Results 1 to 8 of 8
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 225, Level: 2
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    4
    Points
    225
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    HTS7140/12 connect to Samsung TV

    Hi,
    This weekend I bought the HTS7140/12 and want to connect it to my Samsung LE40A856 TV.
    I use HDMI on the HTS and on the tv. However I dont hear the sound of the tv on the HTS.
    Even tried optical connection but in that case i only hear a soft sound and not the regular volume.
    What do I need to connect the HTS to the TV?

    Thanks.

  2. #2
    Platinum Member
    Points: 2,996, Level: 15
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!
    Oscar's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    722
    Points
    2,996
    Level
    15
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    4
    If your TV does not support ARC then it will be difficult. For the optical one did you select the right source SOURCE/AUDIO SOURCE

  3. #3
    New Member
    Points: 225, Level: 2
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    4
    Points
    225
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Oscar View Post
    If your TV does not support ARC then it will be difficult. For the optical one did you select the right source SOURCE/AUDIO SOURCE
    Yes, its the right cable

  4. #4
    Platinum Member
    Points: 2,996, Level: 15
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!
    Oscar's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    722
    Points
    2,996
    Level
    15
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    4
    But what I mean did you select the right source on your HTS??

  5. #5
    New Member
    Points: 225, Level: 2
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    4
    Points
    225
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    There's only one optical in available I think...

  6. #6
    Platinum Member
    Points: 2,996, Level: 15
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!
    Oscar's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    722
    Points
    2,996
    Level
    15
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    4
    Yes but when you press the source button on your remote do you go to opt. in

  7. #7
    New Member
    Points: 225, Level: 2
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    4
    Points
    225
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Yes I have selected optical in on my remote.

  8. #8
    Platinum Member
    Points: 2,996, Level: 15
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!
    Oscar's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    722
    Points
    2,996
    Level
    15
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    4
    Hi are there any settings on your Tv that might imporve this. Also did you or can you try on a different TV

Similar Topics

  1. Samsung Galaxy Ace not charging with AS 111/12
    By Fossi69 in forum Sound: Android Docking Solutions
    Replies: 7
    Last Post: 07-24-2012, 02:43 AM
  2. MyRemote and Samsung GT5570
    By Silvia in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 0
    Last Post: 12-04-2011, 09:13 AM
  3. App crashes on Samsung Gio
    By glokhoff in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 0
    Last Post: 08-01-2011, 10:31 AM
  4. Connection of Samsung Galaxy S to TV
    By jonny in forum TV: Connectivity
    Replies: 2
    Last Post: 07-23-2011, 02:46 PM
  5. Samsung C7140 connected to 9705 TV
    By Marco in forum Smart TV: Installation
    Replies: 18
    Last Post: 03-31-2011, 01:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •