Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    Bronze Member
    Points: 2,064, Level: 12
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    NL
    Posts
    24
    Points
    2,064
    Level
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    WiFi configuration in endless loop

    I've tried to configure my network:

    Start smart tv
    tell 'enable'
    manually entering my network name (as it is a hidden SSID of my network)
    refresh... and then I end in a endless loop...

    Switching tv off and on seems to be the only way to break this loop.

    Guess the refresh causes the menu to go into some state it should not go into, due to the hidden network.

    40pfl8007

  2. #2
    Moderator
    Points: 963, Level: 8
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 187
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!
    Philips - Marco's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    101
    Points
    963
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by will View Post
    I've tried to configure my network:

    Start smart tv
    tell 'enable'
    manually entering my network name (as it is a hidden SSID of my network)
    refresh... and then I end in a endless loop...

    Switching tv off and on seems to be the only way to break this loop.

    Guess the refresh causes the menu to go into some state it should not go into, due to the hidden network.

    40pfl8007
    Hi Will,

    Unfortunately the hidden SSID network is not supported, in order to have a more secure connection you can use an encrypted Wifi network.

    Regards,
    Marco
    Forum Mod

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 2,064, Level: 12
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    NL
    Posts
    24
    Points
    2,064
    Level
    12
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Marco View Post
    Hi Will,

    Unfortunately the hidden SSID network is not supported, in order to have a more secure connection you can use an encrypted Wifi network.

    Regards,
    Marco
    Uhm... well... after a bit of trying it works just fine now.

    Hidden SSIDs are quite common... bit strange that it not 'officially' supported (and even stranger that the software offers 'manual entry' exactly for that purpose...).

    Maybe just fix the bug that you get after you click on 'refresh'? Doesn't seem to be related anyway.

Similar Topics

  1. Stuck in service scan loop
    By Colin in forum TV: Software 2009 models (and older)
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-2012, 10:24 AM
  2. NP 3500 - Problems with configuration via PC
    By mperathoner in forum Sound: Streamium NP Series (NP3900|NP3700|NP3500|NP3300|NP2900)
    Replies: 5
    Last Post: 02-26-2012, 02:32 PM
  3. SpeechMike Air Configuration help?
    By Adel Gad in forum Sound: Other Models
    Replies: 5
    Last Post: 10-17-2011, 01:55 PM
  4. Endless reboot loop after firmware downgrade
    By Herrminator in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 35
    Last Post: 05-10-2011, 06:52 PM
  5. [Wish] Add audio delay configuration from option menu also to main configuration
    By Toengel in forum Blu-ray: Share Your Wish List and Insights
    Replies: 0
    Last Post: 03-21-2011, 05:44 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •