Results 1 to 13 of 13
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 219, Level: 2
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    9
    Points
    219
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Wi-fi media connect

    Hi!

    I am trying to find the specific code used to download wi-fi media connect.
    I am looking at my package of instructions manuals and I find a sticker-code on the outside of
    the plastic that wraps around the package of manuals. This code does not work.

    Can anyone help me?

    /charl

  2. #2
    New Member
    Points: 270, Level: 3
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 80
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    7
    Points
    270
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    go to the menu, settings, installiation, mediaconnect it will tel you the code go to mediaconnect website and type in code from the tv.

  3. #3
    New Member
    Points: 219, Level: 2
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    9
    Points
    219
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Sorry but I can not find it. I have now scrolled through my whole menu without any results. I don't know, maybe I have a different TV or something compared to yours.

    Can You please help me again?

    /c

  4. #4
    New Member
    Points: 270, Level: 3
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 80
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    7
    Points
    270
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    whats your tv model?

  5. #5
    New Member
    Points: 219, Level: 2
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    9
    Points
    219
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi!

    My tv model is: 40PFL5507T/12

  6. #6
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by charl View Post
    Hi!

    My tv model is: 40PFL5507T/12

    Hi Charl

    WiFi-media Connect is not supported on EU 2012 models. Please use Windows media player (11 or higher) or Twonky.

    Best regards,
    Benedickte
    Forum Mod

  7. #7
    New Member
    Points: 219, Level: 2
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    9
    Points
    219
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Thumbs down

    Quote Originally Posted by Philips - Benedickte View Post
    Hi Charl

    WiFi-media Connect is not supported on EU 2012 models. Please use Windows media player (11 or higher) or Twonky.

    Best regards,
    Benedickte

    Thank You for Your answer.
    My TV is pretty new and I have the possibility to return it. This would probably solve ALL my problems with my Philips TV since all the needed support software/apps/compatibility is limited either due to I am living in a very small part of the world with almost Zero people, I am just talking about Europe compared to USA.

    One more annoying thing is that the compatibility for Apple Mac OSX is Very limited. Apple is just the second largest company in the world just after Coca-Cola. So why the h*ll is it such a big problem to make it compatible with Apple softwares??? Don't say that it is because of Apple!

    /angry customer.

  8. #8
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by charl View Post
    Thank You for Your answer.
    My TV is pretty new and I have the possibility to return it. This would probably solve ALL my problems with my Philips TV since all the needed support software/apps/compatibility is limited either due to I am living in a very small part of the world with almost Zero people, I am just talking about Europe compared to USA.

    One more annoying thing is that the compatibility for Apple Mac OSX is Very limited. Apple is just the second largest company in the world just after Coca-Cola. So why the h*ll is it such a big problem to make it compatible with Apple softwares??? Don't say that it is because of Apple!

    /angry customer.

    When it comes to supported DLNA servers for MAC, these are listed in the back of the Manual.

    Compatability isn't always up to one company or brand. What exactly are you experiencing between your Mac and TV?

    Benedickte
    Forum Mod

  9. #9
    New Member
    Points: 219, Level: 2
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    9
    Points
    219
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Benedickte View Post
    When it comes to supported DLNA servers for MAC, these are listed in the back of the Manual.

    Compatability isn't always up to one company or brand. What exactly are you experiencing between your Mac and TV?

    Benedickte

    First.
    •It is impossible for my Philips TV to read my my OS X formatted hard drives. There should be some kind of support for this.
    •The TV can not read subtitles over wifi (.srt), it can only read subtitles when I transfer the movie + .srt-file to an external USB-stick. This is something the other tv manufactures can handle.
    •One more irritating thing is that when You watch ordinary digital tv (through the internal box via a CA-module) it is impossible to select the appropriate tv-channel through the info button. I mean through the program guide with the list of programs available for each channel. To solve this I have to look at the list -> go back -> manual click the channel number or just click on the list button to select the channel. This is something which is available on all other brands.
    • Of course the BAD compatibility of applications.
    • No cloning function over wifi.

    /charl

  10. #10
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by charl View Post
    First.
    •It is impossible for my Philips TV to read my my OS X formatted hard drives. There should be some kind of support for this.
    •The TV can not read subtitles over wifi (.srt), it can only read subtitles when I transfer the movie + .srt-file to an external USB-stick. This is something the other tv manufactures can handle.
    •One more irritating thing is that when You watch ordinary digital tv (through the internal box via a CA-module) it is impossible to select the appropriate tv-channel through the info button. I mean through the program guide with the list of programs available for each channel. To solve this I have to look at the list -> go back -> manual click the channel number or just click on the list button to select the channel. This is something which is available on all other brands.
    • Of course the BAD compatibility of applications.
    • No cloning function over wifi.

    /charl

    Hi Charl.

    1. The manual cleary states that a HDD or USB needs to be formatted into NTFS.
    2. Subtitles over WiFi/DLNA is not supported > not stated anywhere that it is. In the manual under multimedia you can see the supported files and containers and for what source.
    3. Have you selected to show any list? in example favorites? If so, change to all.

    What do you mean by " no cloning function over wifi" ?

    Best regards,
    Benedickte
    Forum Mod

  11. #11
    New Member
    Points: 219, Level: 2
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    9
    Points
    219
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Benedickte View Post
    Hi Charl.

    1. The manual cleary states that a HDD or USB needs to be formatted into NTFS.
    2. Subtitles over WiFi/DLNA is not supported > not stated anywhere that it is. In the manual under multimedia you can see the supported files and containers and for what source.
    3. Have you selected to show any list? in example favorites? If so, change to all.

    What do you mean by " no cloning function over wifi" ?

    Best regards,
    Benedickte
    Hi!

    I know what the manual says, but the manual does not say anything about .srt subtitle files is not working over wifi.

    The point about this thread is not what the manual says and not says. It is about Philips tvs and the devices compatibility compared to other well known brands as: samsung, panasonic, LG etc. Philips tvs are on the bottom compared to these brands. This is what I am asking You about. Why does Philips choose to be a low end product in the section os SMART compatibility????

    To clone a computer screen to a tv is well known and should be known to everybody seated in this business. Cloning is when you transfer the screen you have on your computer to an another screen, such as a tv screen or stand alone computer screen.

    /c

  12. #12
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by charl View Post
    Hi!

    I know what the manual says, but the manual does not say anything about .srt subtitle files is not working over wifi.

    /c
    Hi C.

    Please see attached picture regarding subtitles/ .srt files support.

    Click image for larger version. 

Name:	subtitles.jpg 
Views:	140 
Size:	32.2 KB 
ID:	1495

    Regards,
    Benedickte
    Forum Mod

  13. #13
    New Member
    Points: 219, Level: 2
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    9
    Points
    219
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Lightbulb

    Quote Originally Posted by Philips - Benedickte View Post
    Hi C.

    Please see attached picture regarding subtitles/ .srt files support.

    Click image for larger version. 

Name:	subtitles.jpg 
Views:	140 
Size:	32.2 KB 
ID:	1495

    Regards,
    Benedickte

    ONCE AGAIN... I know what the manual says. This is not the thing here (did You read my last post, all of it!?). It is all about compatibility compared to other brands. Philips need to accelerate to make something and to compete with the other brands.

Similar Topics

  1. Unable to connect Wifi Media Connect onto PC
    By springchua in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 10
    Last Post: 07-13-2012, 06:51 PM
  2. Wi-Fi Media Connect asks me to cose down 'other media players'
    By bvddobb in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 5
    Last Post: 01-27-2012, 03:55 PM
  3. Media Connect on a Mac
    By artur in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 1
    Last Post: 01-17-2012, 06:21 AM
  4. Wi-Fi Media Connect Help
    By CTina94 in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 1
    Last Post: 11-12-2011, 12:25 AM
  5. WiFi Media Connect : Does not Connect Wirelessly
    By ppetkov in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 4
    Last Post: 07-19-2011, 11:12 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •