Results 1 to 9 of 9

Topic: Net TV locked

  1. #1
    New Member
    Points: 175, Level: 2
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    Points
    175
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Net TV locked

    Hi,
    I have a 32PFL7665H/12 and NET-TV worked properly until a week ago.
    Starting Net Tv I now get during connecting a lock-symbol and navigation get impossible.
    What is the solution of this problem

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 50,412, Level: 69
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 738
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,972
    Points
    50,412
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    try to delete the NetTV memory...

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 175, Level: 2
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    Points
    175
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    How can I access this memory? As far as I know is deleting the TV-set the only way.




    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    try to delete the NetTV memory...

    Toengel@Alex

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 50,412, Level: 69
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 738
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,972
    Points
    50,412
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    TV-Setup, Network-Setup, Clear NetTV Memory...

    Toengel@Alex

  5. #5
    New Member
    Points: 175, Level: 2
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    Points
    175
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,
    Thanks, but it didn't work.I still get the Lock-symbol.
    N.Ootes

  6. #6
    Diamond Member
    Points: 50,412, Level: 69
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 738
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,972
    Points
    50,412
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    can you please post a photo?

    Toengel@Alex

  7. #7
    New Member
    Points: 175, Level: 2
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    Points
    175
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,
    Here is the photo, the Lock-symbol is below,right of the connection-bubblesClick image for larger version. 

Name:	100_4303.JPG 
Views:	150 
Size:	755.9 KB 
ID:	1511

  8. #8
    Diamond Member
    Points: 50,412, Level: 69
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 738
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,972
    Points
    50,412
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    this lock symbol only indicates that you have a secure connection to the server. So you problem is, that you cannot move the cursor? If yes, http://www.supportforum.philips.com/...-use-quot-page

    Toengel@Alex

  9. #9
    New Member
    Points: 175, Level: 2
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    Points
    175
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,
    The link worked, thanks.
    It's still a rather peculiar way to solve problems.
    greetings,
    N.Ootes

Similar Topics

  1. 42PFL3312/10 Locked Local Keyboard
    By Mijo in forum TV: User Interface
    Replies: 1
    Last Post: 01-08-2012, 07:54 PM
  2. DCM580 "CD locked in demonstration mode"
    By PaoloLeva in forum Sound: Other Apple Docking Solutions
    Replies: 3
    Last Post: 10-06-2011, 01:59 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •