Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast
Results 211 to 225 of 235
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #211
    Silver Member
    Points: 3,091, Level: 16
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!1 year registered

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Cluj, Romania
    Posts
    122
    Points
    3,091
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    3
    Hi. There is an option to manually install firmware. If you want to downgrade the firmware will not install automatically. You havo to go to settings, firmware update and install it from there.

    The firmware should be placed on the root of a USB flash drive formatted fat 32.

    I hope it helps.

  2. #212
    Bronze Member
    Points: 92, Level: 1
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 58
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    7 days registeredNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    13
    Points
    92
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Two examples of the errorous PNM of my 1800 Euro pfl8007, just because Philips says that the PNM behavior is correct:

    https://www.youtube.com/watch?v=kKVeKjXESvw

    and

    https://www.youtube.com/watch?v=YrbE...o&feature=plcp

    I took those examples, because the issue is seen very good here. In real live, it is not the logos and info bars that really matter, these issues are seen in normal pictures.

    Police officer slowly walks in front of those typical blinds (jalousie) and his head gets one with this blind, showing some kind of wave pattern. Or a ski jumper in front of the forrest who becomes some kind of fluid because of PNM

    The issue is, that this faulty pictures are caused by PNM and these things are visible in any fast moving picture. This is annoying and you're not right when you say, that other maufactureres are not performing better. In fact they do. PNM causes really annoying errors under some circumstances. You are right that performance of PNM depends on the quality of the signal but the errors are seen even when watching Bluray. Just watch the big fight in the beginning of Lord of the Rings. You can even follow the quick fighting scenes because PNM is killing the picture. And it's the 400, 600, 800, 1200 Hertz you are very proud of in your ads. These marketing Mhz amaunt is called PNM. And this is absolutely not working correctly. In fact they are not usable at all.
    Last edited by tvkc; 12-10-2012 at 08:24 AM.

  3. #213
    New Member
    Points: 63, Level: 1
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    7 days registeredNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    netherlands
    Posts
    3
    Points
    63
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Unhappy

    Quote Originally Posted by majorusa View Post
    Hi. There is an option to manually install firmware. If you want to downgrade the firmware will not install automatically. You havo to go to settings, firmware update and install it from there.

    The firmware should be placed on the root of a USB flash drive formatted fat 32.

    I hope it helps.
    That is not possible any more, tv is dead, no menu, nothing.

  4. #214
    Silver Member
    Points: 3,091, Level: 16
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!1 year registered

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Cluj, Romania
    Posts
    122
    Points
    3,091
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    3
    Sorry to hear this.

    On another note after JuAn reply concerning the HDNM PNM bug I made my peace with this TV. The HDNM is off, I adapted at the 50HZ or 24p movies and I also discovered that I cannot watch 3D movies with HDNM on due to flicked but also dizziness. So is better with the HDNM off.

    I truly hope that now the HDNM out of the way, Philips to fix the other very annoying bugs.

  5. #215
    Silver Member
    Points: 1,388, Level: 10
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Earth
    Posts
    176
    Points
    1,388
    Level
    10
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Rep Power
    2
    Quote Originally Posted by majorusa View Post
    The HDNM is off, I adapted at the 50HZ or 24p movies and I also discovered that I cannot watch 3D movies with HDNM on due to flicked but also dizziness. So is better with the HDNM off.

    I truly hope that now the HDNM out of the way, Philips to fix the other very annoying bugs.
    I advise you to do as mrb1972 discovered : game mode.
    In 3D, even with HDNM off, there are still same problems.
    But not in Game mode, this is the reason why I'll probably keep that TV for a couple of years.

  6. #216
    Silver Member
    Points: 591, Level: 6
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 159
    Overall activity: 30.0%
    Achievements:
    3 months registeredNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    102
    Points
    591
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    2
    Quote Originally Posted by Manuj View Post
    I advise you to do as mrb1972 discovered : game mode.
    In 3D, even with HDNM off, there are still same problems.
    But not in Game mode, this is the reason why I'll probably keep that TV for a couple of years.
    I found game mode in 3D very jerky, I need hdnm=min in 3D mode, I tried game mode with 2D which fixed a strange intermittent stutter I was getting but that could still be my sky hd box causing that.

  7. #217
    Silver Member
    Points: 3,091, Level: 16
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!1 year registered

    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Cluj, Romania
    Posts
    122
    Points
    3,091
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    3
    I keep the HDNM off and PP on. It is the best result.

  8. #218
    New Member
    Points: 37, Level: 1
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 13
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    7 days registeredNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    1
    Points
    37
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi

    Can anyone with a 46PFL9707 comment on what its like with motion ?

    Thanks in advance

  9. #219
    Bronze Member
    Points: 1,489, Level: 10
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    SANTANDER
    Posts
    36
    Points
    1,489
    Level
    10
    Thanks
    14
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I see that Philips does not face problems regarding the image of our 6000 series tv. philips bravo congratulations, a company very committed to its users and a delicious attention. first and last tv man purchase of this brand. 1000 euros to repeat worthless this tv in price / performance.

  10. #220
    Bronze Member
    Points: 608, Level: 6
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 142
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registeredNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    wiltshire
    Posts
    49
    Points
    608
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Is anyone from Philips reading this?

    I sent benedickte a private message, no response. I posted on this forum to remind her, no response.

    I have the following faults.

    Dirty screen effect/vertical banding.
    Hdnm fault/bug.
    Remote non responsive a lot.
    Tv switches off randomly when using dlna or smart TV.
    Audio dropping out through amp occasionally.

    Anyone at Philips care to respond?

    anyone..........?

    I don't care if its the janitor or the tea boy, just answer.

  11. #221
    New Member
    Points: 165, Level: 2
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    3
    Points
    165
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi, I've just started to experience some problem with the record funktion on the tv. "PFL6877t" with this firmware. When I start a playback on a recorded file it suddenly freezes and the tv restarts itself, and sometimes the sound disappeares but the image is still playing. I've got a seagate 500gb disk that is brand new, note that i've got 145min of recorded programs on the disk, I did use the pause funktion on a movie and played the whole film with 20min delay on the tv and after that the problem started.

    //Lars

  12. #222
    Bronze Member
    Points: 1,202, Level: 9
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 148
    Overall activity: 12.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    22
    Points
    1,202
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Same thing

    Quote Originally Posted by Quanzo87 View Post
    Hi, I've just started to experience some problem with the record funktion on the tv. "PFL6877t" with this firmware. When I start a playback on a recorded file it suddenly freezes and the tv restarts itself, and sometimes the sound disappeares but the image is still playing. I've got a seagate 500gb disk that is brand new, note that i've got 145min of recorded programs on the disk, I did use the pause funktion on a movie and played the whole film with 20min delay on the tv and after that the problem started.

    //Lars
    Hello Lars,

    I have the same problem on the 55pfl8007, complete reset after app an hour when recording with an external harddisk (also 500gb),

  13. #223
    New Member
    Points: 100, Level: 1
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    7 days registeredNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    France
    Posts
    9
    Points
    100
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    We are experiencing a new problem.... We have disabled quick start function to get rid of the Ambilight bug (while TV is in stand-by) and since that Hdnm is on at each start of the TV even if disabled in the Pixel Precise menu !!! we need to enable and the disable it to get back to our settings. anyone with same issue ?

  14. #224
    Bronze Member
    Points: 1,064, Level: 8
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    47
    Points
    1,064
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by crocowood View Post
    Hi,

    We are experiencing a new problem.... We have disabled quick start function to get rid of the Ambilight bug (while TV is in stand-by) and since that Hdnm is on at each start of the TV even if disabled in the Pixel Precise menu !!! we need to enable and the disable it to get back to our settings. anyone with same issue ?
    there is a cure for this, disable HDNM and enable Clear LCD. this configuration works for me, it was so annoying to go into this slidshow menu and disable it every time i switch TV on.

  15. #225
    New Member
    Points: 100, Level: 1
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    7 days registeredNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    France
    Posts
    9
    Points
    100
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by aise View Post
    there is a cure for this, disable HDNM and enable Clear LCD. this configuration works for me, it was so annoying to go into this slidshow menu and disable it every time i switch TV on.
    thanks for the quick fix.... will try it immediately !

Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast

Similar Topics

  1. Experience thread - FW v2.xx - for 3xx7 series - 2012
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 51
    Last Post: Yesterday, 11:13 AM
  2. Your experiences with FW v 150.48.9 for 6, 7, 8 and 9xx7 series (2012 models)
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 99
    Last Post: 10-30-2012, 09:20 PM
  3. Your experiences with FW v2.0x for3xx7 series (2012 models)
    By Philips - Thomas in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 12
    Last Post: 08-24-2012, 02:04 PM
  4. Your experiences with FW v0.90.0 for 4xx7 and 5xx7 series (2012 models)
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 33
    Last Post: 08-21-2012, 02:31 PM
  5. Your experiences with FW v0.87.0 for 4xx7 and 5xx7 series (2012 models)
    By Philips - Thomas in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 34
    Last Post: 07-02-2012, 08:30 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •