Results 1 to 2 of 2
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 244, Level: 2
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registeredTagger Second Class100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Italy
    Posts
    2
    Points
    244
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    WAC 7500/05 Not Starting/Booting up

    A friend of mine has a WAC7500 /05 Streamium with one remote station. The problem is the main centre wont boot up.
    When it is plugged into the mains, the screen lights up with "PHILIPS" then goes blank for a few seconds. the CD whirs then the screen says "Starting up please wait...". The hard drive starts, then after about 20 seconds you can hear 2 faints clicks.
    It ten stays in this loop repaeating about every 30 seconds.
    If I put in a CD with firmware update will this sort the problem by rewriting the sofware to the hard drive.
    ANY advice would be helpful.

  2. #2
    Platinum Member
    Points: 2,996, Level: 15
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!
    Oscar's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    722
    Points
    2,996
    Level
    15
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    4
    Your device has issues.......needs to be checked

Similar Topics

  1. Starting never stops
    By zappi_s in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 25
    Last Post: 05-20-2013, 05:53 AM
  2. 42PFL 4307 H - Starting from scratch. Suggestions & Advice.
    By Hallasbrian in forum Sound: Immersive Sound (5.1 system)
    Replies: 1
    Last Post: 09-25-2012, 08:04 AM
  3. HTS7140 hangs after starting device
    By borysbw in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 12
    Last Post: 06-17-2012, 12:52 PM
  4. Not booting up
    By Mullenger in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 1
    Last Post: 02-03-2012, 09:25 PM
  5. WACS 7500 - trouble with starting up - HArd Disk??
    By christoff43 in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 2
    Last Post: 12-05-2011, 08:35 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •