Results 1 to 5 of 5
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 66, Level: 1
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 23.0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Timisoara
    Posts
    3
    Points
    66
    Level
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Handshake issue between BDP5200/12 and TV 3D Panasonic TX-P42ST30E

    Hi,

    I have an handshake issue between my DVD 3D Philips BDP5200 and my TV 3D Panasonic TX-P42ST30E using the HDMI port and cable. When I am starting the DVD, the Philips logo appears for 3 seconds, and, after that, the message "576i input" displays. After that, the screen goes black. I changed the HDMI cable with a very good and expensive one. Nothing changed. I tried the DVD with another TV. No success. I tried the TV with another DVD -> everything was OK. So, the problem was with my DVD Philips BDP5200. I did a reset for both, the DVD and the TV, unplugging both and replugging back, but still no image.
    Everything was ok till 2 weeks ago, so I was able to watch movies using the HDMI port without any problem.
    Waiting for suggestions...

    Thanks,
    Horace

  2. #2
    Gold Member
    Points: 1,784, Level: 11
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 66
    Overall activity: 33.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    spain
    Posts
    286
    Points
    1,784
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    Hi Horace,

    Did you upgrade any of your two devices that you have? I would be sure that both are up to date and try again.. You tested the BDP on a different Tv, was that also a Panasonic?

    Again upgrade all and lets see what happens

  3. The Following User Says Thank You to Pacman For This Useful Post:

    H0r4c3 (01-15-2013)

  4. #3
    New Member
    Points: 66, Level: 1
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 23.0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Timisoara
    Posts
    3
    Points
    66
    Level
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi, Pacman,

    Thank you for your suggestion, but I already did an upgrade of firmwares for DVD and TV. Today, I did a downgrade to an earlier firmware for BDP, but still no success. The second television I tested the BDP with was an LG, but I tested the first TV, the Panasonic, with another DVD, and everything was ok. So the problem was the DVD.

    The curious thing is that when I am starting the DVD, the logo Philips is showing for 2 seconds, so the handshake is ok, and, after that, the screen goes black.

  5. #4
    Gold Member
    Points: 1,784, Level: 11
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 66
    Overall activity: 33.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    spain
    Posts
    286
    Points
    1,784
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    Hi again,

    If you tried different cables and also all is up to date then the only thing that you can try is a different hdmI input....if all no success then it looks like an issue of your bdp

  6. The Following User Says Thank You to Pacman For This Useful Post:

    H0r4c3 (01-18-2013)

  7. #5
    New Member
    Points: 66, Level: 1
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 23.0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Timisoara
    Posts
    3
    Points
    66
    Level
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi, Pacman,

    I tried different HDMI inputs, too, but still no image, only the first 3 seconds when the logo Philips appears. I'll take the BDP Player to a repair shop, maybe they will have more ideas. I'll post here what the cause was, if they'll find one.

Similar Topics

  1. Replies: 3
    Last Post: 11-06-2012, 04:40 PM
  2. Net TV on BDP5200
    By nkolsen in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 8
    Last Post: 03-08-2012, 01:35 PM
  3. Recording via SCART Interface to older Panasonic Recorder
    By gesualdo in forum TV: Connectivity
    Replies: 1
    Last Post: 02-21-2012, 08:05 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 11-18-2011, 11:19 AM
  5. NOS app on BDP5200/12
    By Jos1973 in forum Smart TV: Apps
    Replies: 0
    Last Post: 08-15-2011, 01:59 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •