Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 100
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #76
    New Member
    Points: 223, Level: 2
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    France
    Posts
    9
    Points
    223
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    When Philips will improve the Perfect Natural Motion on 8007 ?

  2. #77
    Silver Member
    Points: 591, Level: 6
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 159
    Overall activity: 30.0%
    Achievements:
    3 months registeredNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    102
    Points
    591
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    2
    Can anyone tell me how to down grade, the exact procedure? I have the file but I can't seem to downgrade

    Thanks

  3. #78
    New Member
    Points: 223, Level: 2
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    France
    Posts
    9
    Points
    223
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    If you put the usb key into your tv, the old firmware will not be detected.
    It must go into the menu and select parameter update to local and select the usb key

  4. #79
    Bronze Member
    Points: 510, Level: 5
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    3 months registeredNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    23
    Points
    510
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I still cant get my hands on this thing with my 46pfl7007K/12.
    i have had this problem with every firmware and just now i found out that when switching from Game or Computer mode to Off mode i will get my pixels back.
    So when in Game or Computer mode i will lose some pixels from right side of the TV and when in Off mode i will get full screen showing, TV is in all cases in unscaled mode.(Doesnt matter what device is it PS3, WDTVLIVE HUB OR PC)
    WTF is wrong?

    Images are 4000x3000 !!!!!!!!!!!!

    When in OFF mode
    http://www.upload.ee/image/2780734/P1080785.JPG
    When in Computer or Game mode
    http://www.upload.ee/image/2780735/P1080786.JPG

    I need those pixels when in game or computer mode, because in off mode i get to big input lag.

  5. #80
    Silver Member
    Points: 591, Level: 6
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 159
    Overall activity: 30.0%
    Achievements:
    3 months registeredNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    102
    Points
    591
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    2
    If I do that I get a message saying to insert USB stick so is can write and identification file, I am then told to take the USB to a pc and follow the instructions which basically results in being told the firmware is upto date

    Update - I have worked it out now, downgrade complete, no more flicker
    Last edited by mrb1972; 10-28-2012 at 10:12 AM.

  6. #81
    Bronze Member
    Points: 462, Level: 5
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 88
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    SPAIN
    Posts
    13
    Points
    462
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    There is a very good spanish forum "forodvd.com". Here is much information about 6007 models in his thread.

    Regards.

  7. #82
    Bronze Member
    Points: 2,125, Level: 12
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 25
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!
    Dutchtronic's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    41
    Points
    2,125
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Jeff_r View Post
    When Philips will improve the Perfect Natural Motion on 8007 ?
    .

    Hi,

    I also own a 40-inch 8007, and I really do not understand what is the fuzz all about here with this PNM thing! I don't notice any of these artefacts (have the 150.48 SW). I watch digital TV from UPC via STB and HDMI, and have a Popcorn on HDMI-2. I often play FHD material, and also some SD via the STB. All picture "improvement" settings are on minimal, also PNM.

    Picture looks awesome! I sometimes have the idea that, because one person here starts to shout about something, all got triggered and follow this...... I sometimes see smearing effects, playing a movie from my Popcorn, but that has 100% to do with the quality of the content (high compression rate) and not with the TV.
    Playing this video from YT with the vertical lines, does not say anything! Played it on my laptop and also had these artifacts. On my TV, when PNM was set to OFF, the bars started moving backwards (like with a wheel in motion). Asked my frien to test it on his Samsung 8000 set, and guess what: same result!

    Don't get me wrong, it can maybe be a tuner-based issue, as I cannot test that: I only use HDMI (and IP). Maybe you guys having the issue can indicate that?

    I think that the strong points of this TV are its small bezel design, it's great picture quality and of course the Ambilight. That is getting better all the time!

  8. #83
    Bronze Member
    Points: 155, Level: 2
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    14
    Points
    155
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Dutchtronic View Post
    .

    Hi,

    I also own a 40-inch 8007, and I really do not understand what is the fuzz all about here with this PNM thing! I don't notice any of these artefacts (have the 150.48 SW). I watch digital TV from UPC via STB and HDMI, and have a Popcorn on HDMI-2. I often play FHD material, and also some SD via the STB. All picture "improvement" settings are on minimal, also PNM.

    Picture looks awesome! I sometimes have the idea that, because one person here starts to shout about something, all got triggered and follow this...... I sometimes see smearing effects, playing a movie from my Popcorn, but that has 100% to do with the quality of the content (high compression rate) and not with the TV.
    Playing this video from YT with the vertical lines, does not say anything! Played it on my laptop and also had these artifacts. On my TV, when PNM was set to OFF, the bars started moving backwards (like with a wheel in motion). Asked my frien to test it on his Samsung 8000 set, and guess what: same result!

    Don't get me wrong, it can maybe be a tuner-based issue, as I cannot test that: I only use HDMI (and IP). Maybe you guys having the issue can indicate that?

    I think that the strong points of this TV are its small bezel design, it's great picture quality and of course the Ambilight. That is getting better all the time!
    its most happened to people with HDNM instead PNM so you have PNM and its much better!!!!

    i enabled PNM on my 6007 in option codes and its awesome.....its much better then HDNM
    I think the Option Code thing by JosepX is only for 6XXX and 7XXX 2012 Series and not for the special Models which already has PNM enabled

    But the Picture Quality in 133.5 is much better than in 150 an i think thats triggers all Series 6/7/8/9
    Last edited by seti1337; 10-28-2012 at 12:18 PM.

  9. #84
    Bronze Member
    Points: 1,655, Level: 11
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 195
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    28
    Points
    1,655
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have the 55 inch 8007 but i do not see that the picture quality is less with this firmware.

  10. #85
    New Member
    Points: 142, Level: 1
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    NLD
    Posts
    1
    Points
    142
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    Yesterday i update my 55PFL8007 to the latest firmware (v150.xx.x) Now he flickers when high-contrast picture move to a picture softer. Not really an improvement. (not avalible on V133.4). Everytime when i power off the TV (not standby) he detecs my HDMI devices again. Very irritating! How can i back to V133.xx? Anyone a download link?

  11. #86
    Silver Member
    Points: 591, Level: 6
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 159
    Overall activity: 30.0%
    Achievements:
    3 months registeredNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    102
    Points
    591
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    2
    Quote Originally Posted by Jhoogen View Post
    Hi,

    Yesterday i update my 55PFL8007 to the latest firmware (v150.xx.x) Now he flickers when high-contrast picture move to a picture softer. Not really an improvement. (not avalible on V133.4). Everytime when i power off the TV (not standby) he detecs my HDMI devices again. Very irritating! How can i back to V133.xx? Anyone a download link?
    I had the same problem with the flicker, had to downgrade to 133.5, you may have to contact philips for the download file though

  12. #87
    Silver Member
    Points: 3,091, Level: 16
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!1 year registered

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Cluj, Romania
    Posts
    122
    Points
    3,091
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    2
    New bug:
    - After watching HDMI returning to DVB-C the TV does not show the schdule and program info by pressing i+ key. All it is showing is 00:00 at clock and No info at program name.

  13. #88
    New Member
    Points: 247, Level: 2
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    100 Experience Points3 months registeredNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Russia
    Posts
    5
    Points
    247
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Benedickte View Post

    QF1EU-0.150.48.9 (Date published: 2012-10-25)

    • New channel logo database used.
    Where I can find the channel name?

  14. #89
    New Member
    Points: 386, Level: 4
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 64
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    France
    Posts
    2
    Points
    386
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    for me, the last firmware (v150xxx) did not solve the disconnecting Wifi problem. The problem still occur, but is less frequent.

  15. #90
    Bronze Member
    Points: 462, Level: 5
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 88
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    SPAIN
    Posts
    13
    Points
    462
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Good morning, guys.

    In my unit did not get to install version 0.133.5.0, i was in the 0.133.4.0. Going from this to 0.150 I notice improved image.

    Which has better picture quality? 0.134.4.0 or 0.135.5.0

    Regards.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast

Similar Topics

  1. Your experiences with FW v133.5 for 6xx7, 7xx7 and 8xx7 series (2012 models)
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 166
    Last Post: 10-24-2012, 09:38 PM
  2. Your experiences with FW v133.x.x for 6xx7, 7xx7 and 8xx7 series (2012 models)
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 85
    Last Post: 09-16-2012, 09:45 PM
  3. Your experiences with FW v0.132.5.3 for 6xx7, 7xx7 and 8xx7 series (2012 models)
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 54
    Last Post: 08-21-2012, 02:41 PM
  4. Replies: 9
    Last Post: 07-26-2012, 01:56 PM
  5. Your experiences with FW v0.108.8.0 for 6xx7, 7xx7 and 8xx7 series (2012 models).
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 21
    Last Post: 07-20-2012, 06:42 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •