Results 1 to 14 of 14
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 145, Level: 1
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1
    Points
    145
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Release of WIFI smartscreen

    Release of the WiFi Smart Screen feature for the myremote app was due this fall.
    When can we expect it to be released?

    Will it be possible to view signals from hdmi sources on the iPhone/iPad?
    Last edited by krull; 10-25-2012 at 12:47 PM. Reason: typeo

  2. #2
    Bronze Member
    Points: 1,597, Level: 11
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 253
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    GR
    Posts
    41
    Points
    1,597
    Level
    11
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by krull View Post
    Release of the WiFi Smart Screen feature for the myremote app was due this fall.
    When can we expect it to be released?
    I am also eagerly expecting the new version of MyRemote App with support for Smart Screen feature now that the required TV firmware has been released!


    Quote Originally Posted by krull View Post
    Will it be possible to view signals from hdmi sources on the iPhone/iPad?
    The manual says that Smart Screen feature works only for Digital TV channels

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 1,597, Level: 11
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 253
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    GR
    Posts
    41
    Points
    1,597
    Level
    11
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I guess the philips guy Thomas from the German forum section is a little quicker to answer so here it is:

    http://www.supportforum.philips.com/...ll=1#post18855

    from google translate

    [Update 2] Wifi SmartScreen / iOS The release of the new version of My Remote app (version 3.1) is currently in progress. We expect that the new version will be available in the next few days. Unfortunately I get an exact date. Note . owing to certain technical conditions, the new My Remote app will initially be available only on iOS Regards, Thomas

  4. #4
    New Member
    Points: 134, Level: 1
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    7
    Points
    134
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    It works now with the 3.1.0 version of MyRemote HD and 2012 series TVs (from 6007 and up) with the latest firmware.

  5. #5
    New Member
    Points: 58, Level: 1
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 92
    Overall activity: 99.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Oviedo/spain
    Posts
    6
    Points
    58
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi, i am new in this forum.
    I have just downloaded the iOS App my remote App. I can do share contenta between my iPad And tv, control TV And access to tv guide.
    However, i dont Get to access to wifi smart screen from iOS (iPad). My tv has the last update(22/03/12).
    How can i install the wifi smart screen in my iPad? Could anybody help me?

    Thanks.

    Regards

  6. #6
    Diamond Member
    Points: 51,160, Level: 70
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 1,390
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,031
    Points
    51,160
    Level
    70
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    you have a 2010 TV... but WSS works only with 2012 TVs beginning of 6000 series.

    Toengel@Alex

  7. #7
    New Member
    Points: 58, Level: 1
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 92
    Overall activity: 99.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Oviedo/spain
    Posts
    6
    Points
    58
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks for your answer.
    Ibought my tv early 2011 And the model is 40pfl7605. Doesnt it work in this tv model? IF it doesnt work, Will there be a new release for this model?
    I hope so.

  8. #8
    Diamond Member
    Points: 51,160, Level: 70
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 1,390
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,031
    Points
    51,160
    Level
    70
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    one thread should be sufficient: http://www.supportforum.philips.com/...9571#post49571

    Toengel@Alex

  9. #9
    New Member
    Points: 1,367, Level: 10
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 183
    Overall activity: 12.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    italia
    Posts
    2
    Points
    1,367
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    hi I bought 2 philips TV for my house I would like to know if these 2 models surportarano this new feature WiFi SmartScreen here's my models

    philips 37PFL6606M/08

    philips 32PFL7695H/12

    thank you very much

  10. #10
    Bronze Member
    Points: 1,597, Level: 11
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 253
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    GR
    Posts
    41
    Points
    1,597
    Level
    11
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by franklin View Post
    hi I bought 2 philips TV for my house I would like to know if these 2 models surportarano this new feature WiFi SmartScreen here's my models

    philips 37PFL6606M/08

    philips 32PFL7695H/12

    thank you very much
    no it does not work with your TVs

  11. #11
    New Member
    Points: 1,367, Level: 10
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 183
    Overall activity: 12.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    italia
    Posts
    2
    Points
    1,367
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    even with update? will be enabled? thanks

  12. #12
    Diamond Member
    Points: 51,160, Level: 70
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 1,390
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,031
    Points
    51,160
    Level
    70
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    never.

    Toengel@Alex

  13. #13
    Bronze Member
    Points: 623, Level: 6
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 127
    Overall activity: 23.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    21
    Points
    623
    Level
    6
    Thanks
    4
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    0
    When will Wifi smart screen be available for android myremote app? I have 6007 model tv and all the manuals say that this can be used, only in my app it isn't an option.
    MyRemote version 3.26

  14. #14
    Bronze Member
    Points: 623, Level: 6
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 127
    Overall activity: 23.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    21
    Points
    623
    Level
    6
    Thanks
    4
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    0
    Thank you very much...

Similar Topics

  1. New Firmware release 1.11 for SA4RGA/12
    By jazzrock71 in forum Sound: GoGear SA4-series (2012)
    Replies: 15
    Last Post: 12-26-2012, 05:05 PM
  2. Release notes NP3900 VG5.59S
    By Philips - Remko in forum Sound: Streamium NP Series (NP3900|NP3700|NP3500|NP3300|NP2900)
    Replies: 0
    Last Post: 01-09-2012, 07:01 AM
  3. Release of 40PFL9606K
    By nils5371 in forum TV: Share Your Wish List and Insights
    Replies: 4
    Last Post: 12-05-2011, 06:09 AM
  4. Release date 40PFL9606?
    By ReneLCD in forum TV: Other
    Replies: 3
    Last Post: 10-25-2011, 09:50 AM
  5. How to find the latest release of the software for your TV.
    By Philips - Mark in forum TV: Software
    Replies: 0
    Last Post: 09-06-2011, 11:23 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •