Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 87
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #16
    Silver Member
    Points: 591, Level: 6
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 159
    Overall activity: 30.0%
    Achievements:
    3 months registeredNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    102
    Points
    591
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    2
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    some people are mentioning that for bug 23 you can solve that by "reinstalling" your TV.

    Toengel@Alex
    I tried this, I used this "reinstall TV" option from the general menu settings, but didn't work for me, unless there is another factory reset option I don't know about

  2. #17
    New Member
    Points: 199, Level: 2
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5
    Points
    199
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hey Guy,

    here is also a list with current bugs in the firmware:

    http://code.google.com/p/philips/iss...+Owner+Summary

  3. #18
    Bronze Member
    Points: 916, Level: 7
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!Tagger Second Class500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    34
    Points
    916
    Level
    7
    Thanks
    16
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    I've recently received 46pfl8007. After assembling the stand I noticed the TV hangs askew on the stand . The left lower corner of the screen is about 2 cm lower then right side. There is no option to adjust horizontal alignment. I did find 1 or 2 other forum posts about this elsewhere but I was just wondering if anyone on here has/had a similar problem and if/how they have fixed this?

    (btw, sorry if this is not the correct thread for this issue but I can't find the 'new thread'-button anywhere )

  4. #19
    Silver Member
    Points: 591, Level: 6
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 159
    Overall activity: 30.0%
    Achievements:
    3 months registeredNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    102
    Points
    591
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    2
    Quote Originally Posted by DadGommit View Post
    Hi,

    I've recently received 46pfl8007. After assembling the stand I noticed the TV hangs askew on the stand . The left lower corner of the screen is about 2 cm lower then right side. There is no option to adjust horizontal alignment. I did find 1 or 2 other forum posts about this elsewhere but I was just wondering if anyone on here has/had a similar problem and if/how they have fixed this?

    (btw, sorry if this is not the correct thread for this issue but I can't find the 'new thread'-button anywhere )
    On my 6007 you can adjust the horizontal alignment on the base of the stand, there are two stands/screws you can adjust to level it out - I don't know if its the same on the 8007 though - have a look in the stand assemble instructions mine had the details in there

  5. #20
    Bronze Member
    Points: 916, Level: 7
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!Tagger Second Class500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    34
    Points
    916
    Level
    7
    Thanks
    16
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Mrb,

    Thanks for the hint! Indeed, for the 6007 the manual mentions those screws but unfortunately for 8007 it doesn't.

    http://download.p4c.philips.com/file...12_qsg_nld.pdf
    http://download.p4c.philips.com/file...12_qsg_nld.pdf

    However, I will check it on my TV tonight if they're after all. U never know... I must say, that in case they're present, I doubt I will be able to correct this much of deviation without introducing visible askew in the floorplate of the stand. (NB: my TV dressoir is 100% levelled...)

    Thanks anyhow!

  6. #21
    Bronze Member
    Points: 916, Level: 7
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!Tagger Second Class500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    34
    Points
    916
    Level
    7
    Thanks
    16
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by mrb1972 View Post
    On my 6007 you can adjust the horizontal alignment on the base of the stand, there are two stands/screws you can adjust to level it out - I don't know if its the same on the 8007 though - have a look in the stand assemble instructions mine had the details in there
    Hi, I've replied here yesterday as well, got the notice my post would be showing on the page after approval from a moderator, but until now it's not visible. The stand of 8007-model unfortunately hasn't got adjustment options.

    However, I got in touch with Philips Costumer Care today and they're going to send me a new stand, and I don't have to return the old one. Good service!

  7. #22
    New Member
    Points: 135, Level: 1
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    1
    Points
    135
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by majorusa View Post
    I added bug 18 - remote not working and updated bug 17 to solved.
    What is the description of this bug 18 ?
    We bought 42PFL6007H/12 last week (firmware 3 Sept 2012) and have also problems with remote control.
    In the beginning it worked but after a while it doesn't react on any key except the zero key.
    But then you will get a message from TV that this channel isn't installed.
    And when i use the remote control from our old TV 32PFL7605H we can control the TV. But the red led on TV doesn't react on the one supplied with TV. Already replaced batteries but no success.
    Is this what others also see ? Otherwise we want to exchange the remote control with a new one.
    Or can this remote control be 'resetted' ?

  8. #23
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by EricD View Post
    What is the description of this bug 18 ?
    We bought 42PFL6007H/12 last week (firmware 3 Sept 2012) and have also problems with remote control.
    In the beginning it worked but after a while it doesn't react on any key except the zero key.
    But then you will get a message from TV that this channel isn't installed.
    And when i use the remote control from our old TV 32PFL7605H we can control the TV. But the red led on TV doesn't react on the one supplied with TV. Already replaced batteries but no success.
    Is this what others also see ? Otherwise we want to exchange the remote control with a new one.
    Or can this remote control be 'resetted' ?

    Hi EricD.

    The latest software version for your TV is 150.48.13 that was updated 30. October. this can be found on the support page.

    Please re-pair the remote to the TV. Keep RC near Philips logo and press red and blue buttons at the same time. See this link for more info

    Please also see this link for more help with your remote control.

    When you're pressing the buttons and TV doesn't react, can you hear any clicking sound?

    Best regards,
    Benedickte
    Forum Mod

  9. #24
    New Member
    Points: 150, Level: 1
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    LANZAROTE ESPA√ĎA
    Posts
    5
    Points
    150
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    After update To 150.48.13 on 46pfl8007k/12, on a sat receiver in Spain (Canal plus) when I switch to an HD channel with Dolby Digital sound makes a noise. No noise before this firmware.
    Majorusa add this bug to your list please.

  10. #25
    Silver Member
    Points: 1,752, Level: 11
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    3 months registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Cluj, Romania
    Posts
    121
    Points
    1,752
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    2
    Added as bug 24.

  11. #26
    New Member
    Points: 115, Level: 1
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1
    Points
    115
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi all,
    I would like to report an anoying aspect of my 46PFL8007. I dont know if it is hardware or software related, but in dark shadows black turns to deep blue. It happens with all sources i use and in SD and HD qualty. Yesterday i watched an old movie (James Bond, Dr.No) and in all dark scenes the black suit of James turns instantly deep blue. In lighted scenes the picture is near perfect but in dark scenes everything black turns blue. I have experimented with all kind of settings and color schemes, even blue-blacklevel to -7, but nothing seems to help. Does this sound familiar to enyone? Using 000.150.048.013 firmware.
    Last edited by Fonzarelli; 11-06-2012 at 11:38 AM.

  12. #27
    Silver Member
    Points: 1,752, Level: 11
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    3 months registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Cluj, Romania
    Posts
    121
    Points
    1,752
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    2
    Firmware 150.81 solves some bugs. Please see the update.

  13. #28
    Bronze Member
    Points: 1,151, Level: 9
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 199
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points
    LbL!'s Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    27
    Points
    1,151
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by majorusa View Post
    Firmware 150.81 solves some bugs. Please see the update.
    Hi!

    WHERE did you find that software ??

    I can see you're from Romania, and I've checked philips.ro and philips.co.uk and philips.se, but they all only have the old .14 firmware = 000.150.048.014, 2012-11-16 .


    /LbL!

  14. #29
    Silver Member
    Points: 1,752, Level: 11
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    3 months registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Cluj, Romania
    Posts
    121
    Points
    1,752
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    2

  15. #30
    Silver Member
    Points: 1,752, Level: 11
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    3 months registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Cluj, Romania
    Posts
    121
    Points
    1,752
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    2
    As per Benedikte request I made in BOLD the unsolved bugs. It is refreshing to see that Philips really solved some of the most annoying bugs. Some of the remaining bugs are Romania located - 4,10,17 - some are solvable by user - 16 - disconnect the second HDD, 23 - possible to be solved by re installing the TV set.

    Keep up the good work Philips!

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Topics

  1. Your experiences with FW v133.5 for 6xx7, 7xx7 and 8xx7 series (2012 models)
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 166
    Last Post: 10-24-2012, 09:38 PM
  2. Your experiences with FW v133.x.x for 6xx7, 7xx7 and 8xx7 series (2012 models)
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 85
    Last Post: 09-16-2012, 09:45 PM
  3. Your experiences with FW v0.132.5.3 for 6xx7, 7xx7 and 8xx7 series (2012 models)
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 54
    Last Post: 08-21-2012, 02:41 PM
  4. Replies: 9
    Last Post: 07-26-2012, 01:56 PM
  5. Your experiences with FW v0.108.8.0 for 6xx7, 7xx7 and 8xx7 series (2012 models).
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 21
    Last Post: 07-20-2012, 06:42 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •