Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37

Hybrid View

  1. #1
    Bronze Member
    Points: 2,076, Level: 12
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 74
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!
    Mario's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Berlin-City
    Posts
    23
    Points
    2,076
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question EPG doesn't work in some countries (please post your know-how)

    Hi there,

    please post here if you have problems with EPG in your country and describe briefly what exactly doesn't work (e.g. wrong clock issue) and extend the list below. You ought to add also your TV model or firmware version information and of course solutions if you have any.

    - Greece: doesn't work or wrong clock, 2010
    - Turkey: wrong clock, 2010
    - Russia: doesn't work at all, 2009
    - ...
    - ...

  2. #2
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    640
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    4
    Greece: The EPG guide (DVB-T) does not work at all. There is information about the current/next show of the current DVB-T channel only. But the guide (daily/weekly) is absent. EPG through IP is totally absent.
    If I install the channels using a different country (like Germany or Spain), the EPG guide from DVB-T works, but the clock is wrong (I think 3 hours behind).

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 1,688, Level: 11
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    44
    Points
    1,688
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    In Russia this is more interesting.
    DVB-C is disabled by Philips for Russia and i was forced to switch regional settings to Gremany.
    I don't understand why regional settings should interact with DVB-C\T or any other tuning capabilities. If there is no channels then tuner will simply not find it! Why Philips not allows me to search the channels?
    In addition the search process is very time consuming, and disabling search capability therefore can not be done for "user satisfaction and improvement".
    Even with german regional settings EPG does not work, even the current/next info isn't shown.

  4. #4
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    640
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    4
    I think that Philips should make an official statement about which countries are supported regarding EPG.
    I think most of Europe is not supported, and only selected (and few) countries are supported. Customers deserve to know BEFORE they buy the TV sets made by Philips. Not to discover that the TV has such an important problem AFTER they have paid their nice 2.500 euros for a TV that is not functional...

  5. #5
    Silver Member
    Points: 2,112, Level: 12
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    85
    Points
    2,112
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Additionally panel type for 2009 modells should be added, it makes difference, if Display Now/Next after channel switch works or doesn't.

    But I think a list of supported countries wouldn't help.
    Main problems IMHO related to suported Character sets and mixed or empty network provider lists.

  6. #6
    New Member
    Points: 1,435, Level: 10
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Points
    1,435
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Same problem here.
    32PFL9604 2009 model Greece.
    Everyone with other brands is happily enjoying this functionality.
    Obviously philips doesn't seem to care about small market sector customers.
    Very embarrassing if you ask me.
    Will be contacting Philips support today to complain...

  7. #7
    New Member
    Points: 1,428, Level: 10
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 122
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1
    Points
    1,428
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Croatia, no EPG at all. Model 42PHL5405H.
    I have cahanged a country into France and than I had only now/next epg info.
    When I saw some post on the net I have changed country into Germany, the problem is solved (I hope so), i have full EPG and no problem with clock because Croatia is in same time zone as Germany!

  8. #8
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    624
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    In Italy it works perfectly on the main channels.

    regards

  9. #9
    Silver Member
    Points: 1,951, Level: 12
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 199
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Italy / FVG
    Posts
    101
    Points
    1,951
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Nettle View Post
    In Italy it works perfectly on the main channels.

    regards
    Are you sure?
    In Italy (Friuli) EPG works via Internet only. If I try to update EPG info via DVB-T, no main channel is found!

  10. #10
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    624
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by pistoiaa View Post
    Are you sure?
    In Italy (Friuli) EPG works via Internet only. If I try to update EPG info via DVB-T, no main channel is found!
    I have to verify if it works normally or with the TV connected via LAN with the router. Every time that I've consulted it I was not aware if the router was switched on or not.

    I've not verified it till now. I'll keep you informed tomorrow.

    regards

    regards

  11. #11
    New Member
    Points: 1,475, Level: 10
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    France
    Posts
    6
    Points
    1,475
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello,

    EPG does not work in France. You only get now and next info. As I am living next to Germany, I tried settings for Germany. EPG works, but some French channels are missing.

    IP-EPG (tvtv) is working also in France, no problem here.

    But did you notice: In tvtv, sometimes, even when language is set to French or German, just the date (on the right top) is written in English. And in all descriptions, you find a Dutch "met:" at the beginning, followed by "avec:" (French) or "mit:" (German).

    Newest firmware 140.027 is installed.

  12. #12
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    640
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    4
    So, far the working countries are:

    Germany
    Italy
    France

    It does not work on:

    Greece
    Russia
    Turkey
    Croatia

    And PHILIPS is so silent on the matter... Do you think they care?

  13. #13
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    640
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    4
    I don't know, I took the report from user Nettle. If it is not working, then the list is:

    DVB-T EPG working:
    Germany
    France

    DVB-T EPG NOT working:
    Greece
    Russia
    Turkey
    Croatia
    Italy

  14. #14
    Diamond Member
    Points: 50,572, Level: 69
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 578
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,985
    Points
    50,572
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 171 Times in 153 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    also the link to switch directly from the IP-EPG-entry to the channel ("Jetzt ansehen") is sometimes in a different language...

    Toengel@Alex

  15. #15
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    640
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    4
    DVB-T EPG working:
    Germany

    DVB-T EPG NOT working:
    Greece
    Russia
    Turkey
    Croatia
    France

    Under investigation:
    Italy

    So, only Germany (& Spain) are working?

Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •