Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Moderator
    Points: 78,119, Level: 86
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 231
    Overall activity: 23.0%
    Achievements:
    Recommendation First ClassTagger First Class50000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Philips's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    810
    Points
    78,119
    Level
    86
    Thanks
    1
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10

    Thumbs up New on Net TV: ARD Mediathek

    Click image for larger version. 

Name:	ARD Mediathek.jpg 
Views:	210 
Size:	424.8 KB 
ID:	101

    Go to the App Gallery in Net TV.
    Select country: Germany, Austria or Switzerland
    Add the ARD Medithek "App" to your homepage and see the German News and TV programs and documentaries.
    Last edited by Philips; 12-16-2010 at 11:18 AM.
    Forum Mod

  2. #2
    New Member
    Points: 1,509, Level: 10
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Points
    1,509
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    ARD Mediathek

    I have a Blu Ray Player BDP 7500 B2.
    But I canít receive the ARD Mediathek.
    My Software is 1.48
    How can I be able to receive the ARD Mediathek?

  3. #3
    Diamond Member
    Points: 51,626, Level: 70
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 924
    Overall activity: 57.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,040
    Points
    51,626
    Level
    70
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    it should be listed under "new" in the "APP store" in the category pull down menu...

    Toengel@Alex

  4. #4
    New Member
    Points: 1,509, Level: 10
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Points
    1,509
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    ARD Mediathek

    Under "new" in the App Gallery i find only twitter and 2 older one.
    Maybe the ARD Mediathek is at time only on Philips TV to receive?

  5. #5
    Diamond Member
    Points: 51,626, Level: 70
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 924
    Overall activity: 57.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,040
    Points
    51,626
    Level
    70
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    a friend of mine has also the problem, that the ARD Mediathek is not available on his BDP7500MKII with firmware 1.52...

    What's the problem, Philips?

    Toengel@Alex

  6. #6
    Diamond Member
    Points: 51,626, Level: 70
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 924
    Overall activity: 57.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,040
    Points
    51,626
    Level
    70
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    me again... I think this has to do with: http://www.supportforum.philips.com/...highlight=week

    I have the BDP9600 and the same Net TV account as on my 58PFL9955. So the ARD Mediathek is crossed out...

    Please provide updates for the BD-Players.

    Toengel@Alex

  7. #7
    Diamond Member
    Points: 51,626, Level: 70
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 924
    Overall activity: 57.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,040
    Points
    51,626
    Level
    70
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    @Philips
    are there any plans to activate the ARD Mediathek for Blu-ray players in the future? What is the problem at the moment? On the TVs it works very well...

    Toengel@Alex

  8. #8
    New Member
    Points: 1,431, Level: 10
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 119
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    5
    Points
    1,431
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi!

    @Toengel
    You can use the ARD Mediathek even on blu-ray players via the internet app (http://hbbtv.ardmediathek.de/hbbtv-ard/mediathek/)


    @Philips
    Using a blu-ray player (BDP5180) I am having problems viewing videos on ARD Mediathek. When I open a video the sound starts but the screen turns black. The menu "play again", "more...","starting page", "back" appears while the sound is still playing. Selecting "Play again" the sound starts from the beginning and the video can be seen for about 5 seconds. Then the screen turns black again and the above mentioned menu turns up again, while the sound is still playing.

    @all
    Can anyone confirm this behaviour with his blu-ray player?

  9. #9
    Diamond Member
    Points: 51,626, Level: 70
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 924
    Overall activity: 57.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,040
    Points
    51,626
    Level
    70
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Bastelbogen View Post
    Hi!

    @Toengel
    You can use the ARD Mediathek even on blu-ray players via the internet app (http://hbbtv.ardmediathek.de/hbbtv-ard/mediathek/)
    Hi,

    yeah I know that this works. But I don't understand, why it is not available as APP...

    Toengel@Alex
    Last edited by Philips; 01-15-2011 at 10:45 AM.

  10. #10
    New Member
    Points: 1,417, Level: 10
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 133
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3
    Points
    1,417
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    does it really work? How did you solve problems with the yellow key? I can't choose any day from calender without using yellow key. And this key doesn't work at this link so far.

    Blum
    Last edited by blum; 01-17-2011 at 05:47 PM.

  11. #11
    New Member
    Points: 1,431, Level: 10
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 119
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    5
    Points
    1,431
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi!
    Quote Originally Posted by blum View Post
    How did you solve problems with the yellow key?
    Try the above mentioned URL - this is a different version which uses the number keys for navigation...

  12. #12
    New Member
    Points: 1,417, Level: 10
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 133
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3
    Points
    1,417
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Doesn't work good. With the mentioned URL it's possible to navigate throug calendar, but there ist no video - only sound playing in ARD Mediathek. Bluray player is BDP 7500 S2.

  13. #13
    New Member
    Points: 1,431, Level: 10
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 119
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    5
    Points
    1,431
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    @blum
    Please read post #8, second paragraph in the thread you are posting in

  14. #14
    New Member
    Points: 1,417, Level: 10
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 133
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3
    Points
    1,417
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Bastelbogen View Post
    @blum
    Please read post #8, second paragraph in the thread you are posting in
    Sorry, i didn't see your post, shame on me! Therefore, yes I can confirm!

  15. #15
    New Member
    Points: 1,365, Level: 10
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 185
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    5
    Points
    1,365
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    ARD MEDIATHEK

    I use the 40PFL8605K02. I looks like, that the ARD APP is not offer the same amount of Titels to download as the online version of ARD - www.ardmediathek.de.

    For example I tried to watch the latest TATORT on my Philips. In the ARD App I cannot find it. In the online mediathek of ARD it was listed.

    What is the reason behind? And will this be changed in future?

    Best regards
    Last edited by Pirat1876; 02-14-2011 at 02:03 PM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •