Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    New Member
    Points: 1,581, Level: 11
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 269
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1
    Points
    1,581
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Teletext after update

    Rather strange behaviour of my 32pfl7605 with the most recent firmware.The new version of net tv functions very well, however having used net tv and returning to watch tv, I'm not able to view teletext, as it won't appear on screen. After turning the tv on stand by and turning it on again, it functions normally again. Any solutions?

    Fra.

  2. #2
    Bronze Member
    Points: 1,910, Level: 12
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 240
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    24
    Points
    1,910
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have the same problem. I also noticed that on some channels it does work, but it is'nt able to catch the selected page. When I select "101" (which should be very common) it says "page does not exist".

    I hope Philips fixes this before the next firmware update. I'm almost certain it didn't come with the latest firmware, but with the new NetTV portal.

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 2,056, Level: 12
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 94
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    47
    Points
    2,056
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have the same television and the same problem. Moreover since the new portal I had 4 crashes using Net TV (the TV rebooted). This happened at different moments and are not reproducable. Two moments I remember:
    - from within the NU.NL app
    - switching from one history icon to another within the Net TV internet panel
    Hope this can be fixed in the next update

  4. #4
    Moderator
    Points: 79,282, Level: 87
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 868
    Overall activity: 99.4%
    Achievements:
    Recommendation First ClassTagger First Class50000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Philips's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    817
    Points
    79,282
    Level
    87
    Thanks
    1
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10

    You have found a new bug

    Quote Originally Posted by Fra88 View Post
    Rather strange behaviour of my 32pfl7605 with the most recent firmware.The new version of net tv functions very well, however having used net tv and returning to watch tv, I'm not able to view teletext, as it won't appear on screen. After turning the tv on stand by and turning it on again, it functions normally again. Any solutions?

    Fra.
    You have found a new bug! We wil investigate it and look for a solution.
    Forum Mod

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 1,910, Level: 12
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 240
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    24
    Points
    1,910
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Teletext bugs still present

    Teletext still fails after having installed the latest two firmware updates...
    It also fails after using the EPG.

    Please fix this!

    Best regards,
    Huub


    TV: 32pfl8605
    FW: 000.140.027.000

  6. #6
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    158
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    any news on this issue, Philips?

    Toengel@Alex

  7. #7
    Bronze Member
    Points: 2,125, Level: 12
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!
    Dutchtronic's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    41
    Points
    2,125
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Wink

    Hi all,

    There is a way to get TXT running again without having to shut off the TV: when having earlier described problems, change SOURCE (e.g. go to WATCH DVD) and then go back to WATCH TV. Now TXT works again (at least at my 40PFL8605 ).
    Try this on your model and feedback if it works.......

    Grt., Pieter

  8. #8
    Bronze Member
    Points: 1,631, Level: 11
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 219
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Germany
    Posts
    10
    Points
    1,631
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Though Dutchtronic's workaround works on my 40PFL7605/12 (thanks for that!) I think this problem has to be fixed soon. There's no proper way to explain to normal users that the new tv set has just crashed...

  9. #9
    Bronze Member
    Points: 2,056, Level: 12
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 94
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    47
    Points
    2,056
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Dear tnolv,

    Did you install v0.140.32.0 already?
    At least on my pfl327605h the issue seems to be solved.
    (still many other issues to be fixed ...)

    Good luck
    daL

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •