Results 1 to 5 of 5
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 151, Level: 2
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Switzerland
    Posts
    2
    Points
    151
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Issue with TV 37PFL3403D

    Dear all,

    I have a 37PFL3403D TV with the following issue: the television does not switch on with the remote sometimes.

    I tried to update the firmware as per "Readme" file but it did not work. What should I do?

    Thanks in advance!

    jopezzo

  2. #2
    Moderator
    Points: 1,345, Level: 9
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1000 Experience Points1 year registered
    Philips - Rafe's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    86
    Points
    1,345
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    10
    Hi jopezzo,

    Sorry to see you're having problems with your television and remote control

    It may seem silly, but have you tried replacing the batteries in the remote control at any time?

    If not, please do try. When you are doing this, please reset the remote control by holding down the number 1 button on the controller whilst removing the first battery.

    Please do let me know how you get on

    ^Rafe


    Quote Originally Posted by jopezzo View Post
    Dear all,

    I have a 37PFL3403D TV with the following issue: the television does not switch on with the remote sometimes.

    I tried to update the firmware as per "Readme" file but it did not work. What should I do?

    Thanks in advance!

    jopezzo
    Forum Mod

  3. #3
    New Member
    Points: 151, Level: 2
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Switzerland
    Posts
    2
    Points
    151
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Rafe,

    Thanks for your answer. I tried the replacement of batteries, but that did not work. I would like to upgrade the firmware since it seems that it solves this issue, but I can't the firmware is not detected when I plug the USB drive containing the file.

    Thanks for your help.

    jopezzo.


    Quote Originally Posted by Philips - Rafe View Post
    Hi jopezzo,

    Sorry to see you're having problems with your television and remote control

    It may seem silly, but have you tried replacing the batteries in the remote control at any time?

    If not, please do try. When you are doing this, please reset the remote control by holding down the number 1 button on the controller whilst removing the first battery.

    Please do let me know how you get on

    ^Rafe

  4. #4
    Silver Member
    Points: 755, Level: 7
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 195
    Overall activity: 9.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    100
    Points
    755
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    2
    1. Download Update File here:
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...&slg=de&scy=CH

    2. Formate a USB drive with FAT32
    3. Put only the "aurorun.upg" file to the USB drive
    4. Start up TV and put the USB drive to the tv...update will start automatically

    if not:

    3. create a folder "upgrades" at the USB drive
    4. put the "autorun.upg" into this folder
    5. start up tv - put USB drive to tv - close opening windows
    6. go to tv menu -> software update -> local update -> select the file and press start (i think it's the red button, but it is discribted)

  5. #5
    Silver Member
    Points: 755, Level: 7
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 195
    Overall activity: 9.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    100
    Points
    755
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    2
    Oh....I forgot:

    Do you have the problems with remote contol only at start up from standby? If you start with local keyboard the problem is solved until next standby?

Similar Topics

  1. PTA507 Issue !!
    By Altenae in forum TV: 3D
    Replies: 13
    Last Post: 01-04-2013, 01:57 PM
  2. USB Issue
    By modemadfan in forum Sound: Other Models
    Replies: 0
    Last Post: 09-09-2012, 11:54 AM
  3. DLNA issue
    By vgerwen in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 4
    Last Post: 08-14-2012, 10:30 PM
  4. New issue on my 47pfl4606h/12 please help
    By cloudstr in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 2
    Last Post: 01-11-2012, 01:03 PM
  5. Need some help with a Net TV/Netflix issue.
    By ZombieKillerXXX in forum TV: User Interface
    Replies: 1
    Last Post: 12-12-2011, 02:38 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •