Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 231, Level: 2
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 19
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Hoorn, the Netherlands
    Posts
    6
    Points
    231
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    "no video signal" screen

    I didn't thought a couple of tv's (42PFL7606H/12) would be so difficult!
    We have our tv's setup with WIFI adapters

    I have the following problem, after showing a random website with Net TV (for example http://www.klm.com)
    the screen goes blank after 10 minutes and goes back to the "no video signal" screen!

    Am I missing some preferences or is this normal behavior?
    I have tried it with and without updating, but I can not find the problem

    Thanks

  2. #2
    New Member
    Points: 519, Level: 5
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 5.0%
    Achievements:
    3 months registeredNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Vilnius
    Posts
    8
    Points
    519
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I've got the same error..."no video signal" even while watching TV, so you just switch a channel, and the message comes (the channel is showing ok).. don't know what it is. TV has last update.
    ALSO after the last update TV starts switching on whenever it "wants"... it can be at night, or when no one is home... Is any suggestion?

  3. #3
    New Member
    Points: 144, Level: 1
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Finland
    Posts
    9
    Points
    144
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Hi! You guys have Philips TV's so it is absolutely normal to have these kind of problems. Don't except to get any help from philips support.

Similar Topics

  1. HTB9550D - Problems with Video signal of the iPod dock
    By joybee in forum Sound: Immersive Sound (5.1 system)
    Replies: 4
    Last Post: 12-19-2012, 10:42 AM
  2. HDMI no video signal problem
    By RStopar in forum TV: Connectivity
    Replies: 5
    Last Post: 09-04-2012, 03:30 PM
  3. No video signal
    By getbackloretta in forum TV: Connectivity
    Replies: 1
    Last Post: 08-26-2012, 04:23 PM
  4. losing video signal
    By bvdbos in forum Blu-ray: BDP8000 Series
    Replies: 5
    Last Post: 06-16-2011, 11:38 AM
  5. Reset video-signal
    By Bikeman1972 in forum TV: Connectivity
    Replies: 5
    Last Post: 02-17-2011, 03:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •