achievement!3 months registered

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    holland
    Posts
    12
    Points
    425
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    also missing

    Simply download the app MyRemote Philips, push the program from the TV to your iPad and continue watching.

    this dont work but are standing on philips website

  4. #4
    Silver Member
    Points: 1,752, Level: 11
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    3 months registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Cluj, Romania
    Posts
    121
    Points
    1,752
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    2
    Thank you for the feed-back but this is a feature that was announced by Philips for this fall. The fall just started. I will add it if at the beginning of winter we will not have it.

  5. #5
    Silver Member
    Points: 1,752, Level: 11
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    3 months registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Cluj, Romania
    Posts
    121
    Points
    1,752
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    2
    Modification of bug 11 because I received the same garbling on History channel SD. So it is not NatGeo HD localized.

  6. #6
    New Member
    Points: 169, Level: 2
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    france
    Posts
    1
    Points
    169
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    i add suggestion from my experience from 42PFL6687H even if i don't know if it's the best place because it's not really bugs:

    - Moving in the interface is REALLY slow and laggy even if there is a dualcore?
    - no auto-switch on when a device start (like a TNT reciever)
    - a shortcut to select "off, game,computer" because it take 2 mn to get it into the interface.

    sry for my english.

  7. #7
    Bronze Member
    Points: 1,064, Level: 8
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    47
    Points
    1,064
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    0
    yesterday my 8007 just switched on the motion feature by itself... it was off in the menu, so i had to turn it on/off in the menu to set it off. another thing is the remote wich works when it wants, sometimes i can adjust volume but not change channels from CH-/CH+.... this far the only good thing about this set is ambilight otherwise it's terryble, thinking of switching back to samsung.

  8. #8
    Bronze Member
    Points: 1,064, Level: 8
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    47
    Points
    1,064
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by aise View Post
    yesterday my 8007 just switched on the motion feature by itself... it was off in the menu, so i had to turn it on/off in the menu to set it off. another thing is the remote wich works when it wants, sometimes i can adjust volume but not change channels from CH-/CH+.... this far the only good thing about this set is ambilight otherwise it's terryble, thinking of switching back to samsung.
    and again Perfect Motion was "on" today when i turned TV on. is the software written by children?

  9. #9
    Silver Member
    Points: 1,752, Level: 11
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    3 months registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Cluj, Romania
    Posts
    121
    Points
    1,752
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    2
    I added bug 18 - remote not working and updated bug 17 to solved.

  10. #10
    Bronze Member
    Points: 264, Level: 3
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 6.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Germany
    Posts
    11
    Points
    264
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi majorusa,

    you may want to add these three issues that are bugging me a lot:

    - USB stick not recognized; needs hard-drive like partitioning to work
    --> UNSOLVED

    - Video engine crashes on some video files, won't play any video files after that; only unplugging helps
    --> UNSOLVED

    - TV guide shows all >1000 channels, not just the favorites; TV guide not usable like this
    --> ACKNOWLEDGED in mail from philips customer service

    Regards,
    letsmakethingsbetter

  11. #11
    Bronze Member
    Points: 264, Level: 3
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 6.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Germany
    Posts
    11
    Points
    264
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by letsmakethingsbetter View Post
    - Video engine crashes on some video files, won't play any video files after that; only unplugging helps
    *UPDATE*

    - Video engine crashes on some video files, won't play any video files after that and neither picture from internal tuner or external HDMI sources will be shown any more, random display of greyed-out user prompts e.g. for configuring WLAN; can only be fixed by turning TV off an on again

    Regards,
    letsmakethingsbetter

  12. #12
    New Member
    Points: 135, Level: 1
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    1
    Points
    135
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by majorusa View Post
    I added bug 18 - remote not working and updated bug 17 to solved.
    What is the description of this bug 18 ?
    We bought 42PFL6007H/12 last week (firmware 3 Sept 2012) and have also problems with remote control.
    In the beginning it worked but after a while it doesn't react on any key except the zero key.
    But then you will get a message from TV that this channel isn't installed.
    And when i use the remote control from our old TV 32PFL7605H we can control the TV. But the red led on TV doesn't react on the one supplied with TV. Already replaced batteries but no success.
    Is this what others also see ? Otherwise we want to exchange the remote control with a new one.
    Or can this remote control be 'resetted' ?

  13. #13
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by EricD View Post
    What is the description of this bug 18 ?
    We bought 42PFL6007H/12 last week (firmware 3 Sept 2012) and have also problems with remote control.
    In the beginning it worked but after a while it doesn't react on any key except the zero key.
    But then you will get a message from TV that this channel isn't installed.
    And when i use the remote control from our old TV 32PFL7605H we can control the TV. But the red led on TV doesn't react on the one supplied with TV. Already replaced batteries but no success.
    Is this what others also see ? Otherwise we want to exchange the remote control with a new one.
    Or can this remote control be 'resetted' ?

    Hi EricD.

    The latest software version for your TV is 150.48.13 that was updated 30. October. this can be found on the support page.

    Please re-pair the remote to the TV. Keep RC near Philips logo and press red and blue buttons at the same time. See this link for more info

    Please also see this link for more help with your remote control.

    When you're pressing the buttons and TV doesn't react, can you hear any clicking sound?

    Best regards,
    Benedickte
    Forum Mod

  14. #14
    New Member
    Points: 150, Level: 1
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    LANZAROTE ESPA√ĎA
    Posts
    5
    Points
    150
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    After update To 150.48.13 on 46pfl8007k/12, on a sat receiver in Spain (Canal plus) when I switch to an HD channel with Dolby Digital sound makes a noise. No noise before this firmware.
    Majorusa add this bug to your list please.

  15. #15
    Silver Member
    Points: 1,752, Level: 11
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    3 months registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Cluj, Romania
    Posts
    121
    Points
    1,752
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    2
    Added.

Page 1 of 6 123 ... LastLast

Similar Topics

  1. Your experiences with FW v133.5 for 6xx7, 7xx7 and 8xx7 series (2012 models)
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 166
    Last Post: 10-24-2012, 09:38 PM
  2. Your experiences with FW v133.x.x for 6xx7, 7xx7 and 8xx7 series (2012 models)
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 85
    Last Post: 09-16-2012, 09:45 PM
  3. Your experiences with FW v0.132.5.3 for 6xx7, 7xx7 and 8xx7 series (2012 models)
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 54
    Last Post: 08-21-2012, 02:41 PM
  4. Replies: 9
    Last Post: 07-26-2012, 01:56 PM
  5. Your experiences with FW v0.108.8.0 for 6xx7, 7xx7 and 8xx7 series (2012 models).
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 21
    Last Post: 07-20-2012, 06:42 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •