Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 235
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #46
    Silver Member
    Points: 591, Level: 6
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 159
    Overall activity: 30.0%
    Achievements:
    3 months registeredNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    102
    Points
    591
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    2
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    just also touch the OK button. However, the models 6877, 6777 and 6887 have currently a bug and it's not working. The pointer also only works unter SmartTV and OpenInternet-App

    Toengel@Alex
    What about the 6007?

  2. #47
    Diamond Member
    Points: 51,590, Level: 70
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 960
    Overall activity: 57.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,039
    Points
    51,590
    Level
    70
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    it only works if your TV was delivered with the two-sided remote contro - that's not the case for 6007.

    Toengel@Alex

  3. #48
    Bronze Member
    Points: 747, Level: 6
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    France
    Posts
    15
    Points
    747
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    here is something I noticed on 150.48.13 FW whereas it was not there on previous one. (I can't say that it was first seen on 150.48.13, but for sure it was not there in the past)
    If you play a 3D mkv file through the USB drive, you cannot see it in 2D.
    If you select 2D, you have two images side by side whereas in the past, you had only one full screen image and so you had the choice to watch in 2D or 3D. Now it's only 3D.

    Can this be solved in next FW?

    (46pfl8007k)
    Last edited by pizzacats; 11-07-2012 at 08:46 AM.

  4. #49
    Silver Member
    Points: 1,388, Level: 10
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Earth
    Posts
    176
    Points
    1,388
    Level
    10
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Rep Power
    2
    Please, people who care to test the HDNM issue, Trying again. Could anyone confimr this is functional ?

    Here is a new set of files (same 4 videos + 5th)
    Some moving objects behind static lines and contrary.
    I made them myself as you will understand .

    Can you post if you think your "HD Natural Motion and unique processing formula" gets you "unprecedented motion sharpness" ?
    Can you tell what TV model you have, it may be that pfl6007 are worse. Sic!

    I may post on youtube the outcome I get on my TV. But later on as I invested much time already.

    Is there anyone at Philips to communicate further on the HDNM issue ? Some facts and timeframe for a correction ?
    This is a 13-week item by the way for new readers.
    Last edited by Manuj; 11-06-2012 at 09:00 PM. Reason: New set of files.

  5. #50
    Silver Member
    Points: 1,732, Level: 11
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 118
    Overall activity: 21.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Rotterdam
    Posts
    73
    Points
    1,732
    Level
    11
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    hi friends,

    can somebody upload the FW v 150.48.9 for me.
    thnx for the time

    stefano

  6. #51
    Bronze Member
    Points: 307, Level: 3
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 99.0%
    Achievements:
    3 months registeredOverdrive250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Barcelona
    Posts
    16
    Points
    307
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Still waiting for Dts sound support. If not, how can we watch 3d movies?
    A solution is needed.
    Thanks in advance.
    Jordi

  7. #52
    Silver Member
    Points: 1,388, Level: 10
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Earth
    Posts
    176
    Points
    1,388
    Level
    10
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Rep Power
    2
    Quote Originally Posted by jgiraltr View Post
    Still waiting for Dts sound support. If not, how can we watch 3d movies?
    A solution is needed.
    Thanks in advance.
    Jordi
    DTS audio is not related to 3D, well, as far as I know.
    I have only a few 3D animated movies for kids and they play on embedded player.

    But embedded Philips player is not as best as an external (such as a tablet or PC with XBMC). It is subject to stuttering when streaming via DLNA. But, apart from DTS, Philips player does the job.

  8. #53
    New Member
    Points: 279, Level: 3
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    5
    Points
    279
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Changelog:

    QF1EU-0.150.48.13 (Date published: 2012-10-30)
    ∑ WiFi Smart screen Ziggo stream crash are solved.
    ∑ DLNA server lost are solved.
    ∑ No Videotext in combination with HbbTV are solved.
    ∑ Availability of Headweb app for the Nordics.
    Hi - Ive tried the Headweb app yesterday on my 47PFL6877T/12. Preview of move = OK - When paid rent (39 NOK) Ive got the errormsg : Kommunikasjonsfeil med server (error in contact with server).


  9. #54
    Silver Member
    Points: 946, Level: 7
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    New Achievement!500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Paris/France
    Posts
    56
    Points
    946
    Level
    7
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    2
    So disappointed... I just bought this tv, I've upgraded to the last firmware and the tv is worth than before... Never seen that before... Philips... Take care of your e-reputation...

    I have the sound issue... With a French Internet box with tv in.

  10. #55
    Bronze Member
    Points: 2,390, Level: 13
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    26
    Points
    2,390
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Htep View Post
    .... I've upgraded to the last firmware and the tv is worth than before...I have the sound issue... With a French Internet box with tv in.
    Please don't let other readers guess: which model you have?, what is worse than before (be specific)?, what sound issue?, what internet box?, etc., etc. If you have issues, give all details, otherwise others (or Philips) are not able to help.

    Rgrds, WD85

  11. #56
    Silver Member
    Points: 946, Level: 7
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    New Achievement!500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Paris/France
    Posts
    56
    Points
    946
    Level
    7
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    2
    Quote Originally Posted by Watchdog85 View Post
    Please don't let other readers guess: which model you have?, what is worse than before (be specific)?, what sound issue?, what internet box?, etc., etc. If you have issues, give all details, otherwise others (or Philips) are not able to help.

    Rgrds, WD85
    Sorry, it was just a lament post according to all the feedback, I opened a case with philips on the sound issue.

    So I've a recent 47PFL6907 and I now have peaks sound (like a mini tazer). The Box is an Orange Livebox (HD)

  12. #57
    Bronze Member
    Points: 2,390, Level: 13
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    26
    Points
    2,390
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Htep,

    Tnx for the info. Still some questions:
    - Did you, after the upgrade, perform a cold start (unplug mains cord for a few minutes)?
    - Is the Orange STB up to date (SW)?
    - Does this happen all the time, or only during switching (HD) channels (as I saw some reports on that).
    - Did you notice this before? If not, which SW was at that time in the TV?

    Grt, WD85

  13. #58
    Silver Member
    Points: 1,388, Level: 10
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Earth
    Posts
    176
    Points
    1,388
    Level
    10
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Rep Power
    2
    Quote Originally Posted by Htep View Post
    Sorry, it was just a lament post according to all the feedback, I opened a case with philips on the sound issue.

    So I've a recent 47PFL6907 and I now have peaks sound (like a mini tazer). The Box is an Orange Livebox (HD)
    You shouldn't excuse to anyone. Your TV set was already in your profile (I had seen that), and the sound issue was already reported several times and put into video. It is good to have people telling they have same issue & disappointment.

    What would be useful would be to have a way to dump all TV settings in a readable file.
    This would always help everyone (Philips and forum users).

  14. #59
    Silver Member
    Points: 1,388, Level: 10
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Earth
    Posts
    176
    Points
    1,388
    Level
    10
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Rep Power
    2
    Cross post as the HDNM thread is in another section

    Former test videos were reported as not sharp enough (XVid codec, 1 pass).
    Here is the link for file called V9, using x264 encoder
    Frame by frame output in Virtualdub looks razor sharp.

    Benedickte wrote to me that developpers were always interested to get more movies to nail down problems. That helps getting progress.
    Anyone willing to download and test some 1080p trailers ?
    I'm sure we'll get a free panel for all the good beta testing we do !

  15. #60
    Bronze Member
    Points: 916, Level: 7
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!Tagger Second Class500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    34
    Points
    916
    Level
    7
    Thanks
    16
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Rep Power
    0
    Untill last evening I didn't manually update my 46PFL8007 to 150.48.13 yet because of the negative comments about this combination. Now, the TV finally notified me that new SW was available so I decided to have a go with it anyway.

    As mentioned earlier in this thread; it's clear that menu's/SmartTV section work smoother, faster and seem less buggy which is nice. However, I also noticed a fair drop back in image quality (artifacts mostly). I was happy with the image quality as it was in earlier SW version, and since this is the most important aspect on the TV I'm going to downgrade it tonight.

    Philips,

    It's clear that most people that have complaints about image quality own a 6000-series TV. However, if the SW thus is being optimized for those TV's, obviously, should that not affect models that run the same SW and worked fine before. I would think that instead, it would be better to make more model-specific software releases. E.g. for 46PFL8007 that would mean image handling parts from 133.5.0 and the menu's/SmartTV from 150.48.13.

    Oh, another problem with 150.48.13 in my case was that the remote's qwerty-side didnít work anymore. (I rebooted the TV (and took powerplug out) and re-paired the remote with no result. In a final Ďdesperate attemptí ;-) to get the qwerty keys going again I took out the batteries of the remote and put them back in. That solved the problem.)

    I have good hopes that Philips will resolve all the SW troubles, since it is clear by now there is a problem, and from what we probably all have read, it can be solved for the best part by some service menu changes. A matter of time Iíd say.

    In the meanwhile can anyone send me a link to SW 133.5.0?!

    Thanks!
    Last edited by DadGommit; 11-07-2012 at 11:39 AM.

Page 4 of 16 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast

Similar Topics

  1. Experience thread - FW v2.xx - for 3xx7 series - 2012
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 51
    Last Post: Today, 11:13 AM
  2. Your experiences with FW v 150.48.9 for 6, 7, 8 and 9xx7 series (2012 models)
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 99
    Last Post: 10-30-2012, 09:20 PM
  3. Your experiences with FW v2.0x for3xx7 series (2012 models)
    By Philips - Thomas in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 12
    Last Post: 08-24-2012, 02:04 PM
  4. Your experiences with FW v0.90.0 for 4xx7 and 5xx7 series (2012 models)
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 33
    Last Post: 08-21-2012, 02:31 PM
  5. Your experiences with FW v0.87.0 for 4xx7 and 5xx7 series (2012 models)
    By Philips - Thomas in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 34
    Last Post: 07-02-2012, 08:30 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •