Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 24, Level: 1
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 26
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    3
    Points
    24
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    wac700 booting up

    The machine says "booting up please wait" and nothing happened. Its the second time i have the same problem. I had to pay the first time and now I dont want to spend more money.
    Please give me a solution quickly.

  2. #2
    New Member
    Points: 24, Level: 1
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 26
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    3
    Points
    24
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I replaced the drive but I cant access to the old drive (i tried to clone but was impossible) and now I tried to install the firmaware in the new one. Can I do that with Wachandler and the last firmware in the philips website with an ethernet cable? Please help me! If I can do it please give me a link to download the software because all the links are broken. I have windows vista. Please help me

  3. #3
    New Member
    Points: 24, Level: 1
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 26
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    3
    Points
    24
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    i found wachandler but I cant install the firmware in the new blank drive. How can I install the firmware in a blank drive?

  4. #4
    Moderator
    Points: 4,937, Level: 20
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 113
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registeredOverdrive1000 Experience Points
    Awards:
    Frequent Poster
    Philips - Katerina's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2,327
    Points
    4,937
    Level
    20
    Thanks
    2
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    3
    Hello participants of the thread and forum members in general!

    Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

    Kind regards
    Philips – Katerina

Similar Topics

  1. WAC700 Booting up problem
    By remigijus01 in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 5
    Last Post: 08-21-2015, 09:54 AM
  2. WACS7500 not booting up
    By westacrekid in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 1
    Last Post: 10-28-2013, 12:55 PM
  3. WAC 7500/05 Not Starting/Booting up
    By Geometra in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 1
    Last Post: 10-10-2012, 12:47 PM
  4. WAC 7500/05 Not Starting/Booting up
    By Geometra in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 0
    Last Post: 09-30-2012, 08:52 AM
  5. Not booting up
    By Mullenger in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 1
    Last Post: 02-03-2012, 09:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •