Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 235
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #76
    New Member
    Points: 115, Level: 1
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    France
    Posts
    1
    Points
    115
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Since the update, my ambilight backlights illuminate when my TV is in standby.
    I'll try to take a photo if you need to see the problem...
    I have also the problem of ghost drives after power on the TV.
    This is very annoying...
    Can we have a date for fixing it ?

    I have another problem with network DLNA player but I think it's come from my ISP router...

  2. #77
    Bronze Member
    Points: 1,442, Level: 10
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 108
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points
    LbL!'s Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    28
    Points
    1,442
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Tv-Guide (from the Air) doesn't any longer care about the Favorites channels one has installed, instead it shows all available channels ...

    Before this version, or perhaps even before previous version (I updated the two last versions so close to each other, that I didn't have time to check then), Tv-Guide only showed the Favorites channels.

    I'm on a 47pfl6067T/12.

    And I also get the Crackling Sound when changing to my Xtreamer MK1 at HDMI.

  3. #78
    Silver Member
    Points: 1,732, Level: 11
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 118
    Overall activity: 21.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Rotterdam
    Posts
    73
    Points
    1,732
    Level
    11
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Same here, with my 46PFL9707
    When change to Sony PS3 on HDMI give some Crackling Sound, !!

  4. #79
    Bronze Member
    Points: 1,489, Level: 10
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    SANTANDER
    Posts
    36
    Points
    1,489
    Level
    10
    Thanks
    14
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Any news about the blur on models HDNM 6007h?

  5. #80
    Silver Member
    Points: 946, Level: 7
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    New Achievement!500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Paris/France
    Posts
    56
    Points
    946
    Level
    7
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    2
    Hello all,

    I confirm that with the 133.005.000 there is no the crackling sound issue when switching on a dolby digital channel.

  6. #81
    Silver Member
    Points: 1,388, Level: 10
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Earth
    Posts
    176
    Points
    1,388
    Level
    10
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Rep Power
    3
    Quote Originally Posted by james87 View Post
    Any news about the blur on models HDNM 6007h?
    Well, this guy is under arrest for what he told at 00:52.

    More seriously, all this stuff is said to be back to development guys so we just have to wait for the 15th week...
    Let's give them a last chance to be Pro.
    Keep posting comments in online user reviews/comments.

  7. #82
    New Member
    Points: 279, Level: 3
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    5
    Points
    279
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Looks like the FW upgrade does have a serious problem. 47PFL6877T requires a hard reset for beeing able to recive signal from the remote.

    This is serious LOW Wife Acceptance Factor ... and with the rather stiff price is a bit annoying having her make a mess everytime we have to Unplug the power cable to reset the TV.

    47PFL6877T with Canal Digital Force CAM.

  8. #83
    New Member
    Points: 299, Level: 3
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    2
    Points
    299
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I am as well having problems with the remote for my 42PFL6877T, the TV stops taking commands from the remote;
    - Sometimes its impossible to start the TV from the remote, yanking the batteries fixes the issue occasionally or sometimes on/off button on TV works and sometimes the only solution is to unplug the TV.
    - And last night it couldn't even turn the TV off from neither the remote nor on/off at the back, only solution was to pull the plug and then switch it off when it had restarted (the TV starts up when you plug it in). Funny enough the red led on the TV indicates that it receives signals from the remote. I even managed to pair the remote with the TV pressing the blue and red buttons simultaneously (the TV responded pairing successful) but it was still not possible to turn the TV off.

    Random device detected bug still present!!!!!
    And this is one annoying as hell, I power up everything (Samsung HD sat box, receiver and TV) and set my receiver to watch the sat box for some TV for the children after preschool the kids start to watch some cartoon and I go to start fixing
    dinner for my kids only to get called back about a minute later, DADDY there something wrong with the picture! and then the TV have "found" the receiver again which brings up the annoying menu for select/name the “new found” device. The funny thing is that I only have the receiver connected to my TV nothing else.

    A suggestion for the dev.team might be to give us the possibility to switch off this “search for new devices” in some settings menu and instead just start with the last used source (or possibility to select default input device).

    And while i'm ranting about annoyances, when watching a film this weekend the TV suddenly decided to ask me if it should turn it self off giving me about a minute to find the remote, luckily the TV responded to the remote so the break in the movie wasn't too long........(hopefully just a setting I haven't turned off yet).

    I’m on the latest firmware (pulled the plug when update ready) even did an factory reset after the update to start from scratch.

  9. #84
    Bronze Member
    Points: 916, Level: 7
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!Tagger Second Class500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    34
    Points
    916
    Level
    7
    Thanks
    16
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Rep Power
    0
    46PFL8007.

    When playing MP3's (stereo music) with built-in player it outputs these to the Optical Out in 5.1. Personally I would prefer this being stereo, as I don't like the best part of the sound coming out of my center speaker when listening to music (without video). I wonder if it's just me or if (perhaps many) other people share this idea.

  10. #85
    Bronze Member
    Points: 1,442, Level: 10
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 108
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points
    LbL!'s Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    28
    Points
    1,442
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    .


    Quote Originally Posted by SirClayman View Post
    And while i'm ranting about annoyances, when watching a film this weekend the TV suddenly decided to ask me if it should turn it self off giving me about a minute to find the remote, luckily the TV responded to the remote so the break in the movie wasn't too long........(hopefully just a setting I haven't turned off yet).

    Yes, of course it's a setting, that is set at 4h default - it helps save energy for those that hasn't touched the Remote for x # of hours = fallen asleep...

    Mine is set at 30min., since I mostly get boooored, and falls asleep, and with this function I don't have to find the SO COMPLICATED TO FIND Sleep-Timer, that I always used on my old Sony Tv, and that was just two remote button pushes away, but here on Philips it's like 5-6-7 buttons to press before one has set the Sleep-Timer ...


    .

  11. #86
    New Member
    Points: 139, Level: 1
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    paris
    Posts
    4
    Points
    139
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    you have a date for the next update

  12. #87
    Silver Member
    Points: 1,388, Level: 10
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Earth
    Posts
    176
    Points
    1,388
    Level
    10
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Rep Power
    3
    Quote Originally Posted by laurent 19 View Post
    you have a date for the next update
    If only they had something to fix !
    You'll get used to that noise, no big deal, you paid already.

    I imagine they get ready for CES 2013 rather than spend too much time on those open issues. Last two releases did not solve main issues, they mainly added new features that had been announced previously, and that serves their one customer : Marketing department.

    Who really cares about that forum ? Who really cares about Hdnm, crackling noise, HDD issues, unplugging, false detection, remote,... ?
    All these so-called online reviews, blogs, keep telling that TVs are ok. No problem finally.
    And if we get mad again, I'm sure Juan will turn up telling us that they do care for our items, but this is much work.

    We don't even know what's prioritized, or even confirmed.

  13. #88
    New Member
    Points: 115, Level: 1
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    2
    Points
    115
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Manuj View Post
    If only they had something to fix !
    You'll get used to that noise, no big deal, you paid already.

    I imagine they get ready for CES 2013 rather than spend too much time on those open issues. Last two releases did not solve main issues, they mainly added new features that had been announced previously, and that serves their one customer : Marketing department.

    Who really cares about that forum ? Who really cares about Hdnm, crackling noise, HDD issues, unplugging, false detection, remote,... ?
    All these so-called online reviews, blogs, keep telling that TVs are ok. No problem finally.
    And if we get mad again, I'm sure Juan will turn up telling us that they do care for our items, but this is much work.

    We don't even know what's prioritized, or even confirmed.
    sorry to say i must agree.
    i WAS a potential customer for a 2012 model and kept an eye on this thread.
    sorry philips, this just won't do....you lost me.

  14. #89
    New Member
    Points: 136, Level: 1
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    3
    Points
    136
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0


    42pfl6007/k12: Let's make things better, Sense and simplicity?!



    Same and more problems here. This television should not be sold this way. Every update seems to add another new problem.

    Some problems:
    • Flickering/watering effect on fast (horizontal) moving objects (especially with 3d on)
    • Remote control is very slow not responsive at all. Have to unplug the power.
    • TV not recovering from stand by mode (in all modes)
    • Youtube app cannot handle 1080p movies and starts to falter
    • Long Youtube movies in HD mode (>75 minutes) don't play at all
    • TV crashes on Youtube while automatically trying playing next movie
    • Menu animations very slow and too ambitious for current hardware specifications (please enable option to disable effects)
    • NetTV function login sometimes unsuccessful at first time
    • NetTV screen slow because of frames using the Internet. Disable these ads (and TV preview too?) to make space for more app icons!!!!! Didn't pay for those game ads. Its a TV, not a game computer.
    • Make apps (shortcuts) available offline, not online (imagine the Philips (partner) site being offline, you have no SmartTV).
    • Web browser is useless (slow, zoom in, zoom out). Opera is usually OK, but maybe you should try chrome or chromium.
    • DLNA player stops half way the movie or starts to falter
    • TV does not support AAC codec, 5.1 etc. So every time I have to convert audio to MP3 or AC3.
    • TV does not support MKV subtitels or multiple audio languages???



    To sum up all problems... slow, unresponsive, unstable and not so smart at all! My mobile outperforms this TV.

    My advise is to hire some other manager and new ("Smart thinking") programmers.

    To be continued...

    Denny Lenselink.
    Netherlands.

  15. #90
    New Member
    Points: 217, Level: 2
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Mendoza, Argentina
    Posts
    3
    Points
    217
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I'm from Argentina, I buy 32PFL5007G/77
    I have problems with this firmware.
    -Slow menu navigation.
    -Slow channel switching
    -Dont have dts sound support.
    -DNLA without subtitles

    Using xbmc because I can not use the TV features that promise. My intention was to stop using a media center and just use the TV, now I have two devices that do the same, a halfway tv and media center with full functionality.

    Greetings
    Carlos A. Garcia

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast

Similar Topics

  1. Experience thread - FW v2.xx - for 3xx7 series - 2012
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 52
    Last Post: 10-12-2014, 08:56 PM
  2. Your experiences with FW v 150.48.9 for 6, 7, 8 and 9xx7 series (2012 models)
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 99
    Last Post: 10-30-2012, 09:20 PM
  3. Your experiences with FW v2.0x for3xx7 series (2012 models)
    By Philips - Thomas in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 12
    Last Post: 08-24-2012, 02:04 PM
  4. Your experiences with FW v0.90.0 for 4xx7 and 5xx7 series (2012 models)
    By Philips - Benedickte in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 33
    Last Post: 08-21-2012, 02:31 PM
  5. Your experiences with FW v0.87.0 for 4xx7 and 5xx7 series (2012 models)
    By Philips - Thomas in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 34
    Last Post: 07-02-2012, 08:30 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •